🎁 PRAZNIČNE UGODNOSTI! -10 % na izbrane posteljne dodatke do konca leta 2022. Koda kupona: DECEMBER10 🎁

Vzglavniki Leticia

Vzglavniki Leticia
– ročno izdelani v Sloveniji

Vzglavniki Leticia že vrsto let nastajajo pod okriljem naših mojstrov.
Gre za linijo slovenskih, ročno izdelanih vzglavnikov.

VZGLAVNIKI LETICIA

Prilagodljivi
vzglavniki Leticia

Kakovost, udobje in inovativnost ročno izdelanih vzglavnikov Leticia so na najvišjem nivoju.

S skrbno zamišljenimi lastnostmi navdušujejo domače in tuje ljubitelje udobnega spanja, ki zase zahtevajo le najboljše. S ponosom vam predstavljamo linijo ročno izdelanih, osebno nastavljivih vzglavnikov Leticia:

Anatomski vzglavniki po meri - Vzglavniki linije Leticia

Brez občutka vlage

Prav ste prebrali. Vsi vzglavniki iz linije Leticia vsebujejo polnila, ki sproti odvajajo odvečno vlago, ki se s potenjem nabira v vzglavniku. S tem smo poskrbeli, da boste ves čas spali na suhem vzglavniku. Spati na vlažnem vzglavniku ni prijetno in ni zdravo. Lahko bi rekli, da je enako, kot da bi na sebi imeli dlje časa prepoteno in vlažno majico. Zato tudi nastajajo izdelki, kot so na primer športne majice. Tudi te so izdelane iz hitro sušečega materiala in po njih posega večina rekreativnih in profesionalnih športnikov.

Da boste spali na suhem vzglavniku in si ga lahko prilagodili glede na svojo telesno konstitucijo in želje po udobju, je čas da spoznate linijo vzglavnikov Leticia in izberete svojega najljubšega.

Brezplačna poštnina. Ne glede na to, kateri vzglavnik Leticia boste izbrali, vam ga z veseljem pošljemo po pošti na naše stroške.

VZGLAVNIKI LETICIA

Kakovost, inovativnost in udobje na najvišjem nivoju

Prav vsi vzglavniki Leticia poskrbijo, da si jih boste lahko prilagodili do te mere, da boste dosegli sproščenost v ramenskem delu in podporo v predelu vratu. K temu lahko še dodamo, da je vsem trem  skupna vrhunska zračnost, možnost osebnega prilagajanja udobja kadarkoli po nakupu in enostavno vzdrževanje čistoče vzglavnika. Eden izmed njih celo pomaga preprečevati prezgodnje staranje vašega obraza.

Zagotovljena kakovost, nastavljivost in higieničnost. To in še več je skupno celotni liniji vzglavnikov Leticia. Le skrbno izbrani materiali, ki so dovolj prožni, mehki, trpežni, udobni, zračni, nekateri tudi pralni, so dovolj dobri za razvoj vrhunskih vzglavnikov, ki postavljajo merila spalnega udobja in higieničnosti na višjo raven.

Vzglavniki Leticia so izdelani ročno, z mislijo na vas. Pri razvoju linije vzglavnikov Leticia smo imeli v mislih želje in potrebe uporabnikov, vas. Dolgoletne izkušnje v prodaji ležišč in vzglavnikov so nam dale številna izhodišča, na katere smo še danes pozorni, ko razvijamo, izdelujemo in prodajamo izdelke za spalno udobje.

leticia logo izdelano v sloveniji
Vzglavnik Leticia AntiAge, vzmetnice.
ANATOMSKI VZGLAVNIK LETICIA

Anatomski vzglavnik

Anatomski vzglavnik Leticia je vzglavnik, ki mu lahko v nekaj sekundah spremenite višino, trdoto in naklon – kadar koli po nakupu in popolnoma po svojih željah.

anatomski in ergonomski vrhunski vvzglavnik leticia

Anatomski vzglavnik Leticia sestavljajo sloji različne debeline in naklona, zato si lahko sestavite povsem svojo osebno različico. Zavedamo se namreč, da ima vsak med nami svoje potrebe in želje, zato smo razvili anatomski vzglavnik Leticia, ki upošteva raznolikost telesnih konstitucij.

Anatomski vzglavnik Leticia je na voljo v velikostih S, M, L in XL. Z različnimi velikostmi smo vam želeli pomagati in olajšati delo pri sestavljanju vaše idealne različice. 

Njegova prevleka je antialergijska, saj jo lahko operete na 60 °C.

anatomski in ergonomski vrhunski vvzglavnik leticia
ANATOMSKI VZGLAVNIK LETICIA

Za koga je primeren anatomski vzglavnik Leticia?

Zares je pravi odgovor »za vsakogar«, saj omogoča, da si ga popolnoma prilagodite glede na svojo telesno konstitucijo, morebitne zdravstvene posebnosti in želje po udobju.

Play Video about Vzglavnik Leticia

Anatomski vzglavnik Leticia je resnična zmaga za najbolj zahtevne, ki si želite ustvariti svojo osebno različico vzglavnika, s katerim boste zagotovo zadovoljni. Priljubljen je tudi pri otrocih.

»Ta vzglavnik ni samo dober marketing, je res to kar piše in je odličen! Sam imam težave s hrbtenico, tudi bolečine v vratu so bile moja stalnica. Zdaj ne več, ker sem si lahko nastavil naklon, višino in udobje … tako kot so napisali. Toplo priporočam!«

– Primož B., zadovoljni uporabnik

VZGLAVNIK PILLOW 4 YOU

Vzglavnik Pillow 4 You

Vzglavnik Pillow 4 You navdušuje uporabnike z mehko prožnostjo, preprosto nastavljivo višino za ustrezno podporo vratnih vretenc in z enostavnim pranjem celotnega vzglavnika.

Vzglavnik Leticia Pillow 4 you

Pri ročno izdelanem vzglavniku Pillow 4 You namreč ni pralna le snemljiva prevleka, pralno je tudi polnilo, zato imate priloženo mrežasto vrečko za pranje.

Vzglavnik Pillow 4 You je osebni vzglavnik, pri katerem boste lahko dosegali 4 različne višine vzglavnika: S, M, L in XL višino – za različne telesne konstitucije. Primeren je tudi za potovanja. Priložena vrečka in minimalistično pakiranje sta idealna kombinacija za to.

image
Vzglavnik Leticia Pillow 4 you
Vzglavnik Pillow 4 you v mrežici
Vzglavnik Pillow 4 you v mrežici
VZGLAVNIK PILLOW 4 YOU

Za koga je primeren
vzglavnik Pillow 4 You?

Za vse, ki si želite na hitro prilagoditi višino vzglavnika glede na svoje telesne lastnosti, glede na svoje želje po udobju v predelu vratu, za vse, ki radi vzglavnik v celoti operete ter za vse, ki vzglavnik radi vzamete s seboj na potovanje.

Naj bo vedno z vami, saj je izjemno prožen, prilagodljiv in mehak. K temu pripomore skrbno izbran material, ki je ključen za zadovoljstvo številnih uporabnikov. Vzglavnik Pillow 4 You je primeren za vse generacije, tudi za otroke, pri katerih ta vzglavnik dobesedno raste in se spreminja z njimi.

»Res dober vzglavnik! Pri njem mi je najbolj všeč to, da mu lahko nastavimo višino in mu operem prevleko in polnilo. Trenutno ga testira moj sin in imam na sumu, da bom morala naročiti novega. Škoda, da zanj nisem vedela že prej.«

– Nives K., zadovoljna uporabnica

VZGLAVNIK LETICIA ANTIAGE

Vzglavnik AntiAge

Vzglavnik AntiAge je inovativen ročno izdelan vzglavnik, zasnovan tako, da vam med spanjem na boku ne bo mehansko zategoval in mečkal kože na obrazu.

leticia vzglavnik antiage

Splošno znano je, da je spanje na boku najpogostejši spalni položaj, zato se večurnemu zategovanju in gubanju kože na obrazu do zdaj niste mogli izogniti. S prihodom vzglavnika AntiAge se bo to seveda spremenilo.

Vzglavniku AntiAge lahko velikost sredinske odprtine s pomočjo vrvice nastavite sami – glede na vašo velikost glave in obliko obraza. Sanjsko, kajne?

leticia vzglavnik antiage
Vzglavnik Leticia AntiAge
Vzglavnik Leticia AntiAge
VZGLAVNIK LETICIA ANTIAGE

Za koga je primeren
vzglavnik Leticia AntiAge?

Vzglavnik AntiAge je izjemno pomemben del anti-age rutine, ki lahko uspešno dopolnjuje nego vašega obraza.

Vzglavnik AntiAge preprečuje, oziroma upočasnjuje nastanek obraznih gub zaradi manjše mehanske obremenitve kože med spanjem.

To pa še ni vse! Tudi udobje, trdoto in podporo vratnim vretencem si lahko nastavite z dodajanjem ali odvzemanjem polnila. Hitro, enostavno in individualno, kar je pri vzglavnikih iz linije Leticia tako zelo dragoceno.

»Vzglavnik Leticia AntiAge je povsem drugačen od mojega običajnega vzglavnika in prvih nekaj noči se mu kar nisem mogla privaditi. Zdaj ga ne bi mogla menjati, saj mi praktično v vseh položajih nudi optimalno oporo in udobje. Spim odlično in zjutraj se ne zbujam pomečkanega obraza kakor nekoč.«

– Metka N., zadovoljna uporabnica

VZGLAVNIKI LETICIA

Izberite si najljubšega
in ga naročite zdaj!

Naj vam bo kratka predstavitev linije vzglavnikov Leticia iztočnica, da razmislite in za svoje spanje izberete pravi vzglavnik. Takšnega, ki si ga boste lahko sami nastavili, glede na svoje želje po udobju in podpori.

Naročite svojega najljubšega v spletni trgovini Maremico in ga preizkusite v udobju svoje spalnice. Ker verjamemo v kakovost in udobje naših vzglavnikov, vam zagotavljamo garancijo dobrega nakupa. Ta pomeni, da ga boste lahko vrnili v roku 30 dni od dneva nakupa, če vam ne bo ustrezal, mi pa vam bomo vrnili kupnino.

Brezplačna poštnina. Ne glede na to, kateri vzglavnik Leticia boste izbrali, vam ga z veseljem pošljemo po pošti na naše stroške.

image
Vzglavnik Leticia AntiAge

Naročite se na termin v Spalnem centru Maremico

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče

Vaše podatke potrebujemo, da stopimo z vami v kontakt in se dogovorimo za termin vašega obiska v našem salonu ali video klic, v kolikor s kakršnih koli razlogov ne bi mogli do nas.

Naročilo na termin v soboto žal ni možno. Kljub temu pa ste k nam vabljeni tudi na ta dan.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.