Različni ljudje

Vsak izmed nas je unikat s svojimi specifičnimi merami in individualnimi potrebami. Razlikujemo se glede na starost, višino, težo, zdravstvene posebnosti … Tudi naše spalne navade so različne – nekateri najpogosteje spimo na boku, drugi na hrbtu, spet tretji na trebuhu. Med nami ni enega enakega, zato je potemtakem logično, da vsak posameznik potrebuje sebi prilagojeno ležišče. Ležišče po meri pravzaprav ni neznanka, ampak jih danes ponuja vedno več ponudnikov z ležišči. Tako je tudi naše ležišče po meri – Leticia.

Ne sklepajte kompromisov – izberite ležišče po meri

Zakaj izbrati ležišče, ki je serijske izdelave, če lahko izberete ležišče, ki je izdelano izključno po vaši meri? Cenite in spoštujte svojo drugačnost. Privoščite si ležišče, ki je prilagojeno izključno vam in vašemu telesu. Ležišče, ki je izdelano po meri vsakega posameznika, zagotavlja brezskrben spanec brez bolečin in jutranje razdraženosti.

Ležišče po meri Leticia je sestavljeno iz prilagojenih modulov

Ležišča po meri Leticia so sestavljena iz več modulov, ki so postavljeni tako, da vam zagotavljajo najbolj optimalni spalni položaj glede na vaše telesne mere in posebnosti. Kjer so pritiski na telo največji, so v ležišče vstavljeni mehkejši moduli. Manjši pritiski na telo (ne izbočeni deli telesa) pa zahtevajo trše module.

Vsako telo zahteva drugačno postavitev modulov

Pripravili smo prikaz štirih različnih postav in ležišče s postavitvijo modulov, ki je vsakemu individualno prilagojena. Se najdete med njimi?

Različne silhuete ljudi

Na enak način bomo postavitev modulov prilagodili tudi vam. Kako? Najprej bomo pritiske na telo izmerili s posebnim merilnim sistemom Visual Comfort. Nato pa vam bomo pomagali izpolniti merilni obrazec, pri katerem bomo potrebovali podatke o vaših telesnih merah, vaših najpogostejših spalnih položajih ter morebitnih zdravstvenih težavah.

 

Podatki izpolnjenega merilnega obrazca in rezultati merilnega sistema Visual Comfort bosta našim strokovnjakom v proizvodnji omogočila, da sestavijo popolno ležišče za vas.

DOBRO VEDETI: Čez čas lahko v primeru poslabšanja spanca (zaradi novih zdravstvenih težav, drugačnih spalnih vzorcev ali česarkoli drugega), postavitev modulov brez težav zamenjamo.

Vabljeni v Spalni center Maremico

V Spalnem centru Maremico pričakujemo vaš obisk. Možnost boste imeli preizkusiti vsa razstavljena ležišča, naše svetovalke za zdravo spanje pa vas bodo prek pogovora z veseljem napotile k izbiri pravega ležišča. Torej, spoznajmo se!