Leticia logo lezeci barvni

Izkušnje dobro naspanih lastnikov ročno izdelanih vzmetnic Leticia

Slovenija je izbrala svoje vzmetnice! Izkušnje, mnenja – Leticia

Izkušnje dobro naspanih srečnežev

Med uporabniki Leticie so eni najboljših in najuspešnejših slovenskih podjetnikov, umetnikov, igralcev, zdravnikov in športnikov.
To so ljudje, ki ne verjamejo v pravljice, ampak v to, kar preizkusijo in čutijo sami. Kaj torej menijo o ležišču Leticia?

IZKUŠNJA EMA KLINEC

Po napornih treningih in tekmah je najlepše skočiti v svojo posteljo.

VIDEO

Pri ležišču Leticia me je najbolj navdušilo samo udobje in možnost individualne ponastavitve postelje, tako da je spanje lahko res prilagojeno konstituciji vsakega posameznika.

Udobje ležišča mi pomeni ogromno, ker mi regeneracija med samimi treningi in pozimi med tekmami, omogoča da so moji nastopi čim boljši.

V vsakem hotelu, v katerem spim, so različna ležišča, zato bom zdaj še dodatno hvaležna, ko bom prišla domov in se ulegla v svojo udobno posteljo.

Ema Klinec
smučarska skakalka

IZKUŠNJA JAKOV FAK - LETICIA V BOXSPRING IZVEDBI

Za dobro regeneracijo po naporih je pomemben zelo dober spanec.

VIDEO

Treningi in tekme zahtevajo velik napor, tako da je za dobro regeneracijo po naporih vedno pomemben zelo dober spanec. To je bistvo, ki nas povrne k močem, da lahko ponovno sledimo svojim sanjam. 

Estetika je tudi zelo pomemben del, čeprav vedno dajem prednost temu, da je postelja udobna.

Ampak ko smo prišli do estetike, smo našli tisto, kar nas veseli in iz tega je potem nastala takšna lepa celota.

Jakov Fak

dobitnik srebrne olimpijske medalje v biatlonu

IZKUŠNJA SARA ISAKOVIĆ

Ležišče se prilega širokim plavalskim ramenom.

VIDEO

Prepričanje, da je spanje ključ do bolj zdravega življenja, ohranjam še danes, po zaključeni športni karieri. Prav zato, ker so široka plavalna ramena ostala z menoj (in je tam pritisk na ležišče večji), sem se odločila za ležišče po meri. 

Leticia je bila zame najboljša izbira in mi je omogočila še bolj vrhunski spanec, za katerega sem vsako jutro zelo hvaležna. Brez bolečin v telesu, maksimalno udobje, prijetne sanje, sveža in ‘ready to go!’

Sara Isaković
psihologinja in dobitnica srebrne olimpijske medalje v plavanju

IZKUŠNJA DARKO ĐURIĆ

Glede na to, da sem zelo asimetričen, sem prej težko spal kvalitetno.

VIDEO

Kar nekaj časa sem iskal primerno ležišče, na koncu pa pristal na ležišču Leticia MultiModular, ki so ga izdelali povsem po mojih merah.

Zdaj brez problema spim od večera do jutra in še kdaj vmes, brez dodatnih pripomočkov za bolj udobno poležavanje. Ležišče Leticia res z veseljem priporočam prijateljem.

Darko Đurić

paraolimpijski plavalec, dobitnik zlata in brona na EPP

IZKUŠNJA ŽIGA PAVLIN

Brez kvalitetnega ležišča, ni dobre regeneracije.

VIDEO

Z leti sem se naučil, da je tako kot trening izredno pomemben tudi počitek. Po vsakem treningu se poskušam čim bolj regenerirati, vendar brez kvalitetnega ležišča to ne gre.

Skozi vsa leta kariere sem spal že na mnogih ležiščih in po različnih hotelih, ampak odkar spim na tej postelji, je razlika maksimalna. Zbudim se spočit, poln energije in nič me ne boli. Vsem jo toplo priporočam.

Žiga Pavlin
hokejski reprezentant

IZKUŠNJA MATEJA POKRIVAČ

Poleg težkega treninga je za napredek pomembna tudi dobra regeneracija.

VIDEO

Vsi vemo, da je zraven težkega treninga pomembna tudi regeneracija. Pod regeneracijo spada tudi kvaliteten in dober spanec.

Ker je pomembno, da imamo športniki dovolj energije in da se dobro naspimo, da gremo zvečer ob pravih urah spat, sem izbrala ležišče Leticia. S spanjem na tem ležišču spim ravno dovolj, telo pa je regenerirano tako kot mora biti.

Mateja Pokrivač

uspešna atletinja

IZKUŠNJA MITJA PETKOVŠEK & MOJCA RODE

Nočni počitek je zelo pomemben za dosego vrhunskih rezultatov.

Pri selitvi v novo hišo sva precejšen del časa posvetila izbiranju notranje opreme. Še posebej sva se posvetila izbiri ležišča, na katerem se bova lahko kakovostno naspala in odpočila. Ker imava različne želje glede trdote ležišča, je bila izbira še toliko težja. 

Ležišče Leticia MultiModular naju je s svojimi kvalitetami takoj prepričalo. Poleg opcije individualne prilagoditve trdote naju je navdušila tudi sestava ležišča, saj je iz človeku in naravi prijaznih materialov.

Vsak vrhunski športnik ve, da je nočni počitek še kako pomemben za dosego vrhunskih rezultatov. Odkar spiva na Leticii se v enakem času spanja odpočijeva veliko bolje. Zjutraj se zbudiva spočita, lahkotnega počutja in kar brez budilke, kar je bila prej redkost. Sedaj še toliko bolj verjameva, da je pomembno, na kakšni postelji spiš.

Mitja Petkovšek in Mojca Rode
vrhunska športnika

IZKUŠNJA GAŠPER MARKIČ IN ANJA WEBER - LETICIA V BOXSPRING IZVEDBI

Kot da bi spala na oblaku!

VIDEO

Odkar sva se ulegla na najino novo posteljo, je vsako jutro lepše kot prej. Zjutraj si poveva vse sanje, saj na tej postelji veliko sanjava. 

Leticia je narejena po najinih merah, podpre naju tam kjer je to potrebno in najlepše je, ko prideva domov in se uleževa na posteljo. Izbrala sva tudi tako širino in dimenzijo posteljo, da spiva res “na komot”. 

Sam proces nakupa je bil ubistvu zelo zabaven. Pred nakupom ležišča sva šla v tisto sobico Smart Bed, kjer je Gašper kar malo zaspal, tako je bil zadovoljen. Zraven so nama vse skupaj lepo razložili, tako da je bil ta del zelo pomirjajoč in super.

Gašper Markič in Anja Weber

alpski smučar in pevka

IZKUŠNJA BLAŽ GREGORC - BOXSPRING POSTELJA Z LEŽIŠČEM LETICIA

Pomembno mi je, da doma spim na udobni postelji. Takšni, kot je ta.

VIDEO

Spim od 8 do 10 ur, prek tekmo spim tudi popoldne. Spanec je najpomembnejši del regeneracije in priprave na dober trening in tekmo.

Glede na to, da veliko prespim v hotelih in različnih stanovanjih, mi je zelo pomembno, da ko pridem domov, spim v res udobni postelji, takšni kot je ta. Tako dobro z ženo res že dolgo nisva spala. Ne bolita me več hrbet in vrat tako kot me včasih, ko grem kam na dopust, ko menjam postelje. Pri tej postelji mi je bilo posebej všeč, da lahko izbiraš trdote, odvisno na kateri strani postelje spiš. Prepričala sta naju predvsem njena udobnost in videz.

Na tej postelji res ne čutiš nič, ampak spiš. Zelo je udobno. Priporočal bi jo vsakemu in jo tudi bom.

Blaž Gregorc
hokejski reprezentant

fizioterapevti priporocajo

IZKUŠNJA FIZIOTERAPEVTKA ALENKA POGAČAR

Leticia je balzam za mojo hrbtenico

Kot fizioterapevtka se vsakodnevno srečujem z ljudmi, z njihovimi poškodbami in bolečinami, ki so lahko posledica športnih aktivnosti, nesreč, napačnih, ponavljajočih se gibov ali drugih slabih navad, kot je na primer spanje na premehkemu ali pretrdemu ležišču. In prav slednje je bilo pri meni razlog za jutranje bolečine v predelu križa in ramen. 

Kmalu sem ugotovila, da sem svoje spanje očitno zaupala pretrdemu ležišču. Kljub temu, da sem imela doma skoraj novo ležišče, sem morala sprejeti odločitev, da ga zamenjam.

Po priporočilu prijateljice sem spoznala koncept vzmetnice Leticia. Takoj sem vedela, da je to to, kar moja hrbtenica potrebuje. Prijetno sem bila presenečena, da mi lahko v podjetju Maremico ročno izdelajo ležišče glede na moje telesne mere in glede na to, v katerem delu telesa potrebujem podporo in razbremenitev.

Navdušenje sem delila s svojim možem in tako sva se kmalu prepustila prijaznemu svetovanju v Spalnem centru Maremico. Prodajalka si je vzela čas za naju, naju izmerila ter naju za večjo natančnost prepustila računalniški meritvi. Sprva sem bila nad pristopom presenečena, kasneje pa se mi je zdelo smiselno, saj imava z možem drugačno telesno konstitucijo. Tudi želje. On raje spi na trdem, jaz na srednje mehkem ležišču.

Na moji Leticii spim že več kot eno leto in z največjim veseljem povem, da spim odlično. Podpre me v predelu križa in razbremeni v predelu ramen. Tako, kot sem želela. Moram pa priznati, da sem rabila kak teden, da sem se navadila. Zdaj je ne zamenjam za nič drugega.

Najina Leticia je resnično balzam za najino hrbtenico in spanje na njej pravi recept za jutranji nasmešek. Toplo priporočam vsakomur. In če komu kaj pomaga, izbrala sva si ležišče Leticia iz linije MultiModular.

Alenka Pogačar

viš. fizioterapevtka in dipl. ekonomistka

fizioterapevti priporocajo

IZKUŠNJA DR. ANDREJ STARE

Vsak, ki želi biti zdrav in vitalen, bi moral preudarno izbirati svoje ležišče.

VIDEO

Pri tem pa seveda upoštevati svoje telesne in zdravstvene značilnosti. Ljudje se med seboj razlikujemo, zato univerzalne rešitve ne morejo dati optimalnih rezultatov. Hkrati se vsak med nami spreminja tudi z leti: organizem se stara, pojavljajo se obolenja lokomotornega sistema … Če bi zares prisluhnili svojemu telesu, bi marsikdo zamenjal ležišče vsakih nekaj let.

K sreči to ni več potrebno! Slovenski strokovnjaki so razvili ležišče Leticia, ki se spreminja skupaj z vami. Po zaslugi edinstvene patentirane modularne sestave ga lahko vsakdo oblikuje individualno po lastnih željah. Na ramenskem in medeničnem delu lahko izberete mehkejše module za boljše prilagajanje, na ledvenem delu pa trše za boljšo podporo. Vsak posamezen modul lahko čez čas zamenjate in s tem popolnoma spremenite sestavo ležišča.

Posebna struktura zagotavlja, da je ležišče Leticia odlično prezračeno in da omogoča optimalno dihanje kože, normalno prekrvljenost mehkih tkiv in notranjih organov. Modularno ležišče Leticia je neustrezno okolje za pršice in druge alergene, obenem pa so vsi sestavni deli tudi pralni. Zdravniki smo dolgo priporočali trdo ležišče, danes pa je to zgodovina.

Osebno priporočam ležišče, ki ga lahko sami prilagajate svojim potrebam. Bodisi danes, pa tudi čez več let.

dr. Andrej Stare
zdravnik in športni reporter

MNENJE BINE VOLČIČ

Na BoxSpring postelji z Leticia ležiščem se res nenormalno dobro spi.

VIDEO

Za BoxSpring postelje sva se s Katarino v prvi vrsti odločila, ker so narejene v Sloveniji. Oba podpirava slovensko, lokalno. V drugi vrsti pa zato, ker se na BoxSpring postelji z ležiščem Leticia res nenormalno dobro spi.

Zase želiva res dober spanec in to nama je zelo pomembno, sploh zato, ker sva od jutra do večera na nogah. Ko sva zvečer utrujena, padeva v posteljo in se zjutraj zbudiva. Ni prekopicavanja po postelji, ko na pol sanjaš, na pol bediš. Samo zbudiš se in zjutraj te kavica počaka in to je the best.

Bine Volčič
vrhunski chef

BOXSPRING POSTELJE - MNENJE BOŠTJAN ROMIH

Pri BoxSpring postelji se da za vsako stvar zmišljevat.

VIDEO

Pri BoxSpringu mi je bilo všeč to, da se je dalo res čisto vsako stvar zmišljevati, po domače rečeno. Na primer, meni osebno je blazno važno, kakšne so stvari na otip in sem se res nabožal veliko materialov, preden sem prišek do tega, ki je meni najbolj všeč. Potem so tukaj še mnogoteri barvni odtenki in mislim, da pri toliko izbire, ni šans, da ne bi vsak našel res najboljše možne postelje za svojo spalnico.

Pri Maremicu definitivno najbolje svetujejo, kar se tiče vseh najmanjših vidikov dobrega spanca. Ob tem pa mislim, da so tudi na najvišji nivo daleč naokoli postavili to, kako si lahko človek čisto zase personalizirano zgradi svoje najboljše ležišče.

Boštjan Romih
TV in radijski voditelj

BOXSPRING POSTELJE - MNENJE MOJCA MAVEC

Odslej bo to nočitev z zajtrkom s petimi zvezdicami!

VIDEO

Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma.

Všeč mi je tudi dizajn postelje BoxSpring. Izbrala sem si imitacijo usnja v tehniki chesterfield. Odlično se razume tako s starinskim pohištvom kot sodobno opremo v moji spalnici.

Mojca Mavec
novinarka in televizijska voditeljica

IZKUŠNJA KLEMEN SLAKONJA & MOJCA FUTUR

Ležišče Leticia naju je očaralo že prvi dan.

Preden bi karkoli napisala, sva ležišče en mesec preizkušala, čeprav naju je Leticia v resnici očarala že prvi dan. Prodajni salon Maremico ter strokovnost in prijaznost zaposlenih ne pustita hladnih niti najzahtevnejših kupcev.

Prodajalka nama je potrpežljivo predstavila različne materiale in sestavne dele posameznih ležišč, njihove posebnosti ter način obdelave. Odločila sva se za Leticio MultiModular, saj naju je navdušilo dejstvo, da ga dejansko sestavijo glede na posameznikove točkovne pritiske na ležišče, ki jih izmerijo s posebno napravo, imenovano Visual Comfort.

Neštete vožnje s kombiji na gostovanja, nenaravna drža v nekaterih predstavah in neprespane noči zaradi majhnih otrok zahtevajo svoj davek – največkrat v obliki zategnjenega vratu in boleče hrbtenice. In čeprav se bo tole najverjetneje slišalo kot prodajna floskula, očitno pri Leticii vedo kaj počnejo. Odkar uporabljava ležišče MultiModular se kljub vsemu naštetemu zbujava spočita in brez neprijetnih napetosti v telesu. Žal nama je edino, da Leticie nisva odkrila že prej!

Klemen Slakonja & Mojca Futur
uspešna igralca

BOXSPRING POSTELJE - MNENJE MONIKA TAVČAR

To je postelja, narejena zame, po mojih željah.

VIDEO

Spim zelo malo in BoxSpring postelja mi nudi udobje, ki sem ga čakala kar nekaj časa. Pri BoxSpringu me je najbolj navdušilo to, da sem lahko sama izbirala barve, da so bili nadvse prijazni s svojimi nasveti, da so se mi res posvetili in da smo skupaj izbrali ležišče, ki mi najbolj ustreza glede na moje potrebe in spalne navade. Cenim tudi to, da gre za slovenski izdelek in da je slovensko našlo mesto tudi v mojem stanovanju. Kot voditeljica in del ekipe programa oddaje Dobro jutro v postelji preživim zelo malo časa, zato mi je zelo pomembno, da v teh nekaj urah spanja ležim na udobnem ležišču.

To je postelja narejena zame, po mojih željah, v barvah, ki sem jih jaz želela. To je to – to je BoxSpring.

Monika Tavčar
TV voditeljica

IZKUŠNJA PERO LOVŠIN - LEŽIŠČE LETICIA

Leticia je zdaj tudi moja kraljica.

VIDEO

Svoje čase sem spal zelo dobro, z leti pa pride potreba po reguliranju spanca, po tem, da se bolj potrudiš najti prave pogoje spanja. 

Spat hodim zelo različno. Če so koncerti, pridem včasih domov ob petih zjutraj, včasih ob treh, včasih ob šestih, ko se že dani. Ko sem izvedel za Leticio, sem si rekel, da moram še to sprobati in se je dejansko pokazalo, da je to še ena zmaga za nas, ki se trudimo, da pridemo na koncert najbolj spočiti. Poleg tega veliko časa posvetim tudi rekreaciji, da sem na odru v maksimalni formi.

Postelja je kraljica pohištvene industrije. Postelja je tisto, kar je najbolj pomembno v hiši. Leticia je zdaj tudi moja kraljica.

Pero Lovšin
pevec

IZKUŠNJA EVA LONGYKA MARUŠIČ

Ležišče Leticia, Esmeralda mojega spanca …

Z leti postajam vse bolj nezaupljiva. Še tako privlačno garnirana reklama ne odtehta preizkušanja na lastni koži. Le sem in tja me kakšen prijatelj nagovori, da pristanem na novotarije. In tako se mi je pred meseci zgodila Leticia. 

Najprej sem jo dobila na posojo, na enomesečno preizkušnjo. Sestavili so jo po moji meri. Telesna višina, širina in višina ramen, pasu, bokov, vse jih je zanimalo. ‘Pa pazi, ne pričakuj prehitro učinka, najprej se navadi nanjo’, sem dobila napotke. ‘Potem pa napiši svoje izkušnje, da drugim, lačnim dobrega spanca, olajšaš odločitev.’ Prav, bom. Potem smo bili pa tam.

Po kakšnih treh tednih je Leticia postala moja večerna mora. Prav vsakič, ko sem pred spanjem skušala spraviti skupaj nekaj stavkov o izkušnji z njo, sem imela težave.  ‘Leticia je res dobra izbira’, začnem…  in zaspim. Drug večer – ‘Leticia, Esmeralda mojega spanca …’ in zaspim. Pa spet, ‘Leticia, kdo bo tebi kos …’ in spanec. In še danes je tako. No, morda pa je to še najboljše priporočilo zanjo, kaj pravite?

Eva Longyka Marušič
voditeljica

IZKUŠNJA DANIELA BERVAR KOTOLENKO

Toplo priporočam vsem, še posebej mladim mamicam!

Leticia je preprosto enkratna. Prilagodi se telesu ter nudi pravo mero udobja in opore. 

Še posebej v nosečnosti, ko je dober spanec še toliko bolj pomemben, se izkaže kakovost tega modularnega ležišča. Modularne prečke iz pene, ki jih je moč enostavno menjati glede na trdoto, so v času večjega trebuščka prav posebna prednost, ker omogočijo dodaten prostor in mehkobo v tem predelu. Toplo priporočam vsem, še posebej mladim mamicam!

Daniela Bervar Kotolenko
podjetnica

IZKUŠNJA DAMIJANA IN KATI IZ FINSKE

Leticia je našla pot tudi na Finsko.

VIDEO

Zelo sva zadovoljna z ležišči, ki sva jih kupila pri Leticii.

“Po prvi noči sem se počutil zelo lahkega in ta občutek mi je še zdaj zares všeč,” pravi Damijan.

“Po napornih treningih je zares prijetno spati na ležišču Leticia in zjutraj se zbudim spočita. Tudi bolečine v hrbtu so izginile,” potrjuje tudi Kati.

Damijan in Kati
Finca, ki sta se za nakup Leticie odločila med potovanjem po Sloveniji

Navdušeni ambasadorji ležišča Leticia

Rezervirajte svoj termin v Spalnem centru Maremico

strokovno svetovanje nakup postelje izbira barv boxspring postelje

Vaše podatke potrebujemo, da stopimo z vami v kontakt in se dogovorimo za termin vašega obiska v našem salonu.

Termin lahko rezervirate na vsak delovni dan, razen v soboto. Seveda ste dobrodošli tudi ob sobotah, vendar se včasih zgodi, da boste morali malo počakati na prosto svetovalko.

Rezervirajte svoj termin v Spalnem centru Maremico

Z veseljem vas bomo kontaktirali, da se skupaj dogovorimo o terminu za svetovanje v Spalnem centru Maremico. Sicer rezervacija termina ni obvezna, je pa zaželjena, saj vam tako lažje zagotovimo strokovno svetovanje brez nepotrebnega čakanja. Na voljo imamo rezervacijo terminov za vse delovne dni, le ob sobotah žal ne.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.