🎁 PRAZNIČNE UGODNOSTI! -10 % na izbrane posteljne dodatke do konca leta 2022. Koda kupona: DECEMBER10 🎁

Izdelane v Ljubljani

BoxSpring postelje

Sanjate BoxSpring postelje? Zakaj bi jih le sanjali, ko jih zares lahko imate. Vstopite v svet edinstvene in dovršene
oblazinjene postelje BoxSpring, tako edinstvene,
kot ste vi sami. 

NAJBOLJŠE POSTELJE ZA VAŠ SPANEC

Naj vas zapelje popolna barvna harmonija

Pestra izbira barv in materialov vas bo presenetila. Za oblazinjenje imate namreč na voljo tako blago kot umetno usnje in izbirate med več kot 100 barvnimi odtenki. Prepustite se domišljiji ter izberite barvo, ki vam bo lepšala noči in jutra. Izbrana barva bo krasila celotno posteljo BoxSpring.

BoxSpring postelje so prava smer, če iščete moderne oblazinjene postelje. Navdušujejo s svojo nadstandardno višino in vrhunskim dizajnom, ki bo popestril vašo spalnico in ji pridihnil kraljevski videz. Edinstvena BoxSpring postelja bo samo za vas izdelana v naši delavnici v Ljubljani, kjer bomo poskrbeli, da se vam bo postelja prilagajala, poleg tega pa vam bo še všeč.

POT DO POPOLNEGA UDOBJA

Spoznajte modele BoxSpring postelje

Izbirate lahko med petimi različnimi modeli, ki se medsebojno razlikujejo po razpoložljivem številu barv oblazinjenja, končni višini postelje, vidnosti nogic podstavka, načina postiljanja ter izbiro vzglavnih stranic.

DOŽIVITE UDOBJE POSTELJE BOXSPRING

BoxSpring postelja.
Več kot le postelja.

Preizkusite in občutite lepoto postelj BoxSpring v živo. Obiščite nas v Spalnem centru Maremico v Ljubljani, kjer bomo skupaj našli idealno kombinacijo udobja, dizajna in barv po vašem okusu.

BOXSPRING POSTELJE

Model Base

Postelja BoxSpring Base je prvi korak v svet BoxSpringov. Navdušuje z dostopno ceno in dovršeno kvaliteto oblazinjene vrhunske BoxSpring postelje.

CENA ŽE OD 1.949 EUR

BoxSpring postelja - Model Base - Vzmetnice Leticia
BoxSpring postelja - Model Base - Vzmetnice Leticia

BOXSPRING POSTELJE

Model Lite

Udobje postelje BoxSpring Lite je tako popolno, da se mu morate enostavno prepustiti, da vas razvaja z nadstandardno višino do 66 cm in edinstvenim dizajnom.

CENA ŽE OD 2.796 EUR

BoxSpring postelja - Model Lite - Vzmetnice Leticia
BoxSpring postelja - Model Lite - Vzmetnice Leticia

BOXSPRING POSTELJE

Model One

Postelja BoxSpring One spreminja pravila igre. Z enovito podobo izpopolnjuje klasičen dizajn BoxSpring postelje, a hkrati ohranja minimalističen in eleganten izgled.

CENA ŽE OD 3.146 EUR

BoxSpring postelja - Model One - Vzmetnice Leticia
BoxSpring postelja - Model One - Vzmetnice Leticia

BOXSPRING POSTELJE

Model Air

Postelja BoxSpring Air, končne višine do 70 cm, je sinonim lahkotnega jutra, ki vam nudi vse, kar je za udobno spanje potrebno. Morate jo preprosto doživeti.

CENA ŽE OD 3.482 EUR

BoxSpring postelja - Model Air - Vzmetnice Leticia
BoxSpring postelja - Model Air - Vzmetnice Leticia

BOXSPRING POSTELJE

Model Lux

Postelja BoxSpring Lux, končne višine do 76 cm, predstavlja več, kot bi si od postelje sploh lahko želeli. Unikatna poslastica za vse, ki preprosto obožujete spanje in edinstven dizajn.

CENA ŽE OD 4.080 EUR

BoxSpring postelja - Model Lux - Vzmetnice Leticia
BoxSpring postelja - Model Lux - Vzmetnice Leticia

LETICIA EXCLUSIVE TOP

Edinstven način postiljanja Exclusive top

BoxSpring postelja v večini primerov omogoča edinstven in enostavni način postiljanja, poimenovan »Exclusive Top«. Ta omogoča, da ne postiljate celotnega ležišča, temveč zgolj zgornji del ležišča, ki je vstavljen v  toper in je z zadrgo pritrjen na posteljo. Tako ostane na svojem mestu čez celo noč, vi pa lahko postiljate zgolj ta del, kar je bistveno hitreje in enostavnejše. Večinski oblazinjeni del ležišča pa bo ostal viden, kar bo postelji dodalo eleganten videz v izbrani barvi, kar od BoxSpring postelje tudi želimo.

preprosto in hitro postiljanje

POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj vas zanima? Naj vam odgovorimo!

Spodaj so pogosto zastavljena vprašanja, ki zanimajo naše zveste kupce. Če imaste kakšno drugo vprašanje, vam bomo z veseljem odgovorili. Lahko nam vprašanje zastavite tudi po telefonu 01 561 09 00 ali na elektronski naslov trgovina@maremico.si.

BoxSpring posteljo izdelamo po vaših merah in željah. Prav zato je njihov dobavni roki navadno 4-5 tednov, je pa čas do dobave odvisen tudi od zasedenosti naših proizvodnih kapacitet ter dobavljivosti materialov, zato se občasno lahko tudi nekoliko podaljšajo. Za trenutni dobavni rok nam pišite na prodaja2@maremico.si in posredovali vam bomo natančnejše informacije. Vsekakor pa se trudimo dobavni rok prilagoditi vašim željam in bomo storili vse, da bo vaša nova BoxSpring postelja izdelana v najkrajšem možnem času.

Ne. Naši prijazni in strokovni monterji posteljo pripeljejo do vašega doma, se na vhodu preobujejo v copate ter jo zmontirajo tako neslišno, da sploh ne boste opazili, da smo bili pri vas. Vse brezplačno.

Spalni center Maremico ima več možnosti plačil. Na voljo imate plačilo z gotovino, nakazilo na naš tekoči račun, kartično plačilo ali pa celo plačilo na obroke. Več o načinih plačila si lahko preberete v naših plačilnih pogojih.

Posteljo BoxSpring izdelajo mojstrske in izkušene roke mizarja, šivilje in tapetnika v naši delavnici v Ljubljani. Celotna postelja je tako plod slovenskega razvoja, dizajna ter izdelave in z nakupom podpirate slovensko gospodarstvo.

Maksimalna višina BoxSpring postelje se razlikuje glede na izbran model postelje. Najvišji model je model BoxSpring Lux, ki lahko sega vse do višine 76 cm. Najnižji model je visok 48 cm, višina ostalih modelov pa se giblje nekje vmes. Pri vsakem modelu lahko izbirate med različnimi višinami postelje, zgoraj navedeni številki sta zgolj maksimalna ter minimalna višina.

Material oblazinjenja svoje nove BoxSpring postelje izberete sami iz naše ponudbe. Odločate se lahko med umetnim usnjem ter različnimi tkaninami. Umetno usnje se praviloma nekoliko lažje čisti, medtem ko tkanina marsikomu deluje bolj toplo ter domače. Vsega skupaj vam je na voljo preko 100 različnih odtenkov barv, ki bodo zadovoljili prav vsak okus.

Seveda. Vsi se med seboj razlikujemo, imamo različne spalne navade, želje ter potrebe. Zato je prav, da si izberemo ležišče, ki nam bo resnično ustrezalo in pri tem ne sklepamo kompromisov s svojim partnerjem. Zato v Spalnem centru Maremico omogočamo, da si partnerja izbereta različni ležišči, da bo vsak našel resnično tisto, ki mu bo pomagalo do boljšega spanca. Možnost imate celo, da eden izmed partnerjev spi na vodni postelji Lectus, drugi partner pa uživa na ležišču Leticia. BoxSpring postelja pa bo za zunaj delovala kot celota – nihče na pogled ne bi uganil, da se v njej skrivata dve popolnoma različni ležišči.

Seveda, izbirate lahko med tremi različnimi vrstami toperjev, s katerim določite stopnjo udobja. Naš najkompaktnejši nadvložek Spring je narejen iz žepkastih vzmeti in vam bo ustrezal, če stremite k tršemu spalnemu udobju. Poleg tega je zelo zračen, zato se ga svetuje tudi alergikom ter astmatikom. Nadvložek LetiCell je znan po svoji zračnosti in bo primeren za vas, če se prekomerno potite ali vam je ponoči (še posebno poleti) vroče, hkrati pa vam pretrdo ležišče povzroča bolečine. Nadvložek SoftFeel je primeren za vse, ki si želijo res veliko udobja in jim ni prijetnejšega občutka, kot je ta, da jih postelja nežno objame, ko zaspijo.

Ležišče pri postelji BoxSpring je izdelano iz kakovostnih materialov, ki se med drugim ponašajo z različnimi certifikati. Pri zakonskih dimenzijah ležišča je prevleka lahko na sredini deljena z zadrgo, ki omogoča, da prevleko slečete ter razpolovite. V tem primeru jo namesto v čistilnici, lahko operete tudi doma na 60 °C. Če sredinske zadrge ne želite, vam lahko posteljno prevleko izdelamo tudi v enem kosu – izbira je vaša.

Na voljo so različne dimenzije postelj BoxSpring. Širina postelje je lahko 90, 100, 120, 140, 160, 180 ali 200 cm. Dolžina postelje lahko sega od 200, 210 ali do 220 cm. Možne so torej poljubne kombinacije širine ter dolžine postelje, moramo pa vas opozoriti, da so nekateri modeli BoxSpring postelj na voljo zgolj v zakonskih dimenzijah. Za več informacij nas kontaktirajte na prodaja2@maremico.si ali na 01 56 10 900.

Pri nekaterih modelih in dimenzijah postelj BoxSpring vam lahko za doplačilo pod posteljo vgradimo tudi predale, kamor boste lahko shranjevali stvari. Žal zaradi prilagojene konstrukcije predali niso na voljo pri vseh modelih BoxSpring. Če si pri svoji postelji želite predalov, nas kontaktirajte na prodaja2@maremico.si ali na 01 56 10 900 za več informacij.

Pri snovanju BoxSpring  postelje smo mislili tudi na higieno, ki jo je potrebno vzdrževati pod posteljo. Tako je postelja dvignjena ravno prav, da pod njo lahko pride robotski sesalec, ki bo prah posesal namesto vas. Skrbi glede higiene pod posteljo pa so zato nepotrebne.

BoxSpring postelje si lahko ogledate v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi ulici 4, v ljubljanskih Črnučah. Tam imamo razstavljenih nekaj modelov in vzorce barv ter materialov oblazinjenja. Prijazne svetovalke za zdravo spanje vam bodo strokovno svetovale pri izbiri idealne postelje za vas. Salon je odprt vsak delovnih med 8. in 19. uro ter ob sobotah med 9. in 13. uro. Za obisk salona se lahko po želji tudi naročite na preko obrazca na https://www.maremico.si/obisk-salona/.

LEŽIŠČA LETICIA OSREČUJEJO ŽE VEČ KOT 25.000 ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV

Izkušnje dobro naspanih srečnežev

Mojca Mavec

- novinarka in televizijska voditeljica -

"Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma."

Jakov Fak

- dobitnik srebrne olimpijske medalje v biatlonu -

" Treningi in tekme zahtevajo velik napor, tako da je za dobro regeneracijo po naporih vedno pomemben zelo dober spanec. To je bistvo, ki nas povrne k močem, da lahko ponovno sledimo svojim sanjam. Estetika je tudi zelo pomemben del, čeprav vedno dajem prednost temu, da je postelja udobna."

Klemen Slakonja in Mojca Fatur

- uspešna igralca, par -

"Čeprav se bo tole najverjetneje slišalo kot prodajna floskula, očitno pri Leticii vedo kaj počnejo. Odkar uporabljava ležišče MultiModular, se zbujava spočita in brez neprijetnih napetosti v telesu.

Žal nama je, da Leticie nisva odkrila že prej!"
Mojca Mavec
- novinarka in televizijska voditeljica -

"Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma."
Več naspanih srečnežev
Jakov Fak
- dobitnik srebrne olimpijske medalje v biatlonu -

" Treningi in tekme zahtevajo velik napor, tako da je za dobro regeneracijo po naporih vedno pomemben zelo dober spanec. To je bistvo, ki nas povrne k močem, da lahko ponovno sledimo svojim sanjam. Estetika je tudi zelo pomemben del, čeprav vedno dajem prednost temu, da je postelja udobna."
Več naspanih srečnežev
Klemen Slakonja in Mojca Fatur
- uspešna igralca, par -

"Čeprav se bo tole najverjetneje slišalo kot prodajna floskula, očitno pri Leticii vedo kaj počnejo. Odkar uporabljava ležišče MultiModular, se zbujava spočita in brez neprijetnih napetosti v telesu.

Žal nama je, da Leticie nisva odkrila že prej!"
Več naspanih srečnežev
Previous
Next

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.