­čÄü PRAZNI─îNE UGODNOSTI! -10 % na izbrane posteljne dodatke do konca leta 2022. Koda kupona: DECEMBER10 ­čÄü

LETICIA

Politika zasebnosti osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov

Podjetje

Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana ─îrnu─Źe

Osnovni podatki

Mati─Źna ┼ítevilka: 5878993
ID za DDV: SI38272288

Vpis v sodni register SGR 94/16025
┼átevilka reg. vlo┼żka 1/25947/00

Osebni podatki uporabnikov so ena izmed stvari, kateri posve─Źamo veliko pozornost. Upravitelj spletnega mesta je v skladu z nacionalno zakonodajo in GDPR zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Ta politika varovanja ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih upravljavec zbira od uporabnikov, ki so mu svoje osebne podatke prostovoljno posredovali.

Upravljanje in obdelava osebnih podatkov posameznika temeljita na prostovoljni osebni privolitvi uporabnika spletnega mesta www.leticia.si. Pri naro─Źanju virtualnih ali fizi─Źnih tiskovin, storitev in ostalega ponujenega programa, je podlaga za obdelavo osebnih podatkov tudi pogodbeno razmerje, da lahko Maremico d.o.o. uporabniku posreduje ┼żelene vsebine ali izdelek. Brez osebnega podatka to ni mogo─Źe. Uporabnik lahko prosto (opt-in) izbira med ostalimi mo┼żnimi nameni zbiranja podatkov s strani upravljavca, ─Źe tako obdelovanje ┼żeli.

Upravljavec na razli─Źnih mestih spletnega mesta zbira nekatere osebne podatke:

 • e-naslov,
 • ime in priimek,
 • doma─Ź po┼ítni naslov,
 • telefon (mobilna ali stacionarna ┼ítevilka),
 • ime podjetja in dav─Źno ┼ítevilko,
 • rojstni dan uporabnika,
 • dana dovoljenja za uporabo podatkov v druge namene,
 • kliki in odpiranja (v e-po┼íti, obvestilnih sporo─Źilih in na spletni strani),
 • katere strani je obiskal znotraj www.leticia.si,
 • pretekla povpra┼íevanja, pretekle nakupe,
 • IP naslov uporabnika.

Upravljavec se zavezuje ravnati v skladu z na─Źelom najmanj┼íega obsega podatkov, zato zbira in obdeluje osebne podatke, ki so potrebni za nemoteno izvajanje pogodbenega razmerja oz. danega soglasja za namene, ki jih uporabnik izbral in potrdil na spletnem obrazcu. Nameni so razli─Źni in jasno ter razumljivo opredeljeni┬á na posameznem obrazcu. Pri tem mora uporabnik potrditi posamezni namen na na─Źin opt-in ÔÇô prostovoljno.

Podatke zbiramo in hranimo za:

 • izvajanje pogodbenih in (pred)pogodbenih razmerij,
 • po┼íiljanje e-novic, ─Źlankov, obvestil po e-po┼íti,
 • prikazovanje prilagojenih oglasov na ogla┼íevalskih platformah (Google in Facebook),
 • statisti─Źne analize za merjenje u─Źinkovitosti spletne strani (sledenje klikom na strani in v poslani e-po┼íti, odpiranje e-po┼íte),
 • neposredno tr┼żenje in po┼íiljanje ponudb po SMSu, e-po┼íti, klasi─Źni po┼íti ter opravljanje telefonskih klicev.

Vsak uporabnik ima po nacionalni zakonodaji in GDPR pravico za svoje osebne podatke pri upravljavcu zahtevati:

 • potrditev, ─Źe se v zvezi z njim podatki obdelujejo ali ne,
 • izpis osebnih podatkov,
 • popravek oz. dopolnitev,
 • izbris, delni izbris,
 • ugovor ali omejitev obdelave,
 • obve┼í─Źanje v zvezi s popravkom ali izbrisom ali omejitvijo uporabe,
 • pravico do prenosljivosti podatkov k drugemu ponudniku sorodnih storitev.

Uporabnik lahko kadar koli pisno ali na drug na─Źin (po telefonu, e-po┼íti) zahteva prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov za druge namene ÔÇô preklic privolitve, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do preklica.

Upravljavec bo vsako od zahtev obravnaval kolikor hitro bo mo┼żno, najkasneje pa v 30 dneh po vlo┼żenem zahtevku.

Ne more pa zahtevati prenehanja uporabe ali izbris osebnih podatkov, ki jih upravljavec obdeluje na zakonski ali pogodbeni podlagi in so nujni za upravljav─Źevo izpolnitev zakonskih obveznosti.

Uporabnik ima vedno mo┼żnost, da se s klikom na povezavo ┬╗odjava┬ź na koncu vsakega e-sporo─Źila, enostavno odjavi od prejemanja e-po┼íte upravljavca. Kadar koli lahko tudi posreduje e-po┼íto z odjavo ÔÇô samostojno ali kot odgovor na konkretno prejeto e-po┼íto.

─îe posameznik meni, da upravljavec z upravljanjem ali obdelavo njegovih osebnih podatkov kr┼íi pravice o varstvu osebnih podatkov, lahko kadar koli vlo┼żi prito┼żbo pri Informacijskem poobla┼í─Źencu Republike Slovenije.

Pridobljene osebne podatke upravljavec varuje v skladu z veljavno zakonodajo in sprejetimi internimi akti. Zagotovil bo organizacijsko in tehni─Źno varovanje osebnih podatkov uporabnikov. Ne bo jih posredoval tretjim osebam ali uporabljal za drug namen, kot so bili zbrani oz. je bila dana privolitev posameznika.

Upravljavec lahko osebne podatke uporabnikov spletnega mesta razkrije na podlagi zakonske osnove, v primeru preiskave ali za┼í─Źite pred delovanjem, ki bi bilo ┼íkodljivo za Maremico d.o.o.

Osebni podatki, ki se obdelujejo preko spletne strani se bodo hranili in obdelovali do zaklju─Źka izvajanja pogodbe ali ob prenehanju legitimnega interesa ali zakonsko dolo─Źenega ─Źasa hranjenja dokumentacije ali ob preklicu privolitve. Po preklicu soglasja bodo podatki u─Źinkovito in trajno izbrisani ali anonimizirani.

─îe se pri upravljavcu spremenijo nameni hranjenja in obdelave osebnih podatkov, bo zbirke podatkov s spremenjenim namenom u─Źinkovito in trajno izbrisane oz. anonimizirane.

Maremico d.o.o. sodeluje s pogodbenimi obdelovalci, ki lahko posredovane podatke obdelujejo izklju─Źno v okviru s pisno pogodbo sklenjenih pooblastil in varnostnih ukrepov. S pogodbenimi obdelovalci sodelujemo na podro─Źju e-mail marketing sistema. Ponudnik podatke hrani v EU, lahko pa gre tudi za iznos podatkov pogodbenemu podobdelovalcu izven EU. S svojimi podobdelovalci ima sklenjene ustrezne pogodbe o varovanju osebnih podatkov.

Maremico d.o.o. lahko posreduje osebne podatke digitalnim ogla┼íevalskim platformam (Google, Facebook in podobno) in uporablja njihove pi┼íkotke za ponovno tr┼żenje. S tem uporabnik dobi oglase na teh platformah s strani Maremico d.o.o. Pri tem gre lahko za iznos podatkov pogodbenemu obdelovalcu izven EU.

Maremico d.o.o. bo v primeru zaznanja kr┼íitve varstva osebnih podatkov, kar bi pomenilo ogro┼żanje pravic in svobo┼í─Źin posameznikov, brez nepotrebnega olaj┼íanja, najpozneje pa v 72 urah po seznanitvi s kr┼íitvijo, o njej uradno obvestilo Informacijskega poobla┼í─Źenca Republike Slovenije.

Z uporabo spletne strani www.leticia.si se strinjate, da se na va┼ío elektronsko napravo nalo┼żijo pi┼íkotki za zagotavljanje delovanja vseh funkcij spletne stani, spletno analitiko in napredno ogla┼íevanje. Nalo┼żijo se naslednji pi┼íkotki:

 • Google Analytics pi┼íkotki za analiti─Źne namene;
 • Facebook pi┼íkotki za ponovno tr┼żenje in ogla┼íevanje;
 • Google pi┼íkotki za ponovno tr┼żenje in ogla┼íevanje;
 • pi┼íkotki za predvajanje multimedijskih vsebin;
 • Zendesk chat pi┼íkotki za spletni klepet z uporabniki v ┼żivo.

Vsem star┼íem in skrbnikom svetujemo, da otroke nau─Źijo varne in odgovorne uporabe spleta, kar vklju─Źuje posredovanje njihovih osebnih podatkov. Mladoletniki do 16. leta starosti svojih podatkov ne bi smeli posredovati na spletno stran www.leticia.si.

Za to─Źnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, Maremico d.o.o. ne odgovarja.

 

Maremico d.o.o., september 2018

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.