Različni ljudje

Standardnih mer med nami ni, obstaja pa ležišče po meri

Vsak izmed nas je unikat s svojimi specifičnimi merami in individualnimi potrebami. Razlikujemo se glede na starost, višino, težo, zdravstvene posebnosti … Tudi naše spalne navade so različne – nekateri najpogosteje spimo na boku, drugi na hrbtu, spet tretji na trebuhu. Med nami ni enega enakega, zato je potemtakem logično, da vsak posameznik potrebuje sebi prilagojeno ležišče. Ležišče po meri pravzaprav ni neznanka, ampak jih danes ponuja vedno več ponudnikov z ležišči. Tako je tudi naše ležišče po meri – Leticia.

Ne sklepajte kompromisov – izberite ležišče po meri

Zakaj izbrati ležišče, ki je serijske izdelave, če lahko izberete ležišče, ki je izdelano izključno po vaši meri? Cenite in spoštujte svojo drugačnost. Privoščite si ležišče, ki je prilagojeno izključno vam in vašemu telesu. Ležišče, ki je izdelano po meri vsakega posameznika, zagotavlja brezskrben spanec brez bolečin in jutranje razdraženosti

Ležišče po meri Leticia je sestavljeno iz prilagojenih modulov

Ležišča po meri Leticia so sestavljena iz več modulov, ki so postavljeni tako, da vam zagotavljajo najbolj optimalni spalni položaj glede na vaše telesne mere in posebnosti. Kjer so pritiski na telo največji, so v ležišče vstavljeni mehkejši moduli. Manjši pritiski na telo (ne izbočeni deli telesa) pa zahtevajo trše module.

Vsako telo zahteva drugačno postavitev modulov

Pripravili smo prikaz štirih različnih postav in ležišče s postavitvijo modulov, ki je vsakemu individualno prilagojena. Se najdete med njimi?

Različne silhuete ljudi

Na enak način bomo postavitev modulov prilagodili tudi vam. Kako? Najprej bomo pritiske na telo izmerili s posebnim merilnim sistemom Visual Comfort. Nato pa bomo skupaj izpolnili merilni obrazec, pri katerem bomo potrebovali podatke o vaših telesnih merah, vaših najpogostejših spalnih položajih ter morebitnih zdravstvenih težavah. Merilni obrazec pa lahko v udobju svojega doma izpolnite tudi sami.

MERILNI OBRAZEC

Le po meri izdelane stvari so vam zares ulite, kajne?

V Spalnem centru Maremico se zavedamo, da sta za vaše popolno spalno udobje in ustrezno regeneracijo telesa pomembna kakovost in udobje ležišča. Izpolnite obrazec in že v nekaj minutah boste prejeli meritveni obrazec skupaj s kratkimi navodili. Poslali vam ga bomo tudi na dom, skupaj z našim katalogom, ki vsebuje več informacij o ležiščih Leticia.

Meritve potrebujemo za izdelavo ležišča Leticia MultiModular.

Podatki izpolnjenega merilnega obrazca in rezultati merilnega sistema Visual Comfort bosta našim strokovnjakom v proizvodnji omogočila, da sestavijo popolno ležišče za vas.

visual comfort meritev meritev telesa

DOBRO VEDETI: Čez čas lahko v primeru poslabšanja spanca (zaradi novih zdravstvenih težav, drugačnih spalnih vzorcev ali česarkoli drugega), postavitev modulov brez težav zamenjamo.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.