postiljanje postelje

Zakaj ne smemo postiljati postelje takoj zjutraj?

Postiljanje postelje je opravilo, ki nam ga starši vcepijo v…
5. marca 2018/od Saša
Leticia sejem Dom

Leticia na sejmu Dom – izkoristite ugodnosti

Pridružite se nam na sejmu, med 13. in 18. marcem 2018, na Gospodarskem razstavišču v Hali C in izkoristite številne ugodnosti.
2. marca 2018/od Tadeja
Primerno spalno okolje

Zdravo spalno okolje

Ali ste vedeli, da so britanski raziskovalci ugotovili, da je kakovosten spanec na zelo visokem mestu med dejavniki, ki vplivajo na zadovoljstvo ljudi z življenjem? Kako tudi ne bi bilo, če pa je od njega odvisen cel naš dan. Poskrbeti pa moramo za 2 stvari: vrhunsko ležišče in zdravo spalno okolje
26. februarja 2018/od Saša
Anton Merčun pri delu

Intervju: Pri izdelavi ležišča so pomembne tudi posebne želje in potrebe posameznika

Spregovorili smo z vodjo proizvodnje ležišč Leticia, Antonom Merčunom. Anton sledi ležišču od začetnih korakov, pa vse do njihovega »odhoda« iz proizvodnje.
22. februarja 2018/od Saša
Damijan in Kati Jogan

Po novo ležišče iz Finske v Slovenijo!

Damijan in Kati živita na Finskem. Za dopust sta se odločila, da ga preživita v Damijanovi rodni Sloveniji, kamor se še vedno zelo rad vrača. Kako ju je pot zanesla v naš Spalni center Maremico, je precej neverjetna, vendar resnična zgodba.
8. januarja 2018/od Saša
Atletinja Mateja Pokrivač na stezi

Atletinja Mateja Pokrivač telo regenerira na ležišču Leticia

Leticia je ležišče uspešnih. Gre za svetovno inovacijo, ki omogoča natančno prilagajanje trdote ležišča, na njej se vsako jutro zbujamo polni energije in nepremagljive volje.
8. januarja 2018/od Saša
Srečno novo leto 2018 - Leticia

Želimo vam Naspano leto 2018!

Ekipa Leticia se od starega leta poslavlja z lepimi spomini, katerih del ste tudi vi, ki ste že del naše družine Leticia oz. boste to v prihodnje morda še postali.
21. decembra 2017/od Tadeja
Darilni paket Leticia

Kupite ležišče Leticia med 14. in 15. decembrom! Se splača!

Takrat bo v Spalnem centru Maremico vladalo pravo decembrsko vzdušje! Poleg majhnih pozornosti, ki smo jih pripravili za naše obiskovalce, boste ob nakupu ležišča Leticia prejeli do 15% gotovinskega popusta. To pa še ni vse! Poleg boste lahko prejeli še Darilni paket v vrednosti 103,40 EUR.
28. novembra 2017/od Tadeja
Logo Razpis

Projekt “Mednarodni sejem v tujini – Bruselj 2017”

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija
iz…
2. novembra 2017/od Saša
Emil Marinšek, direktor

INTERVJU: Ležišče je izdelek, ki ga kupiš sam sebi

V tem tednu bomo odpotovali v Bruselj! Ležišče Leticia bomo namreč predstavili na ’’Brussels furniture fair’’ oz. pohištvenemu sejmu Bruselj. Pred odhodom v tujino smo o sejmu povprašali direktorja Spalnega centra Maremico, g. Emila Marinška.
30. oktobra 2017/od Nika
ležišče Leticia - sejem Ambient

Zakaj kupiti ležišče v času sejma Ambient (8. – 12. 11.)

Nobena skrivnost ni, da se splača novo ležišče kupiti v času sejmov. Takrat smo razstavljalci še posebej radodarni s sejemskimi ugodnostmi. Pri nas lahko te ugodnosti izkoristite v istem terminu tudi v Spalnem centru Maremico. Vendar to ni vse.
25. oktobra 2017/od Tadeja
različni materiali

Kateri material je najboljši zame?

Najboljši material za ležišče? Tudi tukaj je potrebno premisliti in si vzeti čas, saj je materialov več vrst. Najboljši material bo izbralo vaše telo!
19. oktobra 2017/od Nika
Naloži več