Leticia logo lezeci barvni

Refluks

Refluks oziroma gastroezofagealna refluksna bolezen (GERB) oziroma zgaga prizadene 20 % ljudi v razvitem svetu. Gre za vse pogostejšo težavo, s katero se vsaj enkrat v življenju sreča skoraj vsak. Vpliva tudi na kvaliteto spanja. 

Toper Anti Refluks privzdignjeno lezisce

Privzdignjeno ležišče zmanjšuje pekoči občutek

Zgaga je neprijetna težava, ki jo lahko rešujemo s spremembo prehrane, izogibanjem alkoholnim pijačam, gibanjem ter privzdignjenim ležiščem, ki preprečuje zatekanje želodčne kisline nazaj v požiralnik.

Privzdignjeno ležišče dokazano pripomore k zmanjšanju neprijetne zgage ponoči in drugih simptomov refluksa, olajša pa tudi simptome spalne apneje in pretirano smrčanje. 

V nadaljevanju so predstavljeni izdelki, ki privzdignejo ležišče in so olajšali spanec že mnogim ljudem.

ZA VAS IMAMO PRAVE IZDELKE

Toper Anti Refluks

Prisegamo na Toper Anti Refluks, ki smo ga razvili sami, v Spalnem centru Maremico. Gre za nadvložek, ki ga položite na ležišče pod rjuho. Njegov naklon je enakomeren, zato ne krivi hrbtenice in poskrbi za sproščen spanec, kljub težavam z refluksom.

Prednost Toperja Anti Refluks je tudi ta, da v primeru, da ima težave z zgago ponoči le en partner, brez težav to naklonsko podlago položite le na polovico zakonskega ležišča.

Zakaj kupiti toper Anti Refluks?

Deluje takoj.
Že prvo noč boste opazili razliko.

Položite ga lahko na katero koli ležišče.
Na voljo je v različnih dimenzijah.

Gre za dolgotrajno pomoč.
Redna uporaba bo skrbela za miren spanec.

Izdelan v Sloveniji.
Lastna proizvodnja nam omogoča, da smo inovativni in odzivni na vaše potrebe.

Posteljno dno Refluks

V naši ponudbi boste našli tudi posteljno dno z medicinsko zasnovanim dvigom vzglavja, ki je na voljo tako v standardnih kot v nestandardnih dimenzijah. Omogoča dvig vzglavja pri ledvenem delu ter spreminjanje trdote v ledvenem delu.

V primeru, da imate zakonsko posteljo in potrebujete posteljno dno le za eno osebo, bodite pozorni, da imate dve ločeni ležišči.

Električno posteljno dno Refluks Motor

Če si želite dvigovanje ležišča olajšati oziroma si višino bolj redno prestavljati, je za vas idealno posteljno dno Refluks Motor. Z upravljanjem gumba omogoča prilagoditev tako v spodnjem kot v zgornjem delu telesa.

V primeru, da imate zakonsko posteljo in potrebujete posteljno dno le za eno osebo, bodite pozorni, da imate dve ločeni ležišči.

Kako si lahko še pomagate?

Ker zgolj spanje na privzdignjenem ležišču žal ne bo dovolj, da se rešite pekoče zgage, podajamo še nekaj nasvetov, ki vam bodo pri tem pomagali:

  1. Poskrbite za uravnoteženo prehrano.
  2. Izogibajte se kavi, alkoholnim in gaziranim pijačam.
  3. Po kosilu namesto v ležeč položaj, pojdite raje na sprehod.
  4. Izogibajte se težkim obrokom pred spanjem.
  5. Redno se gibajte na svežem zraku.
  6. Izogibajte se kajenju in poživitvenim substancam.
lezisce leticia zdrava prehrana pred spanjem zdravo življenje

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.