ležišče vzmetnica Izdelana po meri

Garancija dobrega spanja

Zagotovite si dobro spanje noč za nočjo

Ljudje z izbiro novega ležišča nimamo tako rekoč nobenih izkušenj, saj, kot kažejo raziskave, menjamo ležišče komaj vsakih 10 do 15 let. In kar je še posebej težavno: noben prijatelj ali sorodnik nam s svojim priporočilom pri izbiri ležišča ne more zares pomagati, saj so njegove spalne navade in telesne mere povsem različne od naših.

Kaj je GDS?

GDS je garancija dobrega spanja. Maremico vam s tem certifikatom zagotavlja, da bo vaše spanje zdravo, udobno in krepčilno.

GDS certifikat

odličen spanecIzdelano posebej za vas

SPLOŠNI NASVETI ZA SPANJE NISO DOVOLJ.

S pomočjo merilnega obrazca in pogovora bomo skupaj ugotovili, kakšno posteljo potrebujete vi in vaše telo. Na podlagi izbranega bodo naši strokovnjaki izdelali ležišče, prilagojeno obliki vašega telesa in vašim spalnim navadam. Tako vam bo ležišče iz dneva v dan nudilo zdrav in krepčilen spanec.

krog modra 2030-dnevni test

SVOJE NOVO LEŽIŠČE LAHKO ZDAJ PREIZKUŠATE KAR 30 NOČI.

Vemo, da po nekaj minutah ležanja na razstavljenem ležišču le težko ocenite, kako se bo to obneslo po šestih do devetih urah spanja. Zato lahko ležišče preizkušate v lastni spalnici kar 30 noči. Če z njim ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete!

krog oranzna 20Certificirani materiali

VRHUNSKI MATERIALI Z ZNANIM POREKLOM.

Samo vrhunski materiali zagotavljajo zdrav spanec. Zato smo za ležišča Leticia izbrali le najbolj kakovostne materiale iz obnovljivih virov. Vsi materiali prihajajo iz Evropske unije, ležišča pa so izdelana v Sloveniji.

gds družina

krog rjava 20Prilagajanje po nakupu

POPOLNA PRILAGODLJIVOST IN INDIVIDUALNA UPORABA.

Ležišča Leticia omogočajo popolno prilagodljivost in individualizirano uporabo. Če vam ležišče ne bo nudilo želene podpore in udobja, ga lahko kadarkoli kasneje preoblikujemo in vam zagotovimo kakovosten spanec. Tudi če se bodo vaše spalne navade in telesne značilnosti z leti spremenile, lahko ležišče sami prilagodite in si znova omogočite optimalen počitek.

krog zelena 20Priporočila

ŠTEVILNI ZDRAVNIKI IN FIZIOTERAPEVTI PRIPOROČAJO LEŽIŠČA PO MERI.

Številni zdravniki in drugi strokovnjaki vse bolj opozarjajo na pomen zdravega spanja. Poudarjajo predvsem vpliv spanja na zdravje in dobro počutje. Veliko vlogo pri zdravem spancu ima tudi izbira kakovostnega ležišča, pri čemer je pomembno to, da je ležišče prilagodljivo – ne pretrdo in ne premehko. Ležišča Lectus in Leticia priporočajo tudi številni slovenski strokovnjaki s področja zdravega spanja.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Vabljeni na
sejem Dom

Med 22. in 26. marcem imate priložnost, da spoznate ležišča Leticia in postelje BoxSpring na sejmu Dom v Ljubljani in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.