🎁 PRAZNIČNE UGODNOSTI! -10 % na izbrane posteljne dodatke do konca leta 2022. Koda kupona: DECEMBER10 🎁
Najboljše vzmetnice

Mehka vzmetnica – Kako vedeti katera je prava?

Mehke vzmetnice so sanje marsikoga. Ležanje na njih daje občutek, kot da bi ležali na oblaku. Mehkoba in nežen objem telesa je nekaj, kar razvaja s sproščenostjo in udobjem, ki si ga želimo prav vsako noč.

Ni vsaka mehka vzmetnica primerna za vas

Če ste ljubitelj mehke vzmetnice, vedite, da lahko mehka vzmetnica, ki je izdelana iz materialov slabše kvalitete, kmalu postane premehka. Začne se pogrezati in izgubljati prožnost. Najpogosteje se to zgodi v predelu izbočenih delov telesa, kot sta zadnjica in ramena, kjer so pritiski na vzmetnico največji – še posebej pri spanju na boku. Taka vzmetnica se posledično ne prilega telesu tako kot bi se morala in s časoma pripelje do bolečin ter slabega spanca. Poleg tega material slabše kakovosti slabše prenaša večje pritiske, to pa prispeva h krajši življenjski dobi same vzmetnice.

Katera mehka vzmetnica je prava za vas?

Za vas je resnično prava taka mehka vzmetnica, ki bo izdelana iz kakovostnih certificiranih materialov, prilagojena glede na vaše želje po udobju, glede na vaše telesne lastnosti, mere, težo, spalne navade in morebitne zdravstvene posebnosti. Le taka vzmetnica vas lahko ustrezno podpre in razbremeni prekomernih pritiskov tam, kjer to potrebuje vaše telo.

Čas za novo generacijo mehkih vzmetnic -
Osebne vzmetnice Leticia!

vzmetnica leticia menjava modulov
Prepustite se udobju vzmetnice Leticia, ki bo izdelana posebej za vas.

Nove smernice v spalni industriji

Z napredno tehnologijo in individualnim pristopom je to dandanes enostavno in cenovno dostopno. Dolgoletne izkušnje, lastna proizvodnja in skrbno izbrani kakovostni materiali nam omogočajo, da za vas izdelamo katero koli udobje vzmetnice – mehko, srednje mehko ali trdo.

Predstavljamo vam mehke vzmetnice Leticia, ki nastajajo izpod rok naših mojstrov v Ljubljani. Lastna proizvodnja, več desetletnih izkušenj, inovativni pristopi in želja zagotoviti popolno udobje, so nas pripeljale do izdelave vzmetnice po naročilu, glede na potrebe in želje vsakogar. Tudi vas.

Izdelane ročno v Ljubljani

Dolgoletne izkušnje, znanje, lastna proizvodnja in ljubezen do dela nam omogoča, da ustvarjamo vzmetnice Leticia, ki jih izdelamo za vsakega naročnika posebej. Nastajajo izpod pridnih rok tehnične ekipe, ki s 100% natančnostjo izdelajo ležišče Leticia – za eno ali dve osebi, v ločeni ali skupni prevleki. V vseh primerih izdelamo ležišče, ki bo brezkompromisno izdelano glede na posameznikove želje in potrebe. Pokukajte v ozadje slovenske proizvodnje.

Za nakup vzmetnice si vzemite čas in bodite radovedni

Glede na številno ponudbo vzmetnic, ki so na trgu, je včasih težko vedeti, katera bo res prava za vas. Praksa kaže, da je dobro narediti raziskavo ponudnikov že preko spleta, si narediti ožji izbor zaupanja vrednih ter jih obiskati in v živo preizkusiti udobja vzmetnic. Čeprav je nakup prek spleta enostaven, je vzmetnica še vedno stvar, ki je bolj primerna za nakup v živo.

Svetovanje ležišče Leticia, salon Spalni center Maremico
Svetovanje v Spalnem centru Maremico

Priznati moramo, da nakup vzmetnice ni lahka naloga. Marsikomu predstavlja stres, saj po nekaj minutah ležanja na vzmetnici težko vemo, kaj nam zares ustreza. Kljub temu ne obupajte in si vzemite čas, da obiščite njihove salone ter prodajalca vprašate vse, kar vas zanima. Gre za vaše spanje in zares dolgoročno investicijo v vaše počutje.

Spoznajte 3 linije vzmetnice Leticia za vsa udobja

Vse linije vzmetnice Leticia omogočajo izbiro udobja v vrhnjem sloju same vzmetnice: mehko, srednje in trdo oz. čvrsto udobje. Vsaka linija ima vse kar potrebujete za udobno spanje in ustrezno regereraciojo telesa, zato je prav, da ste radovedni in spoznate vse tri linije.

Za 100% natančnost v pomoč nevtralna meritev​​ SmartBed

Nevtralna meritev bo poskrbela, da vam bo vzmetnica Leticia nudila ustrezno podporo in razbremenitev tam, kjer vaše telo to potrebuje. Gre za nov, osebni pristop, ki spreminja nakupne procese vzmetnice v bolj osebne. To meritev predlagamo pri nakupu osebne vzmetnice Leticia MultiModular, ki jo ročno izdelamo in jo prilagodimo v kar 20-ih območjih vašega telesa.

Kako sta nad meritvijo navdušena Gašper in Anja, izveste v kratkem videu.

Brez kompromisov do udobja tudi pri zakonski vzmetnici

V primeru zakonske vzmetnice lahko za sebe brez težav izberete mehko udobje, za partnerja pa katero koli drugo – srednje mehko ali trdo udobje. Kljub raznolikosti v udobju in podpori, bo vzmetnica Leticia na zunaj delovala kot popolna celota, saj bo odeta v enojno prevleko.

DOBRO VEDETI
Ljubitelji mehke vzmetnice za sebe velikokrat izberejo mehko vzmetnico Leticia TrioComfort. Več o tem modelu izveste TUKAJ.

Mehke vzmetnice se da postiljati enostavneje, kot si mislite

Posteljni okvirji in postelje BoxSpring. Ležišče Leticia. Excclusive top za enostavno postiljanje.

Rešitev je v zgornji prevleki vzmetnice Leticia – v Exclusive Top toper. Gre za pomemben dodatek na vzmetnici Leticia.

Le ta omogoča, da v rjuho odenete le vrhnji sloj vzmetnice, ki vizualno deluje kot nadvložek. Preostali del vzmetnice se skriva v izbranem oblazinjenju in tako ni potrebe po tem, da bi ga odeli v rjuho.

V Spalnem centru Maremico poskrbimo od A do Ž

Od strokovnega svetovanja do brezplačne dostave v vašo spalnico
Z obiskom Spalnega centra Maremico na Šlandrovi ulici 4, v ljubljanskih Črnučah boste deležni strokovnega svetovanja svetovalk za zdravo spanje. Skupaj se boste pogovorili o vaših željah in potrebah glede udobja vzmetnice in ustrezne podpore za hrbtenico. Če se boste odločili za mehko vzmetnico Leticia, vam z garancijo dobrega nakupa zagotavljamo, da se o njenem udobju lahko prepričate kar sami, sicer jo boste lahko vrnili.

Izbrano vzmetnico vam lahko vstavimo v obstoječe ogrodje ali v BoxSpring posteljo
Več o novemu trendu BoxSpring postelje, ki je na voljo tudi z mehko vzmetnico Leticia, izveste tukaj.

Kdo vse nam zaupa svoje spanje?

Svoje spanje nam zaupajo številni ljubitelji mehkega udobja, srednje mehkega in trdega udobja. Številni so nam zaupali svoje mnenje. Med njimi tudi fizioterapevtka Alenka Pogačar.

“Po priporočilu prijateljice sem spoznala koncept vzmetnice Leticia. Takoj sem vedela, da je to to, kar moja hrbtenica potrebuje. Prijetno sem bila presenečena, da mi lahko v podjetju Maremico ročno izdelajo ležišče glede na moje telesne mere in glede na to, v katerem delu telesa potrebujem podporo in razbremenitev.”

Alenka Pogačar - vzmetnice Leticia

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.