Antialergijska vzmetnica – Spoznajte novi trend zračne vzmetnice

Antialergijska vzmetnica naj bo obvezen sestavni del vaše spalnice, če imate alergijo na pršice, prah ali ste na splošno dovzetni za alergije. Gre za to, da je ob omenjenih težavah svetovano spati na ležišču s snemljivo pralno prevleko in iz materialov, ki sproti odvajajo vlago, ki jo s potenjem vnašamo v ležišče. Le s tako vzmetnico boste lahko imeli mirne noči, brez nepotrebnega srbenja in prebujanja. V primeru, da ležišče ne odvaja vlage, se ta začne zadrževati v njem, kar hitro povzroči nastanek plesni in razvoj pršic. Kakšne so kvalitetne vzmetnice in kje jih lahko preizkusite, izveste v nadaljevanju.

Katere so prave antialergijske vzmetnice?

To so vzmetnice, ki so izdelane iz premišljene kombinacije preverjenih zračnih materialov, ki sproti odvajajo vlago, zagotavljajo suho mesto za spanje in vsebujejo snemljivo prevleko, pralno na 60 stopinjah Celzija.

boxspring postelje bine-volcic monstera

Antialergijske vzmetnice izdelane v Sloveniji samo za vas

Da pa bo vzmetnica proti pršicam poskrbela tudi za udobno spanje in regeneracijo vašega telesa, je prav, da preverite ali vam ponudnik lahko izdela antialergijski jogi ročno in posebej za vas – glede na vaše želje po trdoti in udobju. To dandanes v Spalnem centru Maremico hitro in enostavno zagotovimo z lastno proizvodnjo in individualnim pristopom k iskanju rešitev za vsakega kupca posebej. Verjamemo, da je to pravi način, s katerim lahko uresničujemo sanje vsakomur, ki si želi zdrav, udoben in miren spanec.

S pomočjo strokovnjakov do popolne vzmetnice

Ekipa Maremico je v Sloveniji na samem vrhu ponudnikov najboljše vzmetnice, ki so vedno izdelane po naročilu. Nikoli na zalogo. Dolgoletne izkušnje na področju spanja, razvoja ležišč in prodaje od leta 1994, so nam dale ogromno znanja, zato vemo, kakšno ležišče je za koga primerno in kaj mora kvaliteten antialergijski jogi vsebovati, da bo spanec zdrav, miren in udoben.

Naročite se na svetovanje

Svetujemo vam, da si pred nakupom vzamete čas in obiščete Spalni center Maremico, kjer lahko preizkusite vzmetnice proti pršicam in izberete osebno udobje, ki odgovarja le vam.

svetovanje- ortopedske vzmetncie Leticia

Leticia vzmetnice proti pršicam so priljubljene tudi med znanimi Slovenci

Ročno izdelane vzmetnice Letica že vrsto let navdušujejo številne Slovence. Med njimi je kar nekaj takih, ki jih poznate tudi vi: olimpijka Sara Isakovič, igralec in TV voditelj Klemen Slakonja, biatlonec Jakov Fak, paraolimpijec Darko Đurić …

Najbolj priljubljene antialergijske vzmetnice med alergiki – vzmetnice Leticia Spring

Gre za linijo ležišč Leticia, za katero velja resnično vrhunska zračnost. Vzmetnica lahko po celotni površini vsebuje žepkaste vzmeti, lahko pa jih vsebuje v kombinaciji z drugimi zračnimi materiali, ki med drugim poskrbijo tudi za različna udobja – trdo, srednje trdo in mehko udobje. Katera kombinacija bo prava za vas po preizkušanju različnih udobji, izveste v Spalnem centru Maremico. Strokovno in v miru se bomo pogovorili o vaših željah ter vam predlagali popolno rešitev za vas.

»Če vas muči alergija na pršice in ste ljubitelj bolj čvrstega udobja, potem vas vabim v Spalni center Maremico, da vam predstavim vzmetnice Spring, ki vsebujejo Multizone vzmeti. Te poskrbijo, da , da vas bo ležišče točkovno podprlo. Poleg tega se bomo pogovorili tudi o morebitnih drugih željah, ki so vezane na spalno udobje.« Barbara Lavka, svetovalka iz Spalnega centra Maremico.

Potrebujete poleg ležišča tudi posteljno ogrodje?

Antialergijska vzmetnica je pogosto srce moderne postelje BoxSpring. Gre za oblazinjene postelje, ki navdušujejo z mehkim oblazinjenjem, nadstandardno višino, barvnim dizajnom, videzom lebdenja in z možnostjo enostavnega postiljanja le vrhnega sloja ležišča.

postelja BoxSpring One bela barva usnjena postelja

Še nekaj splošnih informacij o hišnih pršicah

Kaj je hišna pršica?

Hišna pršica je mikroskopsko majhna žival, ki imajo radi vlažno okolje, saj jim vlaga predstavlja idealno okolje za razmnoževanje. Hranijo se z delčki odmrle kože in drugimi organskimi materiali.

Kje se hišne pršice rade zadržujejo?

Hišne pršice se rade zadržujejo v ležišču, na vzglavniku, oblazinjenem pohištvu, v sedežni garnituri, odejah, preprogah in posteljnini.

Alergija na pršice je moja tegoba že nekaj let. Kako si lahko pomagam?

Pomagate si lahko tako, da za spanje izberete izdelke, ki dobro odvajajo vlago. Če ste ljubitelj izključno naravnih materialov in spite na ležišču, na nadvložku ali vzglavniku, ki vsebujejo naravne materiale (volna, bombaž, perje, kamelja dlaka …), ste pokriti z odejo z naravnim polnilom, potem je vse to razlog za vašo tegobo.

Vzemite stvar v svoje roke!
Ker je kakovosten spanec temelj za vaše zdravje, si ga zagotovite z izdelki, ki vam bodo omogočali nemoten spanec skozi celo noč. Zakaj bi se ponoči zbujali zaradi srbečice in kihanja, ko lahko mirno spite in si »polnite« baterije za nov dan.

Rezervirajte svoj termin v Spalnem centru Maremico

Z veseljem vas bomo kontaktirali, da se skupaj dogovorimo o terminu za svetovanje v Spalnem centru Maremico. Sicer rezervacija termina ni obvezna, je pa zaželjena, saj vam tako lažje zagotovimo strokovno svetovanje brez nepotrebnega čakanja. Na voljo imamo rezervacijo terminov za vse delovne dni, le ob sobotah žal ne.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.