Vzmetnice

Vzmetnice: ali so še vedno najboljša izbira?

Lahko bi rekli, da je bilo včasih življenje preprostejše. Šel si v trgovino, kjer si imel na izbiro dve vrsti ležišč – trdo in mehko, po ugodnem nakupu si trgovcu stisnil roko in domov odšel vesel, ker imaš novo vzmetnico. Morda si celo mislil, da je bila nova vzmetnica pravilna odločitev za nakup, pa se je kasneje izkazalo, da temu ni tako.

Kako izbrati pravo vzmetnico?

Časi in potrebe ljudi so se spremenili. Danes na trgu najdemo nepregledno vrsto serijsko izdelanih ležišč, ki obljubljajo rešitev za vsak problem in vsakega posameznika. Zato v množici ležišč iz lateksa, vzmeti, spominske pene in žimnic, pravzaprav ne vemo več, katera izbira je najbolj pravilna.

Mitov o pravilni izbiri ležišča je veliko, a dejstvo ostaja: univerzalnega ležišča ni. Oziroma bolje povedano – popolno ležišče bo našel le vsak sam.

Vrnimo se k vprašanju.
Da bi bolje razumeli, katero ležišče vam ustreza, poslušajte svoje telo. Ležišče se mora prilagajati vam in ne obratno! Popolno ležišče boste našli le, če upoštevate svojo težo, višino in še nekaj drugih neizmerljivih faktorjev. Morda je bila vzmetnica, ki ste jo pred časom kupili po priporočilu prijatelja, zanj super izbira, vam pa je povzročala bolečine v hrbtenici.

Vzmetnice – so postale le še trend preteklosti?

Vzmetnice so bile včasih pravi hit množične potrošnje, danes pa so ostale najbolj aktualne vzmetnice z žepkastim vzmetenjem, ki nudijo zračnost in dobro prilagajanje ter podporo.

Nekateri še danes prisegajo na klasične vzmetnice, zato je potrebno omeniti, da se mnenja o najbolj ustrezni vrsti vzmetnic razlikujejo.

Ste že slišali za Visual Comfort?

Med Slovenci še vedno velja prepričanje, da je vzmetnica najboljša izbira za ležišče. Pa je res?

Na srečo smo v moderni dobi tehnologije razvili napravo, ki pomaga odgovoriti na zgornje vprašanje. Naprava Visual Comfort hitro in enostavno izmeri, kaj je za vaše telo najbolj udobno, kje potrebujete čvrsto podporo in kje prilagajanje ležišča. Posebna izkušnja pomaga ugotoviti, kakšna podpora je za vaše telo najbolj primerna – presenetljivo, marsikdo ugotovi, da klasična vzmetnica ni vedno najbolj optimalen nakup. Vse kar morate narediti je, da se uležete in udobno namestite – Visual Comfort opravi vse ostalo.

Spoznajte osebno vzmetnico Spring

Dovršeno izkušnjo vzmetnega ležišča lahko izkusite z osebnim ležiščem Spring. Zračne žepkaste vzmeti bodo poskrbele za idealno udobje in trajnost, saj so znane po dolgi življenjski dobi in točkovnem prilagajanju. Popolno prilagodljivost in higieno ležišču doda še SoftTouch prevleka, ki poskrbi za še bolj udoben občutek, pravo udobje pa si lahko po posvetu s svetovalko za zdrav spanec izberete kar sami.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.