Izdelano v Sloveniji - ležišča Leticia v Boxspring izvedbi

Podpiramo slovensko – Izberite slovenski proizvod!

Včasih je bilo aktualno in več vredno tisto, kar je bilo izdelano v tujini. Kaj pa danes?

Na srečo vedno pogosteje zasledimo napis »Podpiramo slovensko« in k temu se ponosno pridružujemo tudi mi, ekipa Spalnega centra Maremico, saj verjamemo, da imamo Slovenci veliko znanja in izkušenj ter si prizadevamo za kakovost izdelkov in zadovoljstvo kupcev. 30 let samostojne Slovenije je čas na katerega smo ponosni tudi mi!

Izdelano v Sloveniji - ležišča Leticia v Boxspring izvedbi

Osveščenost pri Slovencih narašča

Lepo je videti, da na vrednosti pridobivajo izdelki, ki so plod domače, slovenske izdelave in pridelave. Da se ta trend spreminja v prid slovenskim podjetjem, gre zasluga tudi ozaveščanju javnosti o tem, kako pomembno je, da podpiramo slovenske proizvajalce, slovenske delavce in kupujemo domače, v Sloveniji proizvedene izdelke. Zdi se nam pomembno, da ozaveščanje poteka na različnih nivojih, preko različnih kanalov in s strani različnih institucij, ki med drugim opozarjajo na pasti in nevarnosti, ki jih prinašajo izdelki in hrana iz tujih krajev, katerih poreklo, sestavine in kakovost so vprašljivi.

30 let samostojne Slovenije praznujemo tudi v Spalnem centru Maremico!

V tem času se je slovenskemu trgu predstavila vizija našega podjetja, podjetja Maremico, ki se je razvilo v enega uspešnejših proizvajalcev in inovatorjev ležišč, vodnih postelj in novodobnih BoxSpring postelj. Ponosni smo na to, da tako majhna Slovenija premore toliko znanja, volje in trdega dela in da s ponosom pokaže vrhunske izdelke tako domačim kot tujim ljubiteljem kakovostnih izdelkov za zdravo spanje.

Zahvala našim kupcem

Ob tem se lahko zahvalimo vsem našim kupcem, ki nam zaupajo svoje spanje že od leta 1994. Brez njih si ne bi mogli nabrati toliko znanja in izkušenj. Prav oni so nas največ naučili, saj so od nas zahtevali le najboljše in nas motivirali, da smo razvili najbolj osebna ležišča in postelje daleč naokoli.

Spalni center Maremico PODPIRA SLOVENSKO že od leta 1994

Da podpiramo slovensko, smo se zavzeli že pred leti, ko smo se odločili za lastno proizvodnjo po meri izdelanih ležišč Leticia in vzglavnikov Leticia, vodnih postelj Lectus in BoxSpring postelj. Že od nekdaj verjamemo, da v Sloveniji lahko z dobrim medsebojnim sodelovanjem, zaupanjem, kakovostjo in znanjem uspešno peljemo zgodbo najbolj osebnih ležišč daleč naokoli.

Naš uspeh, vaš uspeh, slovenski uspeh!

Da smo uspešni v tem kar počnemo, ne jemljemo za nekaj samoumevnega. Zavedamo se, da gre zasluge za to pripisati:

  • uspešnemu vodenju, tehnološki dovršenosti, dobremu kolektivu, znanju, viziji in poslanstvu,
  • slovenskim podjetjem, s katerimi sodelujemo in si medsebojno zaupamo,
  • domačim ljubiteljem zdravega in udobnega spanja, ki od nas zahtevajo le najboljše.

Ponosni smo, da je podjetje Maremico del slovenske proizvodnje. Verjamemo, da je v Sloveniji takih zgodb veliko in navijamo, da bi jih bilo v prihodnje še več, zato se pridružite vseslovenskemu pozivu: PODPIRAMO SLOVENSKO – KUPUJEMO SLOVENSKO. Tudi, ko gre za vaše spanje, vaše zdravje.

Spoznajte naše delo tudi vi!

Naročite brezplačen izvod 100-stranskega kataloga Spalni center Maremico. V njem boste spoznali številne izdelke za zdravo in udobno spanje, ki so plod našega, slovenskega znanja.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.