par na postelji

Dimenzije ležišč od a do ž

V tem kratkem vodiču vam bomo pregledno predstavili vse dimenzije enojnih in zakonskih ležišč kot tudi tistih vmes, ki jih ponujamo v Spalnem centru Maremico.
14. oktober, 2017/od Nika
hrbtenica-bolecina

Kako izbrati najboljše ležišče za hrbtenico?

Včasih se nam spanje, ležišče, postelja, … zdi povsem samoumevno in zelo malo pozornosti posvečamo delu svojega dneva, ko spimo. A ko nas enkrat začnejo mučiti težave in bolečine v hrbtenici, se vsa zgodba obrne.
13. oktober, 2017/od Nika
Leticia - hišni sejem jesen 2017

Zakaj je potrebna meritev telesa za izbiro pravega ležišča

Z razvojem najbolj osebnega ležišča Leticia univerzalna ležišča…
3. oktober, 2017/od optiweb
Podaljšano ležišče tudi za košarkaše

Na kakšnih ležiščih spijo košarkarji?

Iz doseženih rezultatov lahko sklepamo, da naši košarkarji spijo vrhunsko, saj so pred dnevi postali evropski prvaki. Za tak uspeh je poleg talenta, treningov, vztrajnosti, borbenosti, odpovedovanju, zdravi prehrani, ... pomembno tudi spanje.
19. september, 2017/od Tadeja
Blog objava - utrujenost in nespečnost

Utrujenost in nespečnost

Dostikrat je za nespečnost kriva tudi nepravilna higiena spanja in neustrezno ležišče. Če vam ležišče ne daje opore tam, kjer jo potrebujete, se na njem ne morete sprostiti.
24. julij, 2017/od Leticia
Blog objava - spletna trgovina Maremico

Zaživela je spletna trgovina Spalnega centra Maremico

Po novem lahko izdelke za zdravo in udobno spanje iz Spalnega centra Maremico kupite kar od doma. Hitro, enostavno in varno. Zamudni nakupi so tako po novem za vas preteklost.
16. junij, 2017/od Leticia
lezisce Leticia - nasveti

Mesec zdravega spanja: + in – spalnih položajev

Skoraj vsak med nami ima svoj najljubši spalni položaj. Spanje na hrbtu, na boku ali spanje na trebuhu. In prav vsi imajo svoje prednosti in slabosti. Preberite si jih in poskrbite, da boste z ustreznim ležiščem in vzglavnikom deležni vseh prednosti, ki jih vaš najljubši spalni položaj nudi.
24. april, 2017/od Saša
lezisce Leticia - nasveti

Mesec zdravega spanja: Jesti pred spanjem? Zakaj pa ne!

Zagotovo ste že vsi kdaj dobili nasvet, da nekaj ur pred spanjem nikakor ne smete jesti. Ker boste zaradi tega slabše spali, ker to redi, ker se boste ponoči zbudili, ker … ampak, kamilični čaj in pa topel kakav pred spanjem pa sta prav dobrodošla, kajne? S pravilno prehrano pred spanjem lahko preprečimo tako neželeno nespečnost in sami sebi privoščimo dolg, osvežujoč spanec.
18. april, 2017/od Saša
lezisce Leticia - nasveti

Mesec zdravega spanja: Ja! Krivo je lahko ležišče!

Vsi vemo, da so za zdrav spanec izjemno pomembni ležišče, vzglavnik in posteljnina. To že ptički čivkajo. In tega se, vsaj podzavestno, zavedamo vsi. Vprašanje pa je, če na to pomislimo, ko imamo za sabo neprespana jutra, bolečine v križu, ko nam zmanjka energije že na polovici dneva.
10. april, 2017/od Saša
lezisce Leticia - nasveti

Mesec zdravega spanja: Kaj lahko storim, če se dobro naspim

Oglejte si kaj vse lahko storimo čez dan, če smo dobro naspani in kako se stvari odvijajo, če nam zmanjka energije že na polovici dneva.
3. april, 2017/od Saša
lezisce Leticia - nasveti

April, mesec zdravega spanja

Podnaslov: Naj naš slogan "Zdravo spim, zdravo živim" postane…
1. april, 2017/od Saša
infografika - raziskava o spanju

17. marec je Svetovni dan spanja – Praznujte ga z nami!

V ta namen smo pripravili zanimivo infografiko, ki prikazuje naše spalne navade. Poglejte si jo in si po tihem odgovorite na zastavljena vprašanja. Kmalu boste ugotovili, ali spadate med tiste, ki dobro skrbijo za svoje spanje, ali morate na tem področju še kaj postoriti.
16. marec, 2017/od Tadeja
Naloži več