Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Svetovanje pri izbiri kvalitetne vzmetnice

Le kvalitetne vzmetnice so dovolj dobre za vas

Vzmetnice so že od nekdaj priljubljene. Najprej je bil razlog predvsem v čvrsti podpori, ki je bila svetovana s strani stroke.

A z leti se je pokazalo, da zelo čvrste vzmetnice ne odgovarjajo vsem in niso ultimativna rešitev za ljudi s težavami v hrbtenici. Zato so na trg počasi prišle vzmetnice, izdelane iz kombinacije različnih materialov, ki nudijo tudi srednje trdo udobje.

Pozor, ni vsaka vzmetnica kvalitetna!

Pojavljati so se začele razlike med vzmetnicami. Ne samo v udobju, temveč tudi v sami zračnosti in kvaliteti. Žal nekateri materiali, ki jih danes uporabljajo pri izdelavi vzmetnic, niso dovolj zračni in tudi obstojnost ter udobje sta pod vprašajem. V nekaterih vzmetnicah se vlaga nabira hitreje, kar pripomore k razvoju pršic in plesni.

Nespecnost

Dajte kakovost na prvo mesto – preizkusite kvalitetne vzmetnice!

To je dandanes možno, saj obstajajo kvalitetne vzmetnice, ki poskrbijo za popolno udobje glede na vaše potrebe in želje ter v kombinaciji z ustreznimi materiali poskrbijo za vrhunsko zračnost, prožnost, daljšo življenjsko dobo in udobje. Zato si vzemite čas za pameten nakup, ki vam bo prinesel zdrav in krepčilen spanec.

kvalitetna vzmetnica svetovanje

Kvalitetne vzmetnice so tiste, ki so izdelane po meri – vzmetnice Leticia

Ene takih so vzmetnice Leticia, ki jih lahko spoznate in preizkusite v Spalnem centru Maremico. Gre za slovensko inovacijo, ki prestavlja mejnike v spalni industriji in že ponosno osvaja tudi tuje trge.

Vzmetnice Leticia niso serijsko izdelane, temveč se izdelajo glede na telesne lastnosti, potrebe, želje in morebitne zdravstvene posebnosti vsakega posameznika. Gre za zgodbo izjemne dovršenosti v vseh pogledih, še posebej glede prilagajanja in zračnosti, kar vzmetnice Leticia uvršča na vrh seznama izdelkov primernih za alergike, astmatike in vse, ki imajo težave s prekomernim potenjem.

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.