Sejem Dom, 22. – 26. 3. 2023

Po novo ležišče in posteljo na sejem

Spoznajmo se!

Sejmi predstavljajo odlično priložnost, da si na enem mestu ogledate in preizkusite postelje ter ležišča različnih ponudnikov.
Tudi naša, ki nastajajo pod okriljem slovenske ekipe Maremico za vsakega uporabnika posebej.

Trenutno nismo udeleženi na nobenem sejmu. Naslednji sejem bo Sejem Dom, 22. – 26. 3. 2023

Vse, pri katerih je nakup postelje aktualen zdaj, vabimo, da nas obiščete v salonu Spalni center Maremico, Šlandrova 4, Ljubljana – Črnuče. 

Utrinki iz sejmov:

Na sejmih se pojavljamo že vse od začetka našega delovanja. Oglejte si nekaj utrinkov iz preteklih sejmov.

Na sejmih se predstavljamo s prestižnimi blagovnimi znamkami ležišč in postelj, ki postavljajo nove mejnike na področju spanja. To so:

Vzemite si čas za svetovanje in sejemsko ponudbo

Naše svetovalke na sejmu vam bodo z veseljem prisluhnile ter vam glede na vaše želje in potrebe predstavile personalizirano ležišče Leticia in/ali posteljo, kot je do sedaj še niste imeli.

NOVOST – 4D digitalna meritev za 100% natančnost
Pri nekaterih modelih ležišč Leticia boste lahko preizkusili nevtralno 4D digitalno meritev vašega telesa, ki nam bo vodilo pri izdelavi vašega personaliziranega ležišča in postelje BoxSpring.

Top model 2022 po izboru naših kupcev!

Top model 2022 po izboru naših kupcev!

Vzmetnica Leticia Spring 28

Po izboru naših kupcev, si ta naziv zasluži vzmetnica Leticia Spring višine 28 cm. Njena izjemna zračnost, optimalno prileganje in čvrsto udobje, ki ga lahko po želji zamenjate s srednje mehkim ali mehkim, so le eni izmed številih razlogov za njeno priljubljenost.

Svoje spanje nam zaupajo številni uporabniki že od leta 1994

Domači in tuji zadovoljni uporabniki nam svoje spanje zaupajo že vrsto let. Poleg trajnostne note in izdelave po meri, jih navdušujejo tudi številne druge lastnosti, za katere menimo, da so nujno potrebne za vaše 100% zadovoljstvo. Spodnja mnenja naj  vam bodo v pomoč pri izbiri ležišča Leticia, postelje BoxSpring ali vodne postelje Lectus.

Fizioterapevtka Alenka Pogačar prisega na ležišče Leticia

Alenka Pogačar - vzmetnice Leticia

»Po priporočilu prijateljice sem spoznala koncept ležišča Leticia. Takoj sem vedela, da je to to, kar moja hrbtenica potrebuje. Prijetno sem bila presenečena, da mi lahko v podjetju Maremico ročno izdelajo ležišče glede na moje telesne mere in glede na to, v katerem delu telesa potrebujem podporo in razbremenitev.« Alenka Pogačar, viš. Fizioterapevtka in dipl. ekonomistka

Alenka Pogačar - vzmetnice Leticia

Monika Tavčar je za svojo Leticio izbrala BoxSpring posteljo

Monika Tavčar je za svojo Leticio izbrala BoxSpring posteljo

“BoxSpring postelja mi nudi udobje, ki sem ga čakala kar nekaj časa. Pri njej me je najbolj navdušilo to, da sem lahko sama izbirala barve, da so bili nadvse prijazni s svojimi nasveti, da so se mi res posvetili in da smo skupaj izbrali ležišče, ki mi najbolj ustreza glede na moje potrebe in spalne navade. Cenim tudi to, da gre za slovenski izdelek in da je slovensko našlo mesto tudi v mojem stanovanju. To je postelja narejena zame, po mojih željah, v barvah, ki sem jih jaz želela. To je to – to je BoxSpring.”

Monika Tavčar, voditeljica oddaje Dobro jutro na RTV Slovenije

Če občasno razmišljate o vodni postelji, prisluhnite Nuši Derendi

“Pred spanjem na vodni postelji Lectus sem se zbujala z bolečinami v križu. Veliko sem prepevala ponoči in bila na petah, tako da so se bolečine pojavljale in tudi, če sem se naspala, ni bilo boljše. Odkar imam Lectusa, se naspim spočita in bolečin v hrebtenici ni več. Na vodni postelji Lectus lebdiš, nič te ne tišči, telo se lepo prilega ležišču in res je top!”

Nuša Derenda, vrhunska pevka