Najboljši jogi Leticia

Kakšen je dober jogi in kje ga najti

Ste v internetni iskalnik vpisali »dober jogi«, pravzaprav pa ne veste, kakšno ležišče točno iščete? Kateri jogi je najboljši s kakšnimi kvalitetami se ponaša? Ali najboljši jogi nudi kvalitetno spanje? Iz kakšnih materialov je narejen kvaliteten jogi? Na vsa ta vprašanja vam odgovarjamo v tem članku.

Dober jogi ni za vsakega dober

Kar je dober jogi za vas, morda ne bo dober za koga drugega. Ljudje smo si različni po telesni konstituciji, položajih spanja in spalnih potrebah. 100-kilogramski moški z močno razvitimi rameni od plavanja, s katerim se ukvarja in njegova soproga z zapeljujočimi boki in zadnjico sta popoln primer, kdaj enako ležišče ne bo ustrezalo obema. Če se vsak od njiju uleže na ležišče in izmerimo točkaste pritiske njunih teles na ležišče, bo rezultat povsem drugačen. Gospod, ki mimogrede rad spi na boku, v predelu ramen potrebuje mehkejše materiale. V nasprotnem primeru bo občutil drevenenje rok, roka mu bo zaspala, ker bo pretok krvi slabši ali pa bo potožil o bolečinah v ramenih. Gospa na drugi strani, se bo s pretrdim ležiščem v predelu bokov, skozi čas lahko srečevala z bolečinami v medenici in kolkih. Prav zato je pomembno, da ji dodatno omehčamo ta predel ležišča.

Zato je dober jogi oziroma najboljši jogi tak, ki se izdela za vsakega posameznika posebej. Za vas dober jogi je tak, ki vas podpira tam, kjer je vaše telo tega potrebno, obenem pa se ugrezne na tistih delih telesa, ki to potrebujejo (izbočeni deli telesa: ramena, kolki, kolena).

Za najboljši jogi se prepustite meritvam in svetovanju

Za izdelavo dobrega jogija za vas, so potrebne meritve telesa ter strokoven posvet glede vaših spalnih potreb in želja. V Spalnem centru Maremico se vam svetovalke za spanje posvetijo in vam pomagajo pri izbiri najboljše vzmetnice za vas. Z nevtralno SmartBed meritvijo preverijo, kje so pritiski vašega telesa na spalno površino največji in kje potrebujete nekaj več opore ležišča. Na podlagi meritev nato strokovnjaki v proizvodnji Maremico izdelajo najboljši jogi za vas.

Iz kakšnih materialov je sestavljen dober jogi?

Najboljši jogiji so izdelani iz zračnih, hitro sušečih se materialov. Predvsem po letih uporabe je pomembno, da je material ležišča trpežen in se ne poseda. Ležišče z žepkastim vzmetenjem velja za najbolj trpežen, obenem pa najbolj zračen material. Žepkaste vzmeti omogočajo optimalno prehajanje zraka in zato hitro sušeče ležišče, ki je priljubljeno predvsem pri ljudeh, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.

Za ljubitelje penastih ležišč pa v Spalnem centru Maremico ponujamo ležišče iz pene, izdelano iz kvalitetne hladnovaljane LetiCell pene, ki zaradi svoje odprte celične strukture prav tako velja za zračen material. Za tiste, ki zase želite kar najboljše, izdelamo personalizirano ležišče MultiModular, izdelan iz 20 zračnih penastih modulov, ki jih prilagodimo vašim telesnim in spalnim potrebam ter željam.

DOBRO VEDETI: V primeru, da ležišče kupujete skupaj s partnerjem, glede izbire ležišča ne potrebujeta sklepati kompromisov. Vsakemu posebej bomo izdelali ležišče po meri in obe polovici zapakirali v skupno prevleko. Tako bo ležišče izgledalo kot ena skupna celota.

Dober jogi vam omogoča več

Izberite ležišče, ki vam bo nudil največ udobja

Kot smo omenili že zgoraj, smo si ljudje izredno različni in nam zato ustrezajo različna ležišča. Ko razmislite, kaj vam je pri ležišču pomembno predvsem iz vidika materiala in prilagodljivosti ležišča, se odločite glede udobja ležišča, ki predstavlja njegov zgornji del. Izbirate lahko med tremi različnimi udobji – trše, mehkejše in najmehkejše udobje.

Ležišče Leticia tako omogoča, da je vaše novo ležišče v popolnosti prilagojeno vam in vašim željam. Prav tako kot pri izbiri osnove ležišča, tudi pri izbiri udobja, s partnerjem ne potrebujeta sklepati kompromisov – vsak si izbere toper, ki mu najbolj ustreza. V primeru, da ugotovite, da vam udobje vrhnjega sloja ne ustreza, ga kadar koli lahko zamenjate z drugo vrsto udobja (v prvih 30 dneh brezplačno).

Če nadaljujemo s primerom para, ki smo ga omenjali v začetku članka: gospod in gospa trenutno spita na 15 let starem izjemno trdem ležišču (ki je bilo takrat iz neznanega razloga priljubljeno – trdo ležišče ni nujno dobro za vsakega, saj je kvaliteten jogi tak, ki se prilagaja našemu telesu). Po 15. letih se strinjata, da je občutek skorajda pretrd. V Spalnem centru Maremico bi jim najverjetneje svetovali, da v tem primeru izbereta toper v srednji trdoti. Ko ga preizkusita, se soproga strinja z udobjem toperja, soprog pa bi si kljub temu želel malo tršega udobja. Tako si on izbere trši vrhnji sloj, žena pa toper srednje trdote, saj pri tem ne potrebujeta sklepati kompromisov. Hkrati vesta, da lahko toper v prvih 30 dneh brezplačno zamenjata bodisi za tršega, bodisi za mehkejšega. Tako je njuna odločitev še lažja.

SoftFeel - zelo udobno. Vzmetnica Leticia, toper, nadvložek, udobje.
LetiCell - udobno. Vzmetnica Leticia, toper, nadvložek, udobje.
Spring - čvrsto. Vzmetnica Leticia, toper, nadvložek, udobje.

Pester izbor standardnih in nestandardnih dimenzij

Serijsko izdelane vzmetnice so običajno zaradi hitrega postopka proizvodnje, izdelane iz manj kvalitetnih materialov, poleg tega pa ponujajo le standardne dimenzije. Predvsem če ste višje rasti, priporočamo, da razmislite o daljšem ležišču (npr. 210 cm ali 220 cm). V primeru, da imate manjšo spalnico, pa vam bo morda prav prišla informacija, da imate možnost izbrati tudi dolžino ležišča 190 cm, ki velja ne nestandardno dimenzijo. Pri izbiri ležišča Leticia lahko izbirate med dimenzijami ležišča od A do Ž.

Za dobro higieno ležišča izberite jogi s snemljivo prevleko

Vsako noč v ležišče izločimo določeno količino potu, vanj se vsrkajo tudi odmrli delci kože. Dober jogi omogoča, da za njegovo higieno lahko optimalno poskrbimo. Najpogosteje naše ležišče ohranjamo čisto, če ima ta snemljivo in pralno prevleko. Vsi modeli ležišča Leticia imajo snemljivo prevleko za jogi na zadrgo, ki je pralna na 60 stopinjah Celzija. Priporočamo, da prevleko ležišča perete vsaj 2x letno, če ste astmatik ali alergik, pa še nekoliko večkrat.

Si predstavljate, da bi postiljali le 6 cm visoko ležišče?

Seveda nam 6 cm visoko ležišče ne omogoča udobja. Vendar pa je pri ležiščih Leticia možno, da se postilja le tako visoko ležišče, čeprav se pod njim skriva še preostali del ležišča. Kako? Ko izberete želeno ležišče Leticia, se lahko odločite za oblazinjeno ležišče, pri katerem vam ¾ ležišča oblazinimo v izbran material in barvni odtenek, zgolj ¼ ležišča (6 cm) pa je namenjena postiljanju.

Gre za prodajni hit, ki navdušuje tako starejše, ki ob dvigovanju težke vzmetnice že občutijo bolečine v hrbtenici, kot mlade, ki se zaljubijo v edinstven dizajn oblazinjene vzmetnice Exclusive Top.

Dober jogi je tak, ki bo z vami nešteto let

Dober jogi je investicija v vaše zdravo spanje. V pretekli raziskavi smo ugotovili, da vsak Slovenec v ležišče na leto investira le 11 €, medtem ko je za avtomobil pripravljen zapraviti cca. 4.100 € letno. Glede na to, da vsak dan prespimo 33 % dneva, v avtu pa v istem časovnem obdobju povprečno preživimo le 1 % dneva, se znesek zdi nelogičen. Menimo, da je za dober jogi vredno zapraviti nekoliko več denarja na začetku, saj je to vložek v naše zdravje, na dolgi rok pa se celo izkaže za ugodnejši nakup.

Čeprav naj bi ležišče menjavali na vsakih 7 do 10 let, pa pri ležišču Leticia to niti ni potrebno. Ker je ležišče Leticia sestavljeno modularno, ob dotrajanemu enemu delu ležišča, ne potrebujete zavreči celotnega ležišča. Če je prevleka ležišča Leticia zmuckana ali kako drugače obrabljena, vam lahko zamenjamo zgolj to. Prav tako vam lahko zamenjamo le zgornji del ležišča, če opažate, da udobje ni več enako kot na začetku. Ležišče Leticia je najboljši jogi za vas in za okolje.

Leticia je slovenski izdelek, kar nam omogoča, da vašim željam pred in po nakupu ležišča ustrežemo v kar najhitrejšem možnem času.

O tem, da je Leticia kvaliteten jogi, pričajo mnenja naspanih srečnežev

Na naših ležiščih spijo uspešni ljudje, ki potrebujejo veliko energije za spopadanje z vsakodnevnimi izzivi. Med njimi boste našli tv voditelje, pevce, igralce, pa tudi vrhunske športnike in zdravnike.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.