Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Boleči boki

Bolečine v bokih in ramenih lahko omilite ali jih celo odpravite

To drži kot pribito. Bolečine v bokih in ramenih lahko precej omilite. Kar potrebujete je pravo ležišče. Ležišče, ki se vam bo popolnoma podalo tudi v predelu bokov in ramen, ne glede na vaš spalni položaj.

sara isakovic
Tudi olimpijska plavalka Sara Isaković, si je zaradi širših plavalnih ramen izbrala ležišče izdelano po meri Leticia. Oglejte si njeno mnenje tukaj.

Izbočeni deli telesa, kot so boki in ramena, zahtevajo mehkejšo podporo in boljše prilagajanje ležišča. Ker izbočeni deli telesa na površino ležišča pritiskajo z večjo težo, obstaja večja nevarnost slabše prekrvljenosti in dekubitusa (preležanin). Bolečine lahko torej nastanejo tudi zaradi neustreznega ležišča. V predelu bokov in ramen mora biti zato ležišče mehkejše in bolj prilagodljivo. Koliko, pa je odvisno od vsakega posameznika.

Katero ležišče je primerno, če imate bolečine v bokih in ramenih?

Odgovor je enostaven. Edino pravo ležišče je tisto, ki ga boste naročili, naj vam ga izdelajo po vaših merah – glede na vaše telesne lastnosti, najpogostejši spalni položaj, želje po udobju ter glede na zdravstvene težave (bolečine v bokih, bolečine v ramenih, …). Več o ležiščih Leticia, ki so izdelana po meri in vsebujejo slovenske inovativne rešitve, izveste TUKAJ.

boleca ramena

Vseeno pa ležišče ne sme biti mehko po celotni dolžini.

V ledvenem predelu potrebujete čvrsto in stabilno podporo, ki bo razbremenila vaš križ. Zato smo razvili ležišče po meri vašega telesa, ki je prilagojeno prav vsakemu delčku vašega telesa. V bokih in ramenih se vam bo ležišče prilagodilo, v ledvenem delu pa vas bo podprlo.

lezisce po meri

Vabljeni na posvet v Spalni center Maremico

Pri nas boste dobili prave informacije, koristne nasvete ter izvedeli kakšno ležišče potrebujete, da boste bolečine v bokih ali/in ramenih omilili ali celo odpravili.

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.