zdrava postelja leticia

Zdrava postelja – Za odličen spanec in čudovito spalnico

Zdrava postelja je tista postelja, ki poskrbi za naspana in sproščena jutra brez bolečine, vam nudi udobje skozi celo noč in doprinese k čudovitemu izgledu vaše spalnice.

Do take čudovite in zdrave postelje lahko pridete tudi vi. Če je napočil čas za menjavo postelje, preberite, zakaj je vredno investirati malce več časa za odločitev, katero ležišče izbrati. Sploh, če imate bolečine v križu, bolečine v ramenih, bolečine v medenici, morda refluks ali katero drugo zdravstveno težavo. Da boste svoj denar zares investirali v pravo posteljo, ki bo poskrbela za zdravo spanje in čudovit izgled vaše spalnice, imamo za vas nekaj nasvetov.

Zdrava postelja - Kaj morate vedeti, ko kupujete novo posteljo?

Pred nakupom novega ležišča, si vzemite čas. Razmislite, kaj želite od novega ležišča, kaj bo na vaše spanje delovalo blagodejno ter kako boste dosegli čudovit izgled spalnice. Bodite odprti za vse vrste ležišč in spremljajte ponudnike oz. proizvajalce, ki lahko ležišče izdelajo tako, da ga prilagodijo vam. Ne obratno.

zdrava postelja leticia

Vzemite si čas in si odgovorite na 10 vprašanj:

  • Se želite zjutraj zbuditi spočiti in naspani?
  • Si želite, da bodo vaša jutra brez bolečin in mravljincev?
  • Želite, da bo vaša zdrava postelja izdelana ročno, iz kakovostnih in trpežnih materialov?
  • Bi za svoje udobje radi izbrali ležišče, ki je izdelano samo in posebej za vas?
  • Želite, da vam pri nakupu zdrave postelje oz. ležišča svetujejo strokovnjaki?
  • Želite, da bi bilo vaše ležišče izdelano glede na vaše potrebe, telesne lastnosti, morebitne zdravstvene težave in želje po udobju?
  • So vam všeč visoke vzmetnice za lažje leganje, vstajanje in bolj kraljevski videz?
  • Potrebujete poleg vzmetnice tudi posteljno ogrodje s predali ali brez?
  • Bi želeli postiljati ležišče enostavneje kot do sedaj?
  • Vas zanima, kako se po novem kupuje ležišče s pomočjo nevtralne meritve SmartBed?

Zdrava postelja mora vsebovati najboljše ležišče

Najboljše ležišče je ležišče, ki vas ustrezno razbremeni in podpre po celotni površini telesa ter nudi udobje za popolno sproščenost skozi celo noč. Tudi v primeru zakonske postelje. V Spalnem centru Maremico ne potrebujete sklepati kompromisov s svojim partnerjem, katero ležišče izbrati. Vsak si lahko za svojo polovico postelje izbere ležišče Leticia, ki ga izdelamo ločeno glede na širino ramen, bokov, višino, težo, morebitne zdravstvene posebnosti in željo po udobju oz. trdoti – čvrsto, udobno, zelo udobno. Strokovnost, individualni pristopi in nevtralna meritev SmartBed, ki jih ponujamo našim kupcem, nas uvršča v sam vrh med ponudniki spalnega programa že desetletja.

zdrava postelja svetovalci za zdravo spanje

Zdrava postelja naj bo dovolj visoka za lažje leganje in vstajanje

Zdrava postelja se mora pohvaliti tudi z ravno pravšnjo višino, ki vam omogoča enostavno leganje in vstajanje. Če se sprašujete, katera je za vas idealna višina postelje, vedite da je to tista, ki naredi kot pri kolenu, med tem ko sedimo na postelji, večji kot pri sedenju na stolu. Torej naj bo kot večji od 90 stopinj. Če kupujete zakonsko posteljo, priporočamo, da se višina postelje upošteva glede na potrebe višje osebe.

Detajl vzmetnice Leticia Multimodular - modularno ležišče 140 x 200

Izdelana naj bo iz materialov, ki jih lahko obrišete in/ali operete

Ne le lesena, tudi oblazinjena postelja dandanes omogoča, da jo lahko hitro in temeljito očistite. Površino posteljnega ogrodja lahko pobrišete z vlažno krpo oz. s čistilom za tkanino ali umetno usnje. Prevleko samega ležišča pa lahko snamete in operete na 60 °C, če to sam proizvajalec dovoljuje. Naše vzmetnice Leticia tako prevleko imajo. To je toliko bolj dobrodošlo, če ste nagnjeni k alergiji na prah ali pršice.

Zdrava postelja naj bo ustrezno zračna

Vaša postelja bo nudila zdravo spanje, če bo izdelana iz skrbno izbranih materialov, ki so zračni in omogočajo kroženje zraka znotraj samega ležišča. Včasih so bili materiali bistveno manj zračni. Nekatere postelje oz. ležišča take materiale še dandanes vsebujejo, kar je slabo za uporabnika. Poleg neprijetnega vlažnega občutka, nastajajo v vlažni postelji odlični pogoji za razvoj hišne pršice.

Za svojo hrbtenico izberite posteljo, ki jo boste lahko enostavno postlali

Novi trend vzmetnice Leticia je prijaznejši do uporabnikov, saj je izdelana tako, da ne potrebujete postiljati celotne debeline oziroma višine vzmetnice, temveč le vrhnji sloj. Hitro, enostavno in neboleče za vaše prste in hrbtenico.

olajsano postiljanje exclusive top vzmetnice leticia

Če imate refluks, izberite posteljo z ležiščem, na katerega položite toper Anti Refluks

Toper za reševanje težave z refluksom ponoči, smo v Maremico razvili z namenom olajšati težave vsem, ki se soočajo s to težavo. Toper in dvižni mehanizmi, ki jih imamo na voljo, pomembno izboljšajo kakovost spanja, zato izberite zdravo posteljo, ki bo poskrbela za vse.

Kupujte le pri preverjenih in izkušenih proizvajalcih z dolgoletnimi izkušnjami

Pri nakupu zdrave postelje se za nasvet obrnite na naše svetovalke. Izkušenost, strokovnost, lasten razvoj in proizvodnja, inovativni pristopi, velik nabor barv in materialov, nam omogoča, da lahko uresničimo želje in potrebe vsakogar.

Zdrava postelja je priljubljena tudi pri fizioterapevtih in znanih Slovencih

Viš. fizioterapevtka in dipl. ekonomistka Alenka Pogačar pravi, da je Leticia balzam za njeno hrbtenico.
“Kot fizioterapevtka se vsakodnevno srečujem z ljudmi, z njihovimi poškodbami in bolečinami, ki so lahko posledica športnih aktivnosti, nesreč, napačnih, ponavljajočih se gibov ali drugih slabih navad, kot je na primer spanje na premehkemu ali pretrdemu ležišču. In prav slednje je bilo pri meni razlog za jutranje bolečine v predelu križa in ramen. Kmalu sem ugotovila, da sem svoje spanje očitno zaupala pretrdemu ležišču. Kljub temu, da sem imela doma skoraj novo ležišče, sem morala sprejeti odločitev, da ga zamenjam. Po priporočilu prijateljice sem spoznala koncept vzmetnice Leticia. Takoj sem vedela, da je to to, kar moja hrbtenica potrebuje.”

Alenka Pogačar - vzmetnice Leticia
Mojca mavec stanovanje postelja mnenje vzmetnica leticia

Priljubljeno televizijsko novinarko Mojco Mavec pa še posebej navdušuje, da je zdrava postelja v BoxSpring dizajnu izdelana po njenem okusu.

“Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma. Všeč mi je tudi dizajn postelje BoxSpring. Izbrala sem si imitacijo usnja v tehniki chesterfield. Odlično se razume tako s starinskim pohištvom kot sodobno opremo v moji spalnici.”

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.