Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Bolečine v križu

Bolečine v križu lahko tudi zaradi neustreznega ležišča

Bolečine v križu pozna skoraj vsak in vzrokov za njihov nastanek je veliko. Napake po navadi začnemo delati že v rani mladosti. Če samo pomislimo, kolikokrat so nam starši in učitelji rekli, naj se lepše držimo, kolikokrat smo preobremenili hrbtenico s težkimi torbami, z napačnim dvigovanjem težkih stvari in še bi lahko naštevali.

PREBERI VEČ >>
Vzmetnice Leticia sindrom nemirnih nog

Sindrom nemirnih nog

Sindrom nemirnih nog (imenuje se tudi Willis-Ekbom) je nevrološka bolezen, pri kateri ima posameznik močno potrebo po premikanju nog. Običajno se ta potreba poveča v večernih urah in med mirovanjem, nanjo pa pozitivno vpliva hoja oziroma gibanje.

PREBERI VEČ >>
Vzmetnica Leticia, modeli

Alergija na pršice – kaj morate vedeti?

Danes je približno tretjina ljudi občutljivih na različne alergene iz okolja. Eden najpogostejših povzročiteljev alergije v zaprtih prostorih je hišna pršica. Kljub temu, da ni nevarna, mnogim povzroča težave, kot so na primer: nadležno draženje v nosu in očeh, kihanje, smrkanje, kašljanje, v hujših primerih celo astmatični napad.

PREBERI VEČ >>
Čiščenje jogija, vzglavnika in odeje.

Nasveti za čiščenje jogija, vzglavnika in odeje

Čiščenje jogija, vzglavnika in odeje je opravilo, ki se ga marsikdo med nami otepa, ga prelaga na partnerja ali odlaša s stavkom “Bom naslednji vikend.” Res je tudi, da imamo na trgu še dandanes jogije in vzglavnike brez snemljive pralne prevleke. Težko jih je čistiti in če že, najbolj pomaga globinsko čiščenje jogija. Vzglavnika žal ne, saj bi ga lahko s takim načinom čiščenja po vsej verjetnosti poškodovali. Kar se tiče čiščenja odeje, pa je vse odvisno od tega, kakšno polnilo vsebuje.

PREBERI VEČ >>
Posteljni okvirji in postelje BoxSpring. Ležišče Leticia.

Vzglavnik Leticia za boleč vrat – kvaliteten vzglavnik, primeren tudi za otroke

Dandanes na trgu najdemo veliko različnih vzglavnikov, nekateri vzglavniki bolj odgovarjajo spanju na boku, drugi spanju na hrbtu, eni so nižji, drugi višji, eni vzglavniki vsebujejo za polnilo žita, drugi živalsko perje in še bi lahko naštevali. Kaj hitro se izgubimo v poplavi številnih vzglavnikov, ki obljubljajo najboljše rešitve za naš vrat in spalno udobje. Sprašujemo se, katerega kupiti in glede na izkušnje mnogih, zapravimo kar nekaj denarja in prostora v omari za vzglavnike, preden najdemo pravega.

PREBERI VEČ >>
Kakovostne vzmetnice, Vzmetnica Leticia: model Leticia Spring

Žepkasta vzmetnica Leticia – ležišče na žepkasto vzmetenje

Žepkasta vzmetnica velja za najbolj zračno ležišče na trgu, saj ji vzmeti omogočajo prost pretok zraka znotraj ležišča. Temu so hvaležni predvsem astmatiki in alergiki, saj so možnosti za razvoj hišne pršice zgolj minimalne. Poleg tega žepkaste vzmetnice obožujejo osebe, ki so nagnjene k močnejšemu potenju ponoči, saj je zračnost pri njih ena izmed najpomembnejših lastnosti ležišča. Žepkasto ležišče je primerno tudi za vse ljubitelje generalno trših ležišč.

PREBERI VEČ >>