Alenka Artnik

Svetovna rekorderka Alenka Artnik o regeneraciji

Spoznali smo Alenko Artnik, svetovno rekorderko v potapljanju na vdih. Srečali smo se na bazenu, kjer se Alenka počuti že skoraj kot doma. Pogovarjali smo se o njenem športu in pomembnosti regeneracije po napornih treningih.
22. julija 2018/od adelaida
Pridih poletja v spalnici

Pridih poletja v vaši spalnici

Sončni žarki in poletne temperature zagotovo že kukajo v vašo spalnico. Ste jo že preuredili v svojo poletno oazo?
Pripravili smo par nasvetov, s katerimi bo vaša spalnica v trenutku postala prijeten prostor za skrivanje pred visokimi temperaturam
21. julija 2018/od adelaida
Vzmetnice

Vzmetnice: ali so še vedno najboljša izbira?

Lahko bi rekli, da je bilo včasih življenje preprostejše. Šel si v trgovino, kjer si imel na izbiro dve vrsti ležišč – trdo in mehko, po ugodnem nakupu si trgovcu stisnil roko in domov odšel vesel, ker imaš novo vzmetnico.
18. julija 2018/od adelaida
Pero Lovšin spi na ležišču Leticia

Pero Lovšin: Mi trije smo najboljši par

Pero Lovšin na glasbeni sceni kraljuje že dobrih 40 let. Svoj neizbrisen pečat je ustvaril z vrsto nepozabljivih hitov, ki jih še danes zapojejo na pamet tako mladi kot malo starejši. Oglejte si video intervju.
13. julija 2018/od Saša
Boxspring air

BoxSpring Air – izpopolnite svojo Leticio

Izbrali ste Leticio – najbolj osebno ležišče, za katerega se vam bo telo zahvaljevalo še veliko prihajajočih let. Čutite, da za dovršeni spanec potrebujete še nekaj več? Spoznajte posteljo Boxspring Air.
6. julija 2018/od adelaida
Za prijatelja

“Za prijatelja” – Kako razveseliti svojega prijatelja

Prijatelji so naše največje bogastvo. Dobri prijatelji nas nasmejijo in nam v trenutku polepšajo sive dni. Zato je še toliko bolj pomembno, kako jim pokažete, da jih cenite. Preberite nasvete, kako prijateljem polepšati dan.
28. junija 2018/od adelaida
Prvovrstni materiali

Z našo pomočjo do pravilne izbire ležišča

Odlično in trajnostno ležišče je sestavljeno iz kvalitetnih materialov, ki poskrbijo, da spite v zdravem in neškodljivem okolju. Ležišča Leticia so sestavljena le iz najboljših materialov, znanih po svoji naravnosti, zračnosti, trajnosti in udobnosti.
4. junija 2018/od adelaida
Junijska akcija Leticia

Vzemite delček Leticie s seboj na morje

Pozor! Dopusti so pred vrati. Zagotovo že vsi nestrpno pričakujete trenutek, ko boste lahko pred vročimi temperaturami pobegnili na težko pričakovan oddih.
1. junija 2018/od adelaida
Ženska v postelji

Do bolj udobnih in prespanih noči v 7 dneh!

Živimo v vse bolj razburljivem in hitro spreminjajočem se svetu,…
7. maja 2018/od Saša
Posteljnina in odeja

Prebudite svojo spalnico z novo posteljnino

Ni skrivnost – poglaviten pogoj za udoben spanec je pravo ležišče. Vendar pa lahko udobje svojih noči nadgradite še s pravilno izbiro posteljnine.
22. aprila 2018/od Saša
Ena velikost hlač za vse

Eden za vse ali (no)beden za vse? To je zdaj vprašanje!

Si predstavljate, da bi lahko kupili hlače, ki bi bile prav vsakemu. Ali da bi vaše redne obiske pri okulistu zamenjala očala, s katerimi bi prav vsak videl bolje. Naravnost neverjetno, kajne!
13. aprila 2018/od Saša
Teden vrhunskega spanja

Vrhunski spanec – ključ do uspeha in nepremagljivosti

3 dejavniki, ki jih je potrebno upoštevati pri kakovosti spanja. Vsak ve, da je spanje nujno za preživetje in da zanj porabimo približno tretjino svojega življenja. Dandanes, ob hitrem tempu življenja, ljudje vse manj časa namenimo kakovostnemu spancu.
3. aprila 2018/od adelaida
Naloži več