Svetovni dan spanja - Spalni center Maremico

Svetovni dan spanja – zdravo spite in si zdravo prihodnost zagotovite

Svetovni dan spanja letos obeležujemo 19. marca s sloganom »Zdravo spanje, zdrava prihodnost« (ang. »Regular sleep, healthy future«). V mesecu marcu bomo zato ozaveščali o problematiki pomanjkljivega in slabega spanja ter vas spodbudili k bolj zdravim spalnim navadam. Čakajo vas tudi ugodnosti!

Naredite prvi korak k zdravemu spanju

ZDRAVO SPANJE je temelj, na katerem si vsak lahko gradi ZDRAVO PRIHODNOST s pomočjo zdrave prehrane, rednega gibanja in upravljanja s stresom.
Za zdravo spanje lahko poskrbite z izogibanjem kofeina, alkohola in mastne hrane pred spanjem. Poskrbite tudi, da elektronske naprave izklopite vsaj dve uri pred spanjem. Tako boste poskrbeli za svojo naravno cirkadiano uro in telo pripravili na spanje, takrat ko to res potrebuje. Vas zanima še več nasvetov za zdrav spanec? Najdete jih tukaj.

Eden izmed izredno pomembnih elementov zdravega spanja je tudi kvalitetno ležišče, na katerega pa nič kolikokrat na žalost pozabimo. Če že sedaj upoštevate zgornje nasvete, pa še vedno slabo spite in se zbujate nenaspani, je zelo verjetno, da je rešitev za vas kvalitetno ležišče. Naredite pomemben korak k zdravemu spanju in si zagotovite ležišče, ki bo vaše telo optimalno podprlo tam, kjer to najbolj potrebuje. Ležišče Leticia izdelamo tako, da vas najprej izmerimo in se pogovorimo o vaših spalnih navadah, šele nato pa gre ležišče v izdelavo. Vsako ležišče posebej je tako unikatno in narejeno zgolj in le za vas.
Zakaj vam to govorimo v tej blog objavi? Ker se nakup ležišča od 8. do 20. marca še posebej splača! Berite dalje.

Svetovni dan spanja želimo praznovati skupaj z vami!

V Spalnem centru Maremico se zavedamo, da je navade težko spremeniti. Vse je lažje, če ti je nekdo v oporo. Ker smo strokovnjaki za zdravo spanje, vam kadarkoli z veseljem svetujemo glede spalnih navad, od 8. do 20. marca 2021 pa se vam bomo še posebej posvetili!

Kaj vse vas čaka?

  • UGODNOSTI na ležišča, 
  • 10% POPUST na izdelke za zdravo spanje,
  • NASVETI za zdravo spanje in zdrav življenjski slog,
  • video MNENJA znanih Slovencev, ki vam bodo zaupali, kako so si sami izboljšali spanec.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.