Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Schlafen a la carte

Spanje v hotelih: popolnoma personalizirana izkušnja

Ste tudi sami v predpotovalni mrzlici razmišljali, da bi s seboj najraje vzeli tudi svojo udobno posteljo? Marsikomu namreč pri pripravah za potovanje predstavlja ključen izziv izbira hotela, ki bi nudil udobno posteljo. Včasih so ležišča premehka, pretrda ali preprosto neudobna, za mnoge pa so počitnice namenjene počitku in regeneraciji, kar pa lahko omogoči predvsem ustrezen in prijeten spanec.

Ste vedeli, da s spanjem na hotelskih posteljah ni zadovoljna vsaj polovica gostov?

V iskanju popolne rešitve so se z Leticio že povezali mnogi avstrijski hoteli v Avstriji in Nemčiji. Zdaj že vrsta hotelov v svojo ponudb vključuje »Spanje a la carte«, ki spreminja spanje v hotelih v svojevrstno izkušnjo .

»Spanje a la carte« – uživajte v lastni izbiri udobja

»Spanje a la carte« ponuja gostu individualen užitek spanja kot na domači postelji. S pomočjo Leticiinih integriranih toperjev gost sam izbere med tremi različnimi trdotami hotelske postelje in s tem udobje prilagodi svojim potrebam.

Če gostje prisegajo na čvrsta in bolj trda ležišča, lahko za svojo posteljo izberejo posebni toper Spring, ki zagotavlja izjemno zračnost in preprečuje nočno potenje. Vsi, ki si želijo bolj kompaktno, pa vendar prilegajoče ležišče, se odločijo za toper Leticell. Ostalim, ki želijo le najmehkejše ležišče, sta na voljo Softfeel ali Visco toperja, ki ležišče spremenita v izredno udobno cono užitka.

»Spanje a la carte« v tujini odločno spreminja pogled na hotele in njihovo ponudbo. Personalizirana izkušnja udobja na ležiščih Leticia dodaja svojevrsten in inovativen dotik ter gostom zagotavlja, da bodo dopustniške noči prijetno prespali. Spanje v hotelih še nikoli ni bilo tako dovršeno.

V katerih hotelih si lahko privoščite kraljevsko ponudbo s »Schlafen a la carte«?

Zdaj lahko mirno spite v hotelih Seehotel Schwan v Gmundenu in v hotelu Seehotel Das Traunsee, ki se nahaja v Traunkirchen-u. Tudi Hotel Dvor Tacen, ki se nahaja v Sloveniji, je dodal v svojo ponudbo “Schlafen a la carte”.

Odlično spanje v hotelih vas ponese v odlično jutro

Hoteli, ki ponujajo Schlafen ala carteUdobno prespanih noči si še posebej želijo gostje, ki potujejo poslovno. Vsako jutro se želijo zbuditi na višku moči in zbrani. Mnogi se namreč bojijo, da bo nekvaliteten spanec vplival na njihovo uspešnost in zmogljivost skozi prihajajoči dan. Hkrati dober spanec omogoča, da se telo ponoči efektivno obnovi.
Mnogi športniki, ki potujejo zaradi treningov ali tekmovanj, se prav tako zavedajo pomembnosti ležišča, na katerem spijo. Pri izbiri hotela tako najbolj pazijo na ustreznost ležišča, ki jim bo ponujalo možnost nočne regeneracije. Med njimi je tudi Alenka Artnik, ki na svoji poti izbira le hotele z vrhunskimi ležišči.

Z individualnim prileganjem stopamo v prihodnost

Individualno prileganje ležišča ni trend, ki bi stopil v svet hotelov brez posebnih razlogov. Posamezniki se vedno bolj zavedajo, da univerzalno ležišče preprosto ne obstaja. Popolno udobje se dosega na podlagi posameznikovih želja in drugih dejavnikov, kot so teža, višina in podpora določenim delom telesa. Personalizirana ležišča predstavljajo korak naprej v ustvarjanju udobnega in učinkovitega spanja v hotelih.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo.