Ženska v postelji

Do bolj udobnih in prespanih noči v 7 dneh!

Živimo v vse bolj razburljivem in hitro spreminjajočem se svetu,…
7. maja 2018/od Saša
Posteljnina in odeja

Prebudite svojo spalnico z novo posteljnino

Ni skrivnost – poglaviten pogoj za udoben spanec je pravo ležišče. Vendar pa lahko udobje svojih noči nadgradite še s pravilno izbiro posteljnine.
22. aprila 2018/od Saša
Ena velikost hlač za vse

Eden za vse ali (no)beden za vse? To je zdaj vprašanje!

Si predstavljate, da bi lahko kupili hlače, ki bi bile prav vsakemu. Ali da bi vaše redne obiske pri okulistu zamenjala očala, s katerimi bi prav vsak videl bolje. Naravnost neverjetno, kajne!
13. aprila 2018/od Saša
Teden vrhunskega spanja

Vrhunski spanec – ključ do uspeha in nepremagljivosti

3 dejavniki, ki jih je potrebno upoštevati pri kakovosti spanja. Vsak ve, da je spanje nujno za preživetje in da zanj porabimo približno tretjino svojega življenja. Dandanes, ob hitrem tempu življenja, ljudje vse manj časa namenimo kakovostnemu spancu.
3. aprila 2018/od adelaida
postiljanje postelje

Zakaj ne smemo postiljati postelje takoj zjutraj?

Postiljanje postelje je opravilo, ki nam ga starši vcepijo v…
5. marca 2018/od Saša
Leticia sejem Dom

Leticia na sejmu Dom – izkoristite ugodnosti

Pridružite se nam na sejmu, med 13. in 18. marcem 2018, na Gospodarskem razstavišču v Hali C in izkoristite številne ugodnosti.
2. marca 2018/od Tadeja
Primerno spalno okolje

Zdravo spalno okolje

Ali ste vedeli, da so britanski raziskovalci ugotovili, da je kakovosten spanec na zelo visokem mestu med dejavniki, ki vplivajo na zadovoljstvo ljudi z življenjem? Kako tudi ne bi bilo, če pa je od njega odvisen cel naš dan. Poskrbeti pa moramo za 2 stvari: vrhunsko ležišče in zdravo spalno okolje
26. februarja 2018/od Saša
Anton Merčun pri delu

Intervju: Pri izdelavi ležišča so pomembne tudi posebne želje in potrebe posameznika

Spregovorili smo z vodjo proizvodnje ležišč Leticia, Antonom Merčunom. Anton sledi ležišču od začetnih korakov, pa vse do njihovega »odhoda« iz proizvodnje.
22. februarja 2018/od Saša
Damijan in Kati Jogan

Po novo ležišče iz Finske v Slovenijo!

Damijan in Kati živita na Finskem. Za dopust sta se odločila, da ga preživita v Damijanovi rodni Sloveniji, kamor se še vedno zelo rad vrača. Kako ju je pot zanesla v naš Spalni center Maremico, je precej neverjetna, vendar resnična zgodba.
8. januarja 2018/od Saša
Atletinja Mateja Pokrivač na stezi

Atletinja Mateja Pokrivač telo regenerira na ležišču Leticia

Leticia je ležišče uspešnih. Gre za svetovno inovacijo, ki omogoča natančno prilagajanje trdote ležišča, na njej se vsako jutro zbujamo polni energije in nepremagljive volje.
8. januarja 2018/od Saša
Srečno novo leto 2018 - Leticia

Želimo vam Naspano leto 2018!

Ekipa Leticia se od starega leta poslavlja z lepimi spomini, katerih del ste tudi vi, ki ste že del naše družine Leticia oz. boste to v prihodnje morda še postali.
21. decembra 2017/od Tadeja
Darilni paket Leticia

Kupite ležišče Leticia med 14. in 15. decembrom! Se splača!

Takrat bo v Spalnem centru Maremico vladalo pravo decembrsko vzdušje! Poleg majhnih pozornosti, ki smo jih pripravili za naše obiskovalce, boste ob nakupu ležišča Leticia prejeli do 15% gotovinskega popusta. To pa še ni vse! Poleg boste lahko prejeli še Darilni paket v vrednosti 103,40 EUR.
28. novembra 2017/od Tadeja
Naloži več