Podaljšano ležišče tudi za košarkaše

Na kakšnih ležiščih spijo košarkarji?

Iz doseženih rezultatov lahko sklepamo, da naši košarkarji spijo vrhunsko, saj so pred dnevi postali evropski prvaki. Za tak uspeh je poleg talenta, treningov, vztrajnosti, borbenosti, odpovedovanju, zdravi prehrani, ... pomembno tudi spanje.
19. september, 2017/od Tadeja
Ležišče Leticia na sejmu MOS

Zakaj je potrebna meritev telesa za izbiro pravega ležišča

Z razvojem najbolj osebnega ležišča Leticia, univerzalna ležišča…
5. september, 2017/od optiweb
Blog objava - utrujenost in nespečnost

Utrujenost in nespečnost

Dostikrat je za nespečnost kriva tudi nepravilna higiena spanja in neustrezno ležišče. Če vam ležišče ne daje opore tam, kjer jo potrebujete, se na njem ne morete sprostiti.
24. julij, 2017/od Leticia
Blog objava - spletna trgovina Maremico

Zaživela je spletna trgovina Spalnega centra Maremico

Po novem lahko izdelke za zdravo in udobno spanje iz Spalnega centra Maremico kupite kar od doma. Hitro, enostavno in varno. Zamudni nakupi so tako po novem za vas preteklost.
16. junij, 2017/od Leticia
lezisce Leticia - nasveti

Mesec zdravega spanja: + in – spalnih položajev

Skoraj vsak med nami ima svoj najljubši spalni položaj. Spanje na hrbtu, na boku ali spanje na trebuhu. In prav vsi imajo svoje prednosti in slabosti. Preberite si jih in poskrbite, da boste z ustreznim ležiščem in vzglavnikom deležni vseh prednosti, ki jih vaš najljubši spalni položaj nudi.
24. april, 2017/od Saša
lezisce Leticia - nasveti

Mesec zdravega spanja: Jesti pred spanjem? Zakaj pa ne!

Zagotovo ste že vsi kdaj dobili nasvet, da nekaj ur pred spanjem nikakor ne smete jesti. Ker boste zaradi tega slabše spali, ker to redi, ker se boste ponoči zbudili, ker … ampak, kamilični čaj in pa topel kakav pred spanjem pa sta prav dobrodošla, kajne? S pravilno prehrano pred spanjem lahko preprečimo tako neželeno nespečnost in sami sebi privoščimo dolg, osvežujoč spanec.
18. april, 2017/od Saša
lezisce Leticia - nasveti

Mesec zdravega spanja: Ja! Krivo je lahko ležišče!

Vsi vemo, da so za zdrav spanec izjemno pomembni ležišče, vzglavnik in posteljnina. To že ptički čivkajo. In tega se, vsaj podzavestno, zavedamo vsi. Vprašanje pa je, če na to pomislimo, ko imamo za sabo neprespana jutra, bolečine v križu, ko nam zmanjka energije že na polovici dneva.
10. april, 2017/od Saša
lezisce Leticia - nasveti

Mesec zdravega spanja: Kaj lahko storim, če se dobro naspim

Oglejte si kaj vse lahko storimo čez dan, če smo dobro naspani in kako se stvari odvijajo, če nam zmanjka energije že na polovici dneva.
3. april, 2017/od Saša
lezisce Leticia - nasveti

April, mesec zdravega spanja

Podnaslov: Naj naš slogan "Zdravo spim, zdravo živim" postane…
1. april, 2017/od Saša
infografika - raziskava o spanju

17. marec je Svetovni dan spanja – Praznujte ga z nami!

V ta namen smo pripravili zanimivo infografiko, ki prikazuje naše spalne navade. Poglejte si jo in si po tihem odgovorite na zastavljena vprašanja. Kmalu boste ugotovili, ali spadate med tiste, ki dobro skrbijo za svoje spanje, ali morate na tem področju še kaj postoriti.
16. marec, 2017/od Tadeja
Dekle v postelji s pisano posteljnino

Dobro spanje

Preberite, katere zapovedi naj upoštevamo, da bo naše spanje zdravo in sproščeno. 10 zapovedi vam bo pomagalo k boljšemu spancu in posledično lepšemu vsakdanu
5. maj, 2016/od optiweb
spletni nakup ležišča

Ne kupujte vrhunskega ležišča preko spleta!

Raziskave kažejo, da se ljudje vedno pogosteje odločamo za nakupovanje preko spletnih strani. Da je temu tako, gre pripisati prenatrpanemu delavniku, optimizaciji našega časa in še čemu. Pa vendar si je dobro kak izdelek prej le ogledati in ga preizkusiti.
10. december, 2015/od optiweb
Naloži več