Udobje ležišča po nakupu

Je možno spremeniti udobje ležišča po nakupu?

Odgovor je DA. Spite na ležišču Leticia, ki smo vam ga izdelali glede na vaše potrebe in želje. In če se sprašujete, zakaj bi naknadno spreminjali udobje ležišča, si preberite najpogostejše razloge.

  1. Človeško telo se z leti spreminja. Kakšen kilogram, dva, tri … pridobimo ali izgubimo.
  2. Nosečnost pri večini žensk precej spremeni telo, tudi po porodu.
  3. Normalna obraba ležišča po približno 7-ih letih zahteva zamenjavo.
  4. Pri določenih telesnih poškodbah in stanjih lahko pride do potrebe po drugačnem udobju ležišča.
  5. Nekaterih madežev, ki nastanejo na prevleki (npr. od potenja, krvi, urina …) se ne da odstraniti s pranjem.
  6. Ko se staramo, prihaja do težav v predelu križa, ramen, bokov in kolkov. Ti predeli telesa so izbočeni ali vbočeni, kar lahko pomeni povečan pritisk na ležišče ali obratno premajhno podporo ležišča. To pripelje do bolečin, slabšega spanja, slabšega zdravja.

LEŽIŠČE LETICIA JE KOS VSEM SPREMEMBAM, TUDI ŽIVLJENJSKI DOBI

Vaša Leticia je kos vsem naštetim razlogom. Njena sestava omogoča, da lahko kadar koli po nakupu obnovite ali spremenite udobje ležišča. Tudi takrat, ko bi bilo ležišče sicer že potrebno zamenjati zaradi dotrajanosti.

A to še ni vse! Z inovativnim pristopom in premišljeno zgodbo, ki jo pišemo z ležišči Leticia, lahko vašo Leticio nadgradimo z izdelki za udobno spanje kadar koli bi želeli. Je pa res, da so modeli ležišč Leticia različni in so pri določenih modeli možnosti nadgradnje in obnove manjše.

Predstavljamo 4 OBNOVITVENE PAKETE, s katerimi lahko svojo Leticio osvežite in jo pomladite:

ZUNANJA OBNOVA

Je vaša prevleka že obrabljena? Zamenjajte le prevleko in obdržite obstoječe ležišče. Izbirate lahko med menjavo samo zgornjega dela prevleke ali celotne prevleke ležišča.

OBNOVA UDOBJA

Vam ležišče ni več udobno? Zamenjajte le zgornji toper ležišča in si zagotovite udobje novega ležišča. Izbirate lahko med tremi udobji.

toper spring toper softfeel toper leticell

OBNOVA PODPORE

Vam ležišče ne nudi več optimalne podpore? Zamenjajte le osnovo ležišča. Izbirate lahko med tremi modeli: MultiModular, Spring ali TrioComfort.

STARO ZA NOVO

Želite zamenjati celotno ležišče? Pri obnovi Staro za novo vam pripeljemo novo Leticio in brezplačno odpeljemo staro. Po želji lahko obdržite posteljni okvir in posteljno dno.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Če vidite priložnost za obnovo ali nadgradnjo svojega ležišča Leticia, nam pošljite povpraševanje za enega od zgornjih obnovitvenih paketov.

Kontaktirajte nas:

  • po e-pošti: obnova@maremico.si;
  • po telefonu: 01 5610 900.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.