Pero Lovšin spi na ležišču Leticia

Pero Lovšin: Mi trije smo najboljši par

Pero Lovšin na glasbeni sceni kraljuje že dobrih 40 let. Svoj neizbrisen pečat je ustvaril z vrsto nepozabljivih hitov, ki jih še danes zapojejo na pamet tako mladi kot malo starejši. Skozi leta so se na glasbenih valih tako vrtele kultne pesmi: »Bandiera rossa«, »Moja mama je strela«, »Greva punca v južne kraje«, pa še bi jih lahko naštevali. Tako lahko brez odlašanja trdimo, da je Pero s Pankrti in Vitezi slovensko glasbeno sceno obrnil na glavo tako na kulturnem kot tudi glasbenem področju.

Zdaj, ko so se dnevi rock and rolla malo umirili, se Pero najraje sprošča v objemu Leticie in Letusa. V intervjuju nam je zaupal, da se mu leta divjih koncertov in športa že malce poznajo, zato pa toliko bolj ceni dober in kvaliteten spanec. Svojo izkušnjo z Leticio in Lectusom je opisal kar s svojim hitom: »…Zato jst mislim tkole, mi trije smo najboljši par.«

Oglejte si video, v katerem Pero Lovšin spregovori o svoji izkušnji s spanjem na Leticii in Lectusu in izda, zakaj so skupaj res najboljši trio.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.