BoxSpring postelja z ležiščem Leticia

Vrhunec udobja – postelja BoxSpring z ležiščem Leticia

Postelja BoxSpring, ki je dobro poznana po celem svetu, osvaja ljubitelje estetike v prvi vrsti s svojim oblazinjenim dizajnom in nadstandardno višino, kar daje pridih večne elegance in zares pričara pravljično vzdušje v vsaki spalnici. A postelja BoxSpring, ki je nastala pod okriljem slovenske ekipe Maremico, je več kot le edinstven dizajn na višjem nivoju. V posteljo BoxSpring je skrbno vgrajeno ležišče Leticia, ki se dobesedno ukroji glede na potrebe in zahteve vsakega uporabnika.

Postelja BoxSpring, izdelana v Sloveniji

V razvoju in nadgradnji postelje BoxSpring smo šli korak naprej. To smo dosegli z inovativnim razmišljanjem celotne ekipe in lastno proizvodnjo. Zasluga gre še posebej inovatorju in vodji razvoja, Valentinu Marinšku, ki je v zgodbo BoxSpring postelj vključil ležišče, izdelano po meri vsakega posameznika, ležišče Leticia.

Revolucija kakovostnega spanja z ležiščem Leticia

Postelja BoxSpring, ki si jo lahko ogledate in preizkusite v Spalnem centru Maremico, poleg nadstandardne višine in številnih barv oblazinjenja vključuje ležišče, ki se izdela šele potem, ko se spoznamo. Ko se pogovorimo in skupaj ugotovimo, kakšne so vaše potrebe, želje in morebitne zdravstvene težave.

Anton Merčun proizvaja ležišča Leticia

Ne sklepajte kompromisov. Postelja BoxSpring je prava izbira za vas!

Obiščite nas v Spalnem centru Maremico!
Prepričajte se o dovršenem oblazinjenju postelje, pestri izbiri barv ter se prepustite udobju ležišča Leticia, ki dosega popolnoma nove smernice zdravega spanja.

Jakov Fak spi na postelji BoxSpring z ležiščem Leticia

Preberite kaj o postelji BoxSpring meni biatlonec Jakov Fak
»Trening in tekme zahtevajo velik napor, tako da je za dobro regeneracijo po naporih vedno pomemben zelo dober spanec. To je bistvo, ki nas povrne k močem, da lahko ponovno sledimo svojim sanjam. Estetika je tudi zelo pomemben del, čeprav vedno dajem prednost temu, da je postelja udobna. Ampak ko smo prišli do estetike, smo našli tisto, kar nas veseli in iz tega je potem nastala takšna lepa celota.«

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.