🎁 PRAZNIČNE UGODNOSTI! -10 % na izbrane posteljne dodatke do konca leta 2022. Koda kupona: DECEMBER10 🎁
Vzmetnica Leticia Multimodular po meri

Katere so najboljše vzmetnice?

Za to, katera je najboljša vzmetnica za vas, ni enoznačnega odgovora. Ljudje smo med sabo različni, naše telesne mere in spalne potrebe ter želje pa se razlikujejo. Poleg tega nekomu bolj ustrezajo trše vzmetnice, nekomu mehkejše. Drži pa, da je najboljša vzmetnica taka, ki se vašemu telesu optimalno prilagaja in ga na ta način dobro podpre. Dobra vzmetnica je sestavljena iz kvalitetnih materialov in ima po možnosti pralno prevleko. Se sprašujete, če lahko tako dobra vzmetnica sploh obstaja?

Najboljša vzmetnica, ki bo izdelana izključno po vaših merah

Najboljša vzmetnica se vam prilega, tako da je mehkejša, kjer so pritiski telesa na vzmetnico večji (npr. ramena in boki) in trša, kjer telo potrebuje podporo (npr. v križu). Do takega ležišča lahko pridete le z izmero vašega telesa in s strokovnim pogovorom glede vaših spalnih potreb, želja po udobju in morebitnih zdravstvenih posebnosti, kot npr. bolečine v križu ali bolečine v ramenih.

Najboljše vzmetnice, ležišča po meri - Vzmetnica Leticia - meritev in svetovanje

Spoznajte nevtralno meritev za natančno izdelavo najboljše vzmetnice

Posebna postelja »Smart Bed«, ki jo ekskluzivno lahko preizkusite v Spalnem centru Maremico, ne samo izmeri vaše telo, ampak celo izriše postavitev sestavnih delov vašega idealnega ležišča. In prav na podlagi te meritve vam mojstri naše ljubljanske proizvodnje izdelajo najboljše ležišče. Po celotni površini namreč glede na meritev postavijo 20 modulov v ustreznih trdotah. Na koncu sami izberete še vrhnji sloj ležišča – ta je izključno na podlagi vašega osebnega občutka udobja. Če se čez čas vaše telo spremeni, se module in/ali vrhnji sloj ležišča enostavno zamenja oziroma prerazporedi.

Do najboljše vzmetnice z obiskom salonov in strokovnim svetovanjem

Ležišče Leticia - svetovanje v salonu

Priložnost dajte tudi Spalnemu centru Maremico

Smo butični salon z lastnim razvojno-tehničnim oddelkom in proizvodnjo, ki jo odlično dopolnjuje ekipa svetovalk s področja zdravega spanja. Z veseljem se posvetijo vsakemu obiskovalcu in mu glede na njegove želje, potrebe in zdravstvene posebnosti z nasveti pomagajo do idealnega ležišča zanj.

Trudimo se, da vam zagotovimo najboljše, zato skrbimo za stalne inovacije na področju ležišč. Vzmetnice Leticia izdelujemo sami v naši ljubljanski proizvodnji. Poleg tega izdelujemo tudi vodne postelje Lectus in BoxSpring postelje – oblazinjen okvir, v katerega vgradimo ležišče Leticia. Naš salon najdete v ljubljanskih Črnučah, na Šlandrovi 4b. Tam boste lahko preizkusili vse modele ležišč Leticia.

Spoznajte vzmetnice Leticia že danes

Pred obiskom našega salona, lahko modele ležišča Leticia spoznate že tukaj ali pa naročite brezplačni katalog in ga v miru pregledate doma.

Vzmetnica Leticia MultiModular – najboljša vzmetnica, izdelana za vsakega posameznika posebej

Leticia MultiModular je najbolj personalizirana vzmetnica znamke Leticia. Celotnemu telesu se 100% prilagaja, saj jo izdelamo na podlagi digitalne meritve s pomočjo »Smart Bed« tehnologije. Po njeni celotni površini je postavljenih 20 modulov različnih trdot, ki se jih kasneje, v primeru kakršnih koli telesnih sprememb, lahko prerazporedi ali zamenja. Vrhnji sloj izbirate sami, da bo udobje vzmetnice čisto po vaših željah.

lezisce multimodular zepkaste vzmeti

Vzmetnica Leticia Spring – najboljša vzmetnica za ljubitelje trših ležišč

Vzmetnica Leticia Spring je idealno ležišče za vse ljubitelje trših vzmetnic. Sestavljena je iz žepkastih vzmeti, katerih struktura poskrbi za najbolj optimalno prehajanje zraka znotraj ležišča in hitro odvajanje vlage. Vse, ki se spopadate z alergijami ali astmo, bo vzmetnica Leticia Spring absolutno navdušila. Vrhnji sloj za udobje izberete sami – lahko se odločite za še eno plast čvrstih žepkastih vzmeti ali pa si jo malenkost omehčate z ostalimi možnostmi.

Vzmetnica Leticia, model Spring Air.

Vzmetnica Leticia TrioComfort – delno prilagodljiva vzmetnica

Linija vzmetnice Leticia TrioComfort navdušuje s 7 vnaprej določenimi območji in s tremi večjimi nastavljivimi območji. Ta omogočajo optimalno prileganje ramen in bokov vsakega posameznika. Vrhnji sloj izberete sami – žepkaste vzmeti, udobnejša pena LetiCell ali izredno udobna pena SoftFeel.

Vzmetnica Leticia: modeli Leticia MultiModular, Leticia TrioComfort, Leticia Spring

Dobra vzmetnica ima snemljivo in pralno prevleko

V vzmetnico vsakodnevno izločimo ogromno potu, v njej pa se zadržujejo tudi odmrli delci kože, zato je priporočljivo, da nekajkrat letno poskrbimo za njeno higieno. To lahko storimo z globinskim čiščenjem vzmetnice, vendar je prav, da ste pri tem previdni. Prevleka ali polnila se lahko pri tem poškodujejo, zato priporočamo, da izberete vzmetnico s snemljivo prevleko, ki jo boste lahko oprali vsaj na 60 °C.

Dobra vzmetnica je taka, ki omogoča enostaven način postiljanja

Enostaven način postiljanja predstavlja veliko dodano vrednost, ki jo ima dobra vzmetnica. Vzmetnice Leticia v izvedbi Exclusive Top in v višini 30 cm omogočajo postiljanje le njihovega vrhnjega sloja, ostali 2/3 vzmetnice pa sta oblazinjeni v izbran barvni odtenek. To lastnost pri vzmetnici pozdravljajo predvsem tisti, ki jim postiljanje vzmetnice predstavlja napor ali pa bi se radi izognili bolečinam v hrbtenici, ki se pojavijo ob dvigovanje visoke in težke vzmetnice.

olajsano postiljanje exclusive top vzmetnice leticia

Iz kakšnih materialov so sestavljene najboljše vzmetnice?

Pri nakupu dobre vzmetnice bodite pozorni tudi na to, iz kakšnih materialov je vzmetnica sestavljena. Mnogo ležišč je izdelanih iz naravnih materialov (npr. lateks, kokos, morska trava) in svoj čas so bila taka ležišča izredno popularna. Vendar pa je dejstvo, da naravni materiali veliko slabše odvajajo vlago, ki jo oddajamo s potenjem, v primerjavi z ostalimi materiali (npr. vzmeti, različne pene). Pomislite – katera majica se po športu hitreje posuši, bombažna majica ali športna majica, narejena iz hitro sušečih materialov? Poleg tega naravni materiali zaradi svoje gostote niso tako prožni in se hitreje obrabijo – zato taka vzmetnica hitreje odsluži svoje.

PRIPOROČAMO: izbirajte vzmetnice, narejene iz certificiranih materialov. Certifikata kot sta Oeko-Tex Standard 100 in HygCen dokazujeta visoko kakovost zdravju prijaznih materialov.

oeko tex certifikat
Hygcen certifikat

Včasih vam tudi najboljša vzmetnica ne ustreza

Zgodi se, da vam vzmetnica, pa čeprav izdelana iz kvalitetnih in certificiranih materialov, preprosto ne ustreza. Zato se izplača še pred nakupom nove vzmetnice preveriti, kakšni so pogoji vračila oziroma garancija varnega nakupa. Pozorni bodite tudi na droben tisk. Pri nas do takega nezadovoljstva res redko pride, saj je vsaka vzmetnica narejena po meri posameznika. Pa vam kljub temu še vedno nudimo 30-dnevno garancijo varnega nakupa – znotraj tega roka naredimo brezplačne prilagoditve obstoječe vzmetnice, da maksimiramo vaše zadovoljstvo.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.