Leticia – ležišče uspešnih

Izkušnje dobro naspanih lastnikov ročno izdelanih vzmetnic Leticia

Slovenija je izbrala svoje vzmetnice! Izkušnje, mnenja – Leticia

Vzmetnica Leticia - vzmetnice in postelje slovenija - zadovoljni uporabniki. Posteljni okvirji in postelje BoxSpring.

VZMETNICE LETICIA

Po noči se jutro pozna. Naspite se kot zmagovalci.

Uspešen dan zgradimo ponoči! Jutro, ko vstanemo polni energije, nikoli ni naključje. Če se čez noč obračamo, da bi obudili zaustavljen pretok krvi, če se vrtimo, da zmanjšamo bolečine v kolkih, hrbtu ali vratu, ali pa se izmenično odkrivamo in pokrivamo, da bi preprečili pretirano znojenje ali občutek mraza, potem bomo zjutraj utrujeni, v bolečinah in razdražljivi.

Za jutranjo moč in dobro voljo potrebujemo ležišče, kjer spimo mirno in popolnoma sproščeni.

Leticia je prvo ležišče, zasnovano za najbolj aktivne in ambiciozne ljudi. Ljudi, ki si usodo krojijo sami. Je jutranja odskočna deska za tiste, ki zjutraj želijo biti najboljši, kot je možno. Takrat želijo biti popolnoma obnovljeni, polni energije in pripravljeni na vsak izziv tega dne. Ničesar ne prepuščajo naključju – za uspešen dan!

LEŽIŠČA LETICIA OSREČUJEJO ŽE VEČ KOT 25.000 ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV

Izkušnje dobro naspanih srečnežev

Med uporabniki Leticie so eni najboljših in najuspešnejših slovenskih podjetnikov, umetnikov, igralcev, zdravnikov in športnikov.
To so ljudje, ki ne verjamejo v pravljice, ampak v to, kar preizkusijo in čutijo sami. Kaj torej menijo o ležišču Leticia?

Vzmetnice Leticia - zadovoljni uporabniki. Posteljni okvirji in postelje BoxSpring.
mnenje-zadovoljne-stranke-vzmetnica-leticia-mojca-mavec

IZKUŠNJA MOJCA MAVEC

Odslej bo to nočitev s petimi zvezdicami!

Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. 

V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma.

Všeč mi je tudi dizajn postelje BoxSpring. Izbrala sem si imitacijo usnja v tehniki chesterfield. Odlično se razume tako s starinskim pohištvom kot sodobno opremo v moji spalnici.

Mojca Mavec

- novinarka in televizijska voditeljica

IZKUŠNJA JAKOV FAK

Za dobro regeneracijo po naporih je pomemben zelo dober spanec.

Treningi in tekme zahtevajo velik napor, tako da je za dobro regeneracijo po naporih vedno pomemben zelo dober spanec. To je bistvo, ki nas povrne k močem, da lahko ponovno sledimo svojim sanjam. 

Estetika je tudi zelo pomemben del, čeprav vedno dajem prednost temu, da je postelja udobna.

Ampak ko smo prišli do estetike, smo našli tisto, kar nas veseli in iz tega je potem nastala takšna lepa celota.

Jakov Fak

- dobitnik srebrne olimpijske medalje v biatlonu

mnenje-zadovoljne-stranke-vzmetnica-leticia-jakov-fak
Vzmetnice Leticia - zadovoljni uporabniki. Posteljni okvirji in postelje BoxSpring.
Vzmetnice Leticia - zadovoljni uporabniki. Posteljni okvirji in postelje BoxSpring.
mnenje-zadovoljne-stranke-vzmetnica-leticia-sara-isakovic

IZKUŠNJA SARA ISAKOVIĆ

Ležišče se prilega širokim plavalskim ramenom.

Prepričanje, da je spanje ključ do bolj zdravega življenja, ohranjam še danes, po zaključeni športni karieri. Prav zato, ker so široka plavalna ramena ostala z menoj (in je tam pritisk na ležišče večji), sem se odločila za ležišče po meri. 

Leticia je bila zame najboljša izbira in mi je omogočila še bolj vrhunski spanec, za katerega sem vsako jutro zelo hvaležna. Brez bolečin v telesu, maksimalno udobje, prijetne sanje, sveža in ‘ready to go!’

Sara Isaković

- dobitnica srebrne olimpijske medalje v plavanju

IZKUŠNJA DARKO ĐURIĆ

Glede na to, da sem zelo asimetričen, sem prej težko spal kvalitetno.

Kar nekaj časa sem iskal primerno ležišče, na koncu pa pristal na ležišču Leticia MultiModular, ki so ga izdelali povsem po mojih merah.

Zdaj brez problema spim od večera do jutra in še kdaj vmes, brez dodatnih pripomočkov za bolj udobno poležavanje. Ležišče Leticia res z veseljem priporočam prijateljem.

Darko Đurić

- paraolimpijski plavalec, dobitnik zlata in brona na EPP

mnenje-zadovoljne-stranke-vzmetnica-leticia-darko-duric
Vzmetnice Leticia - zadovoljni uporabniki. Posteljni okvirji in postelje BoxSpring.
dr-andrej-stare-mnenje-zadovoljne-stranke-vzmetnica-leticia
mnenje-zadovoljne-stranke-vzmetnica-leticia-dr-andrej-stare

IZKUŠNJA DR. ANDREJ STARE

Vsak, ki želi biti zdrav in vitalen, bi moral preudarno izbirati svoje ležišče.

Pri tem pa seveda upoštevati svoje telesne in zdravstvene značilnosti. Ljudje se med seboj razlikujemo, zato univerzalne rešitve ne morejo dati optimalnih rezultatov. Hkrati se vsak med nami spreminja tudi z leti: organizem se stara, pojavljajo se obolenja lokomotornega sistema … Če bi zares prisluhnili svojemu telesu, bi marsikdo zamenjal ležišče vsakih nekaj let.

K sreči to ni več potrebno! Slovenski strokovnjaki so razvili ležišče Leticia, ki se spreminja skupaj z vami. Po zaslugi edinstvene patentirane modularne sestave ga lahko vsakdo oblikuje individualno po lastnih željah. Na ramenskem in medeničnem delu lahko izberete mehkejše module za boljše prilagajanje, na ledvenem delu pa trše za boljšo podporo. Vsak posamezen modul lahko čez čas zamenjate in s tem popolnoma spremenite sestavo ležišča.

Posebna struktura zagotavlja, da je ležišče Leticia odlično prezračeno in da omogoča optimalno dihanje kože, normalno prekrvljenost mehkih tkiv in notranjih organov. Modularno ležišče Leticia je neustrezno okolje za pršice in druge alergene, obenem pa so vsi sestavni deli tudi pralni. Zdravniki smo dolgo priporočali trdo ležišče, danes pa je to zgodovina.

Osebno priporočam ležišče, ki ga lahko sami prilagajate svojim potrebam. Bodisi danes, pa tudi čez več let.

dr. Andrej Stare

- zdravnik in športni reporter

IZKUŠNJA MATEJA POKRIVAČ

Poleg težkega treninga je za napredek pomembna tudi dobra regeneracija.

Vsi vemo, da je zraven težkega treninga pomembna tudi regeneracija. Pod regeneracijo spada tudi kvaliteten in dober spanec.

Ker je pomembno, da imamo športniki dovolj energije in da se dobro naspimo, da gremo zvečer ob pravih urah spat, sem izbrala ležišče Leticia. S spanjem na tem ležišču spim ravno dovolj, telo pa je regenerirano tako kot mora biti.

Mateja Pokrivač

- uspešna atletinja

mnenje-zadovoljne-stranke-leticia-mateja-pokrivac
mateja-pokrivac-vzmetnica-leticia-mnenja-zadovoljni-uporabniki
Posteljni okvirji in postelje BoxSpring. Ležišče Leticia.
Vzmetnice Leticia - zadovoljni uporabniki. Posteljni okvirji in postelje BoxSpring.

IZKUŠNJA KLEMEN SLAKONJA & MOJCA FUTUR

Ležišče Leticia naju je očaralo že prvi dan.

Preden bi karkoli napisala, sva ležišče en mesec preizkušala, čeprav naju je Leticia v resnici očarala že prvi dan. Prodajni salon Maremico ter strokovnost in prijaznost zaposlenih ne pustita hladnih niti najzahtevnejših kupcev.

Prodajalka nama je potrpežljivo predstavila različne materiale in sestavne dele posameznih ležišč, njihove posebnosti ter način obdelave. Odločila sva se za Leticio MultiModular, saj naju je navdušilo dejstvo, da ga dejansko sestavijo glede na posameznikove točkovne pritiske na ležišče, ki jih izmerijo s posebno napravo, imenovano Visual Comfort.

Neštete vožnje s kombiji na gostovanja, nenaravna drža v nekaterih predstavah in neprespane noči zaradi majhnih otrok zahtevajo svoj davek – največkrat v obliki zategnjenega vratu in boleče hrbtenice. In čeprav se bo tole najverjetneje slišalo kot prodajna floskula, očitno pri Leticii vedo kaj počnejo. Odkar uporabljava ležišče MultiModular se kljub vsemu naštetemu zbujava spočita in brez neprijetnih napetosti v telesu. Žal nama je edino, da Leticie nisva odkrila že prej!

Klemen Slakonja & Mojca Futur

- uspešna igralca, par

IZKUŠNJA EVA LONGYKA MARUŠIČ

Ležišče Leticia, Esmeralda mojega spanca …

Z leti postajam vse bolj nezaupljiva. Še tako privlačno garnirana reklama ne odtehta preizkušanja na lastni koži. Le sem in tja me kakšen prijatelj nagovori, da pristanem na novotarije. In tako se mi je pred meseci zgodila Leticia. 

Najprej sem jo dobila na posojo, na enomesečno preizkušnjo. Sestavili so jo po moji meri. Telesna višina, širina in višina ramen, pasu, bokov, vse jih je zanimalo. ‘Pa pazi, ne pričakuj prehitro učinka, najprej se navadi nanjo’, sem dobila napotke. ‘Potem pa napiši svoje izkušnje, da drugim, lačnim dobrega spanca, olajšaš odločitev.’ Prav, bom. Potem smo bili pa tam.

Po kakšnih treh tednih je Leticia postala moja večerna mora. Prav vsakič, ko sem pred spanjem skušala spraviti skupaj nekaj stavkov o izkušnji z njo, sem imela težave.  ‘Leticia je res dobra izbira’, začnem…  in zaspim. Drug večer – ‘Leticia, Esmeralda mojega spanca …’ in zaspim. Pa spet, ‘Leticia, kdo bo tebi kos …’ in spanec. In še danes je tako. No, morda pa je to še najboljše priporočilo zanjo, kaj pravite?

Eva Longyka Marušič

- voditeljica

Posteljni okvirji in postelje BoxSpring. Ležišče Leticia.
eva-longyka-Vzmetnica-leticia-mnenja-zadovoljni-uporabniki
Posteljni okvirji in postelje BoxSpring. Ležišče Leticia.
mitja-petkovsek-mojca-rode-vzmetnica-leticia-mnenja-zadovoljni-uporabniki

IZKUŠNJA MITJA PETKOVŠEK & MOJCA RODE

Nočni počitek je zelo pomemben za dosego vrhunskih rezultatov.

Pri selitvi v novo hišo sva precejšen del časa posvetila izbiranju notranje opreme. Še posebej sva se posvetila izbiri ležišča, na katerem se bova lahko kakovostno naspala in odpočila. Ker imava različne želje glede trdote ležišča, je bila izbira še toliko težja. 

Ležišče Leticia MultiModular naju je s svojimi kvalitetami takoj prepričalo. Poleg opcije individualne prilagoditve trdote naju je navdušila tudi sestava ležišča, saj je iz človeku in naravi prijaznih materialov.

Vsak vrhunski športnik ve, da je nočni počitek še kako pomemben za dosego vrhunskih rezultatov. Odkar spiva na Leticii se v enakem času spanja odpočijeva veliko bolje. Zjutraj se zbudiva spočita, lahkotnega počutja in kar brez budilke, kar je bila prej redkost. Sedaj še toliko bolj verjameva, da je pomembno, na kakšni postelji spiš.

Mitja Petkovšek in Mojca Rode

- vrhunska športnika

IZKUŠNJA DANIELA BERVAR KOTOLENKO

Toplo priporočam vsem, še posebej mladim mamicam!

Leticia je preprosto enkratna. Prilagodi se telesu ter nudi pravo mero udobja in opore. 

Še posebej v nosečnosti, ko je dober spanec še toliko bolj pomemben, se izkaže kakovost tega modularnega ležišča. Modularne prečke iz pene, ki jih je moč enostavno menjati glede na trdoto, so v času večjega trebuščka prav posebna prednost, ker omogočijo dodaten prostor in mehkobo v tem predelu. Toplo priporočam vsem, še posebej mladim mamicam!

Daniela Bervar Kotolenko

- podjetnica

Posteljni okvirji in postelje BoxSpring. Ležišče Leticia.
daniela-bervar-vzmetnica-leticia-mnenja-zadovoljni-uporabniki

Naročite se na termin v Spalnem centru Maremico

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče

Vaše podatke potrebujemo, da stopimo z vami v kontakt in se dogovorimo za termin vašega obiska v našem salonu ali video klic, v kolikor s kakršnih koli razlogov ne bi mogli do nas.