kako razveseliti svojega prijatelja Spalni center Maremico

“Za prijatelja” – Kako razveseliti svojega prijatelja

Prijatelji so naše največje bogastvo. Dobri prijatelji nas nasmejijo in nam v trenutku polepšajo sive dni. Zato je še toliko bolj pomembno, kako jim pokažete, da jih cenite. Pripravili smo nekaj nasvetov, s katerimi boste svojim najbližjim zagotovo polepšali dan.

Podarite jim darilo

Darilo je nekaj, s čimer prijatelju pokažete, da mislite nanj in ga imate radi. Darilca presenečenja lahko ob posebnih priložnostih kupite, a včasih so najlepša darila tista, ki jih naredite sami doma. Vzemite si par trenutkov in najdite par DIY idej na spletu. Ročno narejene malenkosti, ki zahtevajo veliko vloženega časa in truda, naredijo darilo bolj osebno, vaš prijatelj pa si ga bo zagotovo zapomnil še mnogo let.

Vzemite si čas za druženje

Včasih je najlepše darilo, ki ga lahko nekomu podarite, vas čas. Danes vsi hitimo in si redkokdaj vzamemo sekundo ali dve za prijatelje in družino.
Zagotovo ste tudi vi že pristali v situaciji, ko ste s se za srečanje s prijateljem dogovarjali tri tedne, na koncu pa ste omagali, saj vam razne obveznosti druženja enostavno niso dopuščale. Čas je, da temu naredite konec. V vašemu koledarju se bo zagotovo našla časovna luknjica, kamor lahko stisnete druženje s prijatelji, obisk pa bo vaše bližnje zagotovo razveselil.

Prisluhnite jim

V življenju se vsi srečujemo s težavami. Včasih svoje probleme zadržimo zase, velikokrat pa nam pomaga že to, da se pogovorimo s prijateljem. Prisluhnite vašim prijateljem, ko potrebujejo vašo pomoč. V vašem rokavu se bo nedvomno našel kakšen uporaben nasvet, ki bo vašemu prijatelju pomagal in ga spravil v boljšo voljo.

Kot ponosni lastnik Leticie, ste zagotovo opazili vpliv dobrega spanca na kvaliteto vašega življenja. Če se vaš prijatelj neprestano pritožuje nad neprespanimi nočmi, je morda pravi nasvet zanj nakup nove postelje!

Povejte prijatelju, da mislite nanj in ga obdarite s kupčkom ugodnostmi v akciji »Za prijatelja«

Zakaj ne bi ulovili par muh na en mah in ga razveselili z darilom, ki bo rešilo njegove težave, hkrati pa bi z lepo gesto pokazali, da ste njegovim težavam dobro prisluhnili. V akciji »Za prijatelja« lahko svoje bližnje razveselite z darilnim bonom v vrednosti 50 eur in več, po opravljenem nakupu pa se boste tudi sami lahko razvajali z darilom po izbiru.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.