Vzmetnica Leticia, modeli

Katero ležišče izbrati

Katero ležišče izbrati Katero ležišče izbrati, je vprašanje, ki si ga ponavadi zastavimo, ko razmišljamo o menjavi ležišča. Bodisi zaradi njegove dotrajanosti, bodisi, ker se

Preberi več »
katero-vzmetnico

Katero vzmetnico kupiti

Da prespimo kar tretjino našega življenja, vemo prav vsi. In resnično prav je, da ta čas preživimo kar se da kvalitetno. Prav to namreč vpliva na preostali dve tretjini našega življenja. Toda, kakšno vzmetnico izbrati vseeno ni najbolj enostavna naloga.

Preberi več »
pena za lezisce

Kakšno je kakovostno ležišče iz pene

Penasta ležišča so med kupci izredno priljubljena, saj se pena za ležišča odlično prilagaja obliki telesa in poskrbi za izredno udobno spanje. Poleg tega kvalitetno peno za ležišča odlikujejo majhna teža, prožnost in trajnost. Niso pa vsa penasta ležišča enako kvalitetna.

Preberi več »
Vzmetnica Leticia Multimodular po meri

Katere so najboljše vzmetnice?

Za to, katera je najboljša vzmetnica za vas, ni enoznačnega odgovora. Ljudje smo med sabo različni, naše telesne mere in spalne potrebe ter želje pa se razlikujejo. Poleg tega nekomu bolj ustrezajo trše vzmetnice, nekomu mehkejše. Drži pa, da je najboljša vzmetnica taka, ki se vašemu telesu optimalno prilagaja in ga na ta način dobro podpre.

Preberi več »
Bolečine v križu

Bolečine v križu lahko tudi zaradi neustreznega ležišča

Bolečine v križu pozna skoraj vsak in vzrokov za njihov nastanek je veliko. Napake po navadi začnemo delati že v rani mladosti. Če samo pomislimo, kolikokrat so nam starši in učitelji rekli, naj se lepše držimo, kolikokrat smo preobremenili hrbtenico s težkimi torbami, z napačnim dvigovanjem težkih stvari in še bi lahko naštevali.

Preberi več »

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Vabljeni na
sejem Dom

Med 22. in 26. marcem imate priložnost, da spoznate ležišča Leticia in postelje BoxSpring na sejmu Dom v Ljubljani in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.