duric-darko mnenje lezisce vzmetnica jogi leticia

Darko Đurić o svojem novem ležišču Leticia Multimodular

Si predstavljate, da bi se vaše počutje in vsakodnevno razpoloženje kar naenkrat pozitivno spremenilo? Kakšna rešitev mislite, da bi bila prava za vaše dobro počutje? Darko Đurić, slovenski paraolimpijski plavalec je našel idealno rešitev – kvalitetno ležišče. Po nakupu Leticie Multimodular smo z njim opravili intervju in iz njegovih odgovorov je razbrati, da je nad novim ležiščem več kot navdušen!

Darko Đurić je primerno rešitev za kvaliteten spanec našel v ležišču Leticia

Kje ste izvedeli za nas?
V bistvu sem že dolgo časa iskal neko primerno rešitev za kvaliteten spanec – eno dobro ležišče. Potem mi je Emil (direktor podjetja Maremico) rekel, da imate mogoče kaj zanimivega zame. Prišel sem pogledat v salon in se znašel na Leticii.

Kateri model ležišča Leticia ste izbrali?
Glede na to, da sem zelo asimetričen in da sem rabil kar veliko pripomočkov, da sem lahko kvalitetno spal, sem poskusili z modelom Multimodular, ki se je obnesel kot res odlična rešitev.

Kakšen je zdaj vaš spanec na Leticii?
Kot sem že prej omenil, sem že dolgo časa, verjetno kot eden redkih moških, uporabljal nosečniški črv. Z njim sem lažje spal, ko sem našel nek udoben položaj. Glede na to, da je Multimodular narejen po moji meri, res je individualno prilagojen, ne rabim nobenih pripomočkov več. Zdaj sem tega črvička lepo pospravil v omaro, brez njega lahko brez težav spim od večera do jutra … pa še kdaj tudi vmes.

Bi Leticio priporočili prijateljem?
Glede na to, da sem zadnje čase tudi manj siten, me prijatelji sprašujejo, kaj se je spremenilo. Povem jim, da sem zamenjal ležišče. Potem me vsi sprašujejo, kje sem ga dobil in z veseljem jim priporočim Leticio.

Se je vaše življenje zdaj kaj spremenilo?
Tako kot športnik kot tudi kot turist sem veliko prepotoval, res sem rad raziskoval nove kraje. Ampak odkar spim na Leticii, me je to veselje do potovanj kar minilo, ker doma tako dobro spim.

Kaj je pravzaprav posebnost ležišča Leticia Multimodular?

Kot pravi Darko, se Leticia Multimodular njegovemu telesu popolnoma prilega. Prav tako se bi unikatno izdelano ležišče prilegalo tudi vam, saj je Leticia Multimodular izdelan iz po meri prilegajočih se 20 modulov.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.