Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Noga gleda čez posteljo

Podaljšana ležišča

Imate dovolj dolgo ležišče?

Za dober spanec je zelo pomembna tudi ustrezna dolžina ležišča. Temu bi verjetno pritrdili vsi, ki so bili že kdaj soočeni s prekratkim ležiščem bodisi doma, na službeni poti ali na dopustu. Ker želimo ugoditi prav vsakomur, je Leticia prava rešitev tudi za tiste, ki bi želeli, da je njihova dolžina ležišča daljša od standardne dolžine.

Ugotavljamo, da povpraševanje po daljših ležiščih (dolžina 230-240 cm) iz leta v leto narašča. Ne samo med profesionalnimi in rekreativnimi športniki, temveč tudi med ljudmi, ki merijo v višino 190 cm in več.

meritev telesa

Izdelamo vam lahko ležišče po vaših merah!

Lastna proizvodnja, individualen pristop in meritve nam omogočajo, da izdelamo ležišče tako na podlagi telesne konstitucije, kot tudi na podlagi telesne višine.

POKLIČITE nas na 01/561-09-00 ali nam PIŠITE na prodaja@maremico.si.

Svetovalka za zdravo spanje vam bo z veseljem svetovala glede primernega modela in dolžine ležišča za vas. Izdela vam lahko tudi informativni predračun.

Ne pozabite:

  • Preden se odločite za nakup ležišča, premislite o tem, kako pomembna vam je dolžina ležišča, če vam to dovoljuje sam prostor.
  • Dolžina ležišča mora biti vsaj 20 do 30 cm daljša od vaše višine (npr. če ste visoki 195 cm, predlagamo dolžino ležišča 220 do 230 cm)
  • Imejte v mislih, da se med spanjem obračamo in premikamo. Zato nam je lahko ležišče kaj kmalu prekratko.
  • Obiščite nas ali nas pokličite ter preverite, kakšna dolžina ležišča in kateri model ležišča, bi bila za vas res idealna.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo.