Včasih je bilo aktualno in »več vredno« tisto, kar je bilo izdelano v tujini. Kaj pa danes?

Na srečo vedno pogosteje zasledimo napis »Podpiramo slovensko« in k temu se ponosno pridružujemo tudi v podjetju Maremico, saj verjamemo, da imamo Slovenci veliko znanja in izkušenj ter si prizadevamo za kakovost in zadovoljstvo uporabnikov.

Izdelano v Sloveniji - ležišča Leticia v Boxspring izvedbi

Osveščenost pri Slovencih narašča

Lepo je videti, da na vrednosti pridobivajo izdelki, ki so plod domače, slovenske izdelave in pridelave. Da se ta trend spreminja v prid slovenskim podjetjem, gre zasluga tudi ozaveščanju javnosti o tem, kako pomembno je, da podpiramo slovenske proizvajalce, slovenske delavce in kupujemo domače, v Sloveniji proizvedene izdelke. Zdi se nam pomembno, da ozaveščanje poteka na različnih nivojih, preko različnih kanalov in s strani različnih institucij, ki med drugim opozarjajo na pasti in nevarnosti, ki jih prinašajo izdelki in hrana iz tujih krajev, katerih poreklo, sestavine in kakovost so vprašljivi.

Dodatna spodbuda naj PODPIRAMO SLOVENSKO je bila epidemija s COVID-19

Tokrat se je še posebej pokazalo, kako pomembno je slovensko kmetijstvo oz. gospodarstvo. Samooskrba s hrano, za katero v Sloveniji veljajo bistveno višji standardi, kot v drugih državah (še posebej v državah izven EU), je pokazala pravo sliko kaj slovensko je – je bistveno bolj varno in zdravo. Pozivi, naj podpiramo slovensko, so javnost spodbudili, da to vzame dobesedno, kar se je videlo tudi v drugih gospodarskih panogah, na primer trgovini s pohištvom in ležišči.

Spalni center Maremico PODPIRA SLOVENSKO že od leta 1994

Da podpiramo slovensko, smo se zavzeli že pred leti, ko smo se odločili za lastno proizvodnjo po meri izdelanih ležišč Leticia in vzglavnikov Leticia, vodnih postelj Lectus in BoxSpring postelj. Že od nekdaj verjamemo, da v Sloveniji lahko z dobrim medsebojnim sodelovanjem, zaupanjem, kakovostjo in znanjem uspešno peljemo zgodbo najbolj osebnih ležišč daleč naokoli.

 

Naš uspeh, vaš uspeh, slovenski uspeh!

Da smo uspešni v tem kar počnemo, ne jemljemo za nekaj samoumevnega. Zavedamo se, da gre zasluge za to pripisati:

  • uspešnemu vodenju, tehnološki dovršenosti, dobremu kolektivu, znanju, viziji in poslanstvu,
  • slovenskim podjetjem, s katerimi sodelujemo in si medsebojno zaupamo,
  • domačim ljubiteljem zdravega in udobnega spanja, ki od nas zahtevajo le najboljše.

Ponosni smo, da je podjetje Maremico del slovenske proizvodnje. Verjamemo, da je v Sloveniji takih zgodb veliko in navijamo, da bi jih bilo v prihodnje še več, zato se pridružite vseslovenskemu pozivu: PODPIRAMO SLOVENSKO – KUPUJEMO SLOVENSKO. Tudi, ko gre za vaše spanje, vaše zdravje.