spanje na oblaku visoka vzmetnica visoka postelja

4 razlogi, zakaj so visoke vzmetnice prava izbira

V zadnjih letih visoke vzmetnice skupaj z njihovimi večjimi dimenzijami ter bogatimi posteljnimi vzglavnimi stranicami, postajajo pravi trend. Ljubitelji spanja vse večji pomen dajemo udobju v lastni spalnici in nič ni udobnejšega od visoke vzmetnice, na kateri se počutimo, kot da bi spali na oblaku. To pa je le eden izmed razlogov, zakaj je nakup visoke vzmetnice prava izbira.

1. Visoke vzmetnice so udobnejše

Zagotovo se spomnite vsaj ene hotelske sobe, v kateri ste zaradi visoke vzmetnice spali kot angelček, spanje na tej postelji pa lahko preprosto opišete s spanjem ”kot na oblaku”. Smo vam pobrskali po spominu, kajne? Dejstvo je, da so visoke vzmetnice zaradi kombinacije različnih materialov udobnejše. Hoteli pogosto posegajo po njih, saj gostom želijo pričarati najboljše razvajanje tudi med spanjem. Zakaj si ne bi takega razvajanja vsak večer privoščili tudi doma?

Tudi visoke vzmetnice Leticia najdete v nekaterih hotelih v Sloveniji in v sosednjih državah (več o tem lahko preberete tukaj).

spanje na oblaku visoka vzmetnica 1

2. Z visoke vzmetnice lažje vstanemo

Predvsem tistim, ki imate težave s hrbtenico in križem, bo visoka vzmetnica omogočila lažje vstajanje, pa tudi leganje. Vzmetnice Leticia, ki so plod našega podjetja, vam lahko izdelamo vse do višine 36 cm.

Vstajanje iz postelje, ki je zdravo za našo hrbtenico je tako, da imamo, ko sedimo na robu postelje, med koleni kot 90 stopinj ali več, nikakor pa ne manj. Naša hrbtenica, kolki in kolena trpijo, če je vzmetnica prenizka, saj je kot med našimi koleni ob sedenju na robu postelje, v tem primeru, manjši od 90 stopinj. To povzroči, da je višina položaja naših kolkov pod višino kolen. Na ta način se ob vstajanju iz postelje ustvarjajo pritiski na našo hrbtenico, ki so dolgoročno škodljivi.

Visoke vzmetnice so tako vsekakor priporočljive za vse. A le te naj bodo izdelane iz kvalitetnih materialov, ki so prožni, zračni, trpežni in vsebujejo ustrezne certifikate. Kot take lahko izpostavimo vzmetnice Leticia, ki so plod našega podjetja Spalni center Maremico in vam jih lahko izdelamo vse do višine 36 cm.

3. Po meri izdelane vzmetnice - tudi višina po meri!

Ste vedeli, da obstajajo vzmetnice, ki so izdelane izključno po meri vsakega posameznika, poleg tega pa so še slovenskega izvora? Kvalitetne vzmetnice Leticia omogočajo natančno prilagoditev glede na telesne lastnosti, morebitne zdravstvene lastnosti in način spanja posameznika ter ponujajo le najpopolnejše spalno udobje.

Vzmetnice in ležišča Leticia izdelujemo v lastni proizvodnji Spalnega centra Maremico, pri svetovanju pa se našim strankam maksimalno posvetimo, z namenom pomagati jim izbrati najboljšo vzmetnico zanje. Pomembno nam je, da vsak kupec zase izbere pravo udobje, pravo dimenzijo in seveda tudi pravo višino vzmetnice. Kako korak za korakom pridete do nove vzmetnice pri nas, si lahko podrobneje ogledate tukaj.

Izbirate lahko med vzmetnico iz žepkastih vzmeti ali penasto vzmetnico, ki vam jo izdelamo glede na vaše mere, želje in potrebe. Pri tem nam pomaga nevtralna digitalna meritev SmartBed, ki vam pritiske telesa na ležišče pokaže le v našem salonu.

4. Nenazadnje – na visoki vzmetnici se počutimo kot kralji in kraljice

Ker videz visoke vzmetnice v spalnici izstopa, se boste na njej zagotovo počutili kraljevsko. Prav takšen občutek dajejo tudi BoxSpring postelje z nadstandardno višino ležišča do 70 cm, bogato vzglavno stranico, ki lahko sega do višine 120 cm ter razkošno oblazinjenostjo. V Spalnem centru Maremico vam pravzaprav nudimo oboje – udobno ležišče v kraljevsko oblazinjeni BoxSpring postelji. Oboje izdelano v Sloveniji.

boxspring visoka vzmetnica 1

Brez skrbi glede iskanja primerne rjuhe!

Pogosto ljudi skrbi, kje lahko dobijo primerno rjuho, če si v svoji spalnici omislijo višjo vzmetnico. Skrb je odveč! V Spalnem centru Maremico dobite primerne rjuhe za visoke vzmetnice. Rjuhe nemškega proizvajalca Bella Donna so kakovostne in raztegljive napenjalne rjuhe, primerne tudi za zelo visoke vzmetnice in različne razpone dimenzij vzmetnic. Njihova kolekcija rjuhe Bella Donna Prestiž je primerna za vzmetnice visoke do 30 cm, kolekcija rjuhe za visoke vzmetnice Bella Donna Alto pa od 30 do celo 45 cm. Na voljo so tudi rjuhe Bella Donna La Piccola, namenjene BoxSpring posteljam z Exclusive Top postiljanjem (izgled na zgornji fotografiji).

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.