Sejem Dom, 22. – 26. 3. 2023

Po novo ležišče
in posteljo
na sejem

Sejmi predstavljajo odlično priložnost, da si na enem mestu ogledate in preizkusite postelje ter ležišča različnih ponudnikov.
Tudi naša, ki nastajajo pod okriljem slovenske ekipe Maremico za vsakega uporabnika posebej.

Ugodnosti na Sejmu Dom (22. - 26. 3. 2023)

Vabimo vas v dvorano A2 na Sejem Dom, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani od 22. do 26. 3. 2023. 

Vsi, ki bi svojo sanjsko posteljo ali ležišče raje izbrali v bolj intimnem kotičku, pa vabljeni, da nas obiščete v Spalnem centru Maremico na Šlandrovi ulici 4b.

Na obeh mestih vas bomo razvajali s sejemskimi ugodnostmi in darili.

UGODNOSTI TUDI V SPETNI TRGOVINI

Ugodnosti na ležišča in postelje pa vas čakajo tudi v spletni trgovini maremico.si. V času sejma lahko v spletni trgovini izkoristite kodo popusta SEJEM, ki vam prinese 10% popust na ležišče Leticia in na BoxSpring posteljo.*

*Popust ne velja na že znižane izdelke, npr. ležišče Leticia Spring 26. Kode popusta se med seboj ne seštevajo.

Kaj lahko pričakujete na sejmu?

Na sejmih se predstavljamo s prestižnimi blagovnimi znamkami ležišč in postelj, ki postavljajo nove mejnike na področju spanja. To so:

Vzemite si čas za svetovanje in sejemsko ponudbo

Naše svetovalke na sejmu vam bodo z veseljem prisluhnile ter vam glede na vaše želje in potrebe predstavile personalizirano ležišče Leticia in/ali posteljo, kot je do sedaj še niste imeli.

Ležišče Leticia - svetovanje v salonu

Top model po izboru naših kupcev!

Top model po izboru naših kupcev!

Vzmetnica Leticia Spring Exclusive Top

Po izboru naših kupcev, si ta naziv zasluži vzmetnica Leticia Spring Exclusive Top. Njena izjemna zračnost, udobje po izbiri in estetsko oblazinjen del ležišča s toperjem za lažje postiljanje, so le eni izmed številih razlogov za njeno priljubljenost.

*ob nakupu vtipkajte kodo popusta SEJEM za 10% popust.

Top model BoxSpring postelje z všitim ležiščem Leticia

Ročno izdelana postelja BoxSpring Air

Po izboru naših kupcev, si ta naziv zasluži postelja BoxSpring Air z dovršenim oblazinjenim dizajnom, višino do 70 cm in kakovostjo všitega osebnega ležišča Leticia.

*ob nakupu vtipkajte kodo popusta SEJEM za 10% popust.

Postelja Boxspring - Vzmetnica Leticia

Svoje spanje nam zaupajo številni uporabniki že od leta 1994

Domači in tuji zadovoljni uporabniki nam svoje spanje zaupajo že vrsto let. Poleg trajnostne note in izdelave po meri, jih navdušujejo tudi številne druge lastnosti, za katere menimo, da so nujno potrebne za vaše 100% zadovoljstvo. Spodnja mnenja naj  vam bodo v pomoč pri izbiri ležišča Leticia ali/in postelje BoxSpring.

Fizioterapevtka Alenka Pogačar prisega na ležišče Leticia

Alenka Pogačar - vzmetnice Leticia

»Po priporočilu prijateljice sem spoznala koncept ležišča Leticia. Takoj sem vedela, da je to to, kar moja hrbtenica potrebuje. Prijetno sem bila presenečena, da mi lahko v podjetju Maremico ročno izdelajo ležišče glede na moje telesne mere in glede na to, v katerem delu telesa potrebujem podporo in razbremenitev.« Alenka Pogačar, viš. Fizioterapevtka in dipl. ekonomistka

Alenka Pogačar - vzmetnice Leticia

Monika Tavčar je za svojo Leticio izbrala BoxSpring posteljo

Monika Tavčar je za svojo Leticio izbrala BoxSpring posteljo

“BoxSpring postelja mi nudi udobje, ki sem ga čakala kar nekaj časa. Pri njej me je najbolj navdušilo to, da sem lahko sama izbirala barve, da so bili nadvse prijazni s svojimi nasveti, da so se mi res posvetili in da smo skupaj izbrali ležišče, ki mi najbolj ustreza glede na moje potrebe in spalne navade. Cenim tudi to, da gre za slovenski izdelek in da je slovensko našlo mesto tudi v mojem stanovanju. To je postelja narejena zame, po mojih željah, v barvah, ki sem jih jaz želela. To je to – to je BoxSpring.”

Monika Tavčar, voditeljica oddaje Dobro jutro na RTV Slovenije

Utrinki iz sejmov:

Udeleževanje na sejmih je naša stalnica že vse od začetka našega delovanja. Oglejte si nekaj utrinkov iz preteklih sejmov.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Vabljeni na
sejem Dom

Med 22. in 26. marcem imate priložnost, da spoznate ležišča Leticia in postelje BoxSpring na sejmu Dom v Ljubljani in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.