Podaljšano ležišče tudi za košarkaše

Na kakšnih ležiščih spijo košarkarji?

Iz doseženih rezultatov lahko sklepamo, da naši košarkarji spijo vrhunsko, saj so pred dnevi postali evropski prvaki. Za tak uspeh je poleg talenta, treningov, vztrajnosti, borbenosti, odpovedovanju, zdravi prehrani, … pomembno tudi spanje.

Od 1/3 dneva, ko spimo, sta odvisni ostali 2/3 dneva, zato je še kako pomembno na kakšnem ležišču spimo. Če se zbujamo utrujeni, z bolečinami v predelu križa, spimo na preozki ali prekratki postelji, je naše spanje daleč od vrhunskega.

 

DOLŽINA JE POMEMBNA – Podaljšana ležišča Leticia

Za dober spanec ni pomembno samo popolno udobje, pomembna je tudi ustrezna dolžina ležišča. Temu pritrjujejo vsi, ki so že kdaj spali na prekratkem ležišču bodisi doma, bodisi na poslovnem potovanju ali na dopustu. Ni presenetljivo, da so podaljšana ležišča postala trend v zadnjih nekaj letih.

 

OSEBNA LEŽIŠČA LETICIA TUDI V PODALJŠANI RAZLIČICI

V podjetju Maremico se zavedamo, da je vsak med nami edinstven tako po videzu, miselnosti, … in telesni konstituciji. Verjamemo, da je popolno ležišče tisto, ki je izdelano izključno glede na potrebe in želje posameznika, zato tu govorimo tudi o pomembnosti same dolžine postelje.

Potrebujete dolžino 220 cm, 230 cm, 240 cm ali več?
Z revolucionarnim ležiščem Leticia je to mogoče, saj ga izdelamo izključno glede na vaše potrebe in želje. Tako tudi košarkarji oz. vsi, ki so višji, pri nas najdejo podaljšana ležišča, ki poleg popolnega udobja nudijo tudi popolno dolžino in širino.

NASVETI:

1. Preden se odločite za nakup ležišča, razmislite katero dimenzijo postelje potrebujete, glede na vašo višino oz. vašega partnerja. Ležišče mora biti vsaj 20-30 cm daljše od višine višjega.
(primer: če ste visoki 195 cm, predlagamo dolžino ležišča 220 do 230 cm)
2. Med spanjem se obračamo in premikamo. Kaj kmalu nam je lahko ležišče prekratko, zato pred nakupom upoštevajte tudi ta dejavnik.
3. Spalnica je namenjena spanju, zato malo več prostora raje namenite postelji kot pa prehodom in omaram.

NE IŠČITE IZGOVOROV ZA SLABO SPANJE
Obiščite Spalni center Maremico, kjer vam bomo prisluhnili ter skupaj ugotovili kakšno in kako dolgo ležišče potrebujete, da bo vaše spanje popolno. Popolno za vas in vašega partnerja.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Vabljeni na
sejem Dom

Med 22. in 26. marcem imate priložnost, da spoznate ležišča Leticia in postelje BoxSpring na sejmu Dom v Ljubljani in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.