Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Bolečine v ramenih

Bolečine v ramenih

Bolečine so posledica slabe prekrvavitve

Bolečine v ramenih in ramenskem obroču so pogosto posledica stresa, prevelike obremenitve, napačne telesne drže ali lažjih poškodb. Pojavijo se lahko tudi zaradi slabe prekrvavitve tega dela in posledično nezadostne oskrbe mišic s kisikom.

Rešitev bolečin v ramenih

Bolečine v ramenih – kaj lahko storimo?

Izjemno pomembno je, da se med spanjem mišice ramenskega obroča sprostijo, ramenski sklep pa razbremeni. To lahko dosežete le z ležiščem, ki se vam bo v predelu ramen vdal oz. se vam prilagodil.

Ljudje smo v predelu ramen najbolj široki, zato predvsem pri spanju na boku v tem predelu od ležišča potrebujemo prilagodljivost. Če je ležišče trdo, pritiska na ramena, pretok krvi je moten in sklepi so obremenjeni. To občutite kot jutranje mravljinčenje in bolečine v ramenih.

Sara Isaković, bivša vrhunska plavalka in srebrna olimpijska medalistka ima zaradi plavalske kraiere precej široka ramena. Ker ležišče Leticia omogoča, da se prilagodi telesu vsakega posameznika posebej, je tudi Sara izbrala prav to – ležišče Leticia Multimodular. Preberite si njeno mnenje.

sara isakovic leticia mnenje

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo.