Leticia logo lezeci barvni

Oblazinjeno ležišče Leticia

Spoznajte oblazinjeno ležišče Leticia. Gre za novi trend nizke postelje, ki navdušuje z osebnim udobjem, izbiro barv in enostavnim postiljanjem.

oblazinjeno ležišče Leticia - enostavno postiljanje - Spalni center Maremico

Barva oblazinjenega ležišča po vaših željah
Poudarite stil svoje spalnice in med več kot 100 barvnimi odtenki izberite tisto, ki bo vašo spalnico osvežila in popestrila.

Možna vgradnja v obstoječ okvir
Oblazinjeno ležišče Leticia je primerno predvsem za vgradnjo v obstoječi ali novi posteljni okvir. Z izbrano barvo oblazinjenja boste lahko svoji postelji dodali pridih novega dizajna.

Za ljubitelje postelje na tleh
Postelja na tleh s pridihom japonskega minimalizma osvaja srca mladih in mladih po srcu.

Enostavno postiljanje
Pohvali se z enostavnim postiljanjem le vrhnjega sloja ležišča, kar je še posebej priročno, če želite oblazinjeno ležišče vstaviti v obstoječe posteljno ogrodje.

Udobje prilagojeno vašim željam
Vzmetnica bo vašo hrbtenico ustrezno podprla, saj bo izdelana glede na vaše potrebe in želje po udobju - čvrsto, udobno ali zelo udobno.

Obnovljivo in trajnostno
Oblazinjeno ležišče brez stranic boste lahko čez čas obnovili – osvežili le barvo oblazinjenja in/ali obnovili podporo ter njeno udobje.

OBLAZINJENO LEŽIŠČE - NOVO IME ZA NIZKO POSTELJO

Oblazinjeno ležišče brez stranic vas bo navdušilo!

Oblazinjeno ležišče Leticia Exclusive Top je dizajnerska poslastica za vse ljubitelje nizke postelje in za vse, ki želijo novo ležišče vstaviti v posteljni okvir, pri tem pa hitro in enostavno postiljati le vrhnji sloj oblazinjene vzmetnice.

oblazinjeno ležišče Leticia - enostavno postiljanje - Spalni center Maremico

Ročno izdelano oblazinjeno ležišče Leticia razveseljuje vse, ki si želijo v svojo spalnico vnesti svežino barv in mehkobo oblazinjenja. Pri tem pa ne želijo sklepati kompromisov glede udobja. Trdoto spalnega udobja, dimenzijo, višino, ustrezno podporo hrbtenice in še kaj, namreč vedno izdelamo, ko se spoznamo – glede na vaše želje. Pri tem pa imamo v mislih tudi enostaven način nameščanja rjuhe – postiljanje le vrhnjega sloja oblazinjene vzmetnice Leticia.

oblazinjeno ležišče Leticia - enostavno postiljanje - Spalni center Maremico

Kako umestiti oblazinjeno ležišče v spalnico?

Oblazinjeno ležišče
za vgradnjo v okvir

Z oblazinjeno vzmetnico Exclusive Top boste posteljo naredili prijaznejšo za postiljanje. Postiljali boste le njen vrhnji sloj. Preostali del bo položen v ogrodje.

Oblazinjeno ležišče kot
postelja na tleh

Če vam je všeč japonski stil nizke postelje ali videz postelje na tleh, potem je oblazinjeno ležišče Leticia Exclusive Top prava spalna poslastica za vas.

Na voljo čvrsta, udobna ali zelo udobna različica.
Pri zakonskih ležiščih vsak izbere svoje udobje.

Snemljiva pralna prevleka.

Širok izbor dimenzij za vsako spalnico.

Certificirani antialergijski in zračni materiali.

Ležišča Leticia
Exclusive Top

Oblazinjena ležišča, ki jih ni potrebno privzdigovati iz okvirja, ko želite nadeti rjuho. Primerna za obstoječe posteljne okvirje ali kot postelja na tleh.

Gre za ležišča, ki imajo všito patentirano gubo. Ta ustvari izgled nadvložka, ki pa je na ležišče pritrjen z zadrgo. Tako pri oblačenju rjuhe privzdignete le lahek vrhnji sloj ležišča. Spodnji dve tretjini ležišča pa oblazinimo v barvo in material  po vaši izbiri, saj ostaneta vidna, ko je ležišče postlano.

oblazinjenoležišče Leticia - Spalni center Maremico

PODPORA:

V oblazinjeno ležišče Exclusive Top kahko vgradimo katero koli ležišče Leticia (Spring, TrioComfort ali MultiModular).

UDOBJE:

Vsakdo izbere svoje udobje za spanje. Eni bodo izbrali čvrsto podporo, drugi udobno, tretji pa zelo udobno. Izbira je vaša.

PREVLEKA:

Prevleka ležišča zagotavlja nežen dotik z vašim telesom. Ker jo lahko snamete in operete, boste lahko poskrbeli ustrezno higieno.

OBNOVLJIVOST:

Po več letih uporabe lahko uporabnost ležišča podaljšujete z menjavo prevleke ali določenih sestavnih delov, skritih znotraj ležišča.

CENIK OBLAZINJENEGA LEŽIŠČA LETICIA EXCLUSIVE TOP

Ležišča Leticia Exclusive Top - modeli in cene

Cenik Leticia Exclusive top
ortopedske vzmetncie Leticia

Oblazinjeno ležišče Leticia nastaja v Sloveniji

V Spalnem centru Maremico smo šli korak dlje. Ustvarili smo oblazinjeno vzmetnico Leticia po navdihu naše BoxSpring postelje.

Idejni koncept oblazinjenega ležišča Leticia je nastal spontano in se pokazal za idealen miks različnih stilov oblazinjenega posteljnega pohištva – od visoke do nizke postelje.

Oblazinjeno ležišče - izberite svoj odtenek oblazinjenja

Ponosno in z navdušenjem lahko oblazinjeno ležišče Leticia naročite v barvi, ki si jo boste sami izbrali. V ceno je vključenih nekaj standardnih odtenkov, za doplačilo pa lahko izberete med več kot 100 barvami. Gre za novi trend ležišč in dizajna, ki pokaže vaš karakter, poudari stil vaše spalnice in pričara perfekcijo, o kateri ste do sedaj le sanjali.

Ne le barvo oblazinjenja, tudi udobje ležišča lahko po meri izdelamo glede na vaše potrebe in želje. To nam omogoča lastna proizvodnja, ki vključuje postopek ročne izdelave oblazinjenega ležišča za vsakega naročnika posebej – od A do Ž.

Postiljanje rjuhe hitro in enostavno

Zakaj bi vas bolele roke in prsti med samim nameščanjem napenjalne rjuhe, ko lahko z oblazinjenim ležiščem Leticia Exclusive Top to postane hitro in enostavno.

Takega načina postiljanja se razveselijo še posebej tisti, ki imajo bolečine v križu ali pa imajo manj moči v rokah.

IZBERITE SVOJ MODEL OBLAZINJENE VZMETNICE LETICIA EXCLUSIVE TOP

MODELI - Oblazinjeno ležišče brez stranic

Prav vse oblazinjena ležišča oz. oblazinjene vzmetnice Leticia Exclusive Top izdelamo in prilagodimo glede na želje posameznika. Z veseljem jo bomo izdelali tudi za vas. Le obiskati nas morate v Spalnem centru Maremico ali v nadaljevanju naklikati izbrani model. Kmalu vas pokliče naša svetovalka, da skupaj dorečete vse potrebno, med drugim tudi barvo oblazinjenja, ki bo poudarila stil vaše spalnice ter termin za brezplačno dostavo.

Pri nas imamo na voljo oblazinjene vzmetnice:
– za ljubitelje žepkastih vzmeti (Exclusive Top Spring),
– za ljubitelje po meri izdelanih ležišč (Exclusive Top MultiModular),
– za ljubitelje penastih ležišč (Exclusive Top TrioComfort).

Oblazinjene vzmetnice
Spring

Oblazinjeno
ležišče po meri
MultiModular

Oblazinjeno več-območno ležišče TrioComfort

Primerjalna tabela ležišč Leticia

Leticia primerjava

Rezervirajte svoj termin v Spalnem centru Maremico

strokovno svetovanje nakup postelje izbira barv boxspring postelje

Vaše podatke potrebujemo, da stopimo z vami v kontakt in se dogovorimo za termin vašega obiska v našem salonu.

Termin lahko rezervirate na vsak delovni dan, razen v soboto. Seveda ste dobrodošli tudi ob sobotah, vendar se včasih zgodi, da boste morali malo počakati na prosto svetovalko.

SPALNEMU CENTRU MAREMICO ZAUPA ŽE VEČ KOT 27.000 ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV

Izkušnje dobro naspanih srečnežev

Sara Isaković

- psihologinja in dobitnica srebne olimpijske medalje v plavanju -

"Leticia je bila zame najboljša izbira in mi je omogočila še bolj vrhunski spanec, za katerega sem vsako jutro zelo hvaležna. Brez bolečin v telesu, maksimalno udobje, prijetne sanje, sveža in ‘ready to go!’"

Bine Volčič

- vrhunski chef -

"Za BoxSpring postelje sva se s Katarino v prvi vrsti odločila, ker so narejene v Sloveniji. Oba podpirava slovensko, lokalno. V drugi vrsti pa zato, ker se na BoxSpring postelji z ležiščem Leticia res nenormalno dobro spi."

Ema Klinec

- smučarska skakalka -

"Pri ležišču Leticia me je najbolj navdušilo samo udobje in možnost individualne ponastavitve postelje, tako da je spanje lahko res prilagojeno konstituciji vsakega posameznika. "
"Leticia je bila zame najboljša izbira in mi je omogočila še bolj vrhunski spanec, za katerega sem vsako jutro zelo hvaležna. Brez bolečin v telesu, maksimalno udobje, prijetne sanje, sveža in ‘ready to go!’"
Vzmetnice Leticia - zadovoljni uporabniki. Ležišče Leticia
Sara Isaković
psihologinja in dobitnica srebrne olimpijske medalje v plavanju
"Za BoxSpring postelje sva se s Katarino v prvi vrsti odločila, ker so narejene v Sloveniji. Oba podpirava slovensko, lokalno. V drugi vrsti pa zato, ker se na BoxSpring postelji z ležiščem Leticia res nenormalno dobro spi."
BoxSpring postelje mnenje Bine Volcic
Bine Volčič
vrhunski chef
"Pri ležišču Leticia me je najbolj navdušilo samo udobje in možnost individualne ponastavitve postelje, tako da je spanje lahko res prilagojeno konstituciji vsakega posameznika. "
Ema Klinec mnenje vzmetnice Leticia Spalni center Maremico
Ema Klinec
smučarska skakalka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.