🎁 PRAZNIČNE UGODNOSTI! -10 % na izbrane posteljne dodatke do konca leta 2022. Koda kupona: DECEMBER10 🎁
trde vzmetnice Leticia

Trde vzmetnice za optimalno podporo telesa

Trde vzmetnice so izredno popularne vzmetnice med Slovenci. Všeč jim je predvsem to, da se njihovo telo na trdem ležišču ne pogreza, temveč jim nudi oporo po celotni površini. Posledično je s trše vzmetnice tudi lažje vstati.

Trde vzmetnice z žepkastim vzmetenjem

Trde vzmetnice so najpogosteje narejene iz žepkastih vzmeti. Ker so žepkaste vzmeti postavljene po celotnem ležišču, se lahko točkovno prilagajajo celotnemu telesu. Prednost žepkastih vzmetnic je tudi v zračnosti te trde vzmetnice, saj vzmeti, ki so pospravljene v žepke, omogočajo prost pretok zraka znotraj ležišča in hitro odvajanje odvečne vlage. To pozdravljajo vsi, ki imajo težave z nočnim potenjem ali pa imajo probleme z alergijo na pršice ali astmo.

Trdo ležišče Leticia se vam bo kljub trdoti 100% prilagajalo

Žepkaste vzmeti so super izbira, predvsem če iščete zelo zračno ležišče. Čeprav vas tak trd jogi točkovno podpre, pa njegovo trdoto težko reguliramo. Ker si med sabo nismo enaki, je trda vzmetnica, ki je prilagojena vsakemu posamezniku, idealno ležišče. Zato smo ustvarili vzmetnico Leticia MultiModular – kombinacija trdih žepkastih vzmeti in 20 medsebojno zamenljivih modulov različnih trdot za vaše idealno udobje in optimalno podporo vaši hrbtenici.

lezisce multimodular zepkaste vzmeti

Leticia MultiModular je kompaktno ležišče, ki ima prav tako v svojem spodnjem sloju plast žepkastih vzmeti za optimalno zračnost. Jedro tako sestavljajo različni moduli, vrhnji sloj pa je izbira po vaši želji. Izberete lahko izredno mehek toper, toper srednje mehkobe ali trd toper iz žepkastih vzmeti – slednji omogoča, da pridemo do trde vzmetnice, ki vam omogoča udobje, ki vaših željah, obenem pa tudi najboljšo podporo.

Ležišče Leticia priporoča fizioterapevtka

fizioterapevti priporocajo
fizioterapevti priporocajo

»Po priporočilu prijateljice sem spoznala koncept vzmetnice Leticia. Takoj sem vedela, da je to to, kar moja hrbtenica potrebuje. Prijetno sem bila presenečena, da mi lahko v podjetju Maremico ročno izdelajo ležišče glede na moje telesne mere in glede na to, v katerem delu telesa potrebujem podporo in razbremenitev.
Navdušenje sem delila s svojim možem in tako sva se kmalu prepustila prijaznemu svetovanju v Spalnem centru Maremico. Prodajalka si je vzela čas za naju, naju izmerila ter naju za večjo natančnost prepustila računalniški meritvi. Sprva sem bila nad pristopom presenečena, kasneje pa se mi je zdelo smiselno, saj imava z možem drugačno telesno konstitucijo. Tudi želje. On raje spi na trdem, jaz na srednje mehkem ležišču.
Na moji Leticii spim že več kot eno leto in z največjim veseljem povem, da spim odlično. Podpre me v predelu križa in razbremeni v predelu ramen. Tako, kot sem želela. Moram pa priznati, da sem rabila kak teden, da sem se navadila. Zdaj je ne zamenjam za nič drugega.«

Alenka Pogačar, viš. fizioterapevtka in dipl. ekonomistka

Tudi novinarka in televizijska voditeljica Mojca Mavec prisega na bolj kompaktno ležišče

»Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma,« nam je navdušeno povedala.

Mojca mavec stanovanje postelja mnenje vzmetnica leticia

Strokovno svetovanje in natančna meritev telesa za izdelavo idealne trde vzmetnice

Z obiskom v salonu Maremico, Črnuče, Šlandrova 4, boste deležni strokovnega svetovanja svetovalk za zdravo spanje. Z njimi se lahko pogovorite o vaših željah in potrebah glede ležišča. Če se boste odločili za trdo vzmetnico, ki se vam prilagaja 100 %, vas bodo povabile tudi na posebno posteljo Smart Bed, ki bo izrisala odtis vašega telesa, po katerem bo naš mojster izdelal idealno trdo ležišče za vas. Vsa naša ležišča izdelamo v Sloveniji, v proizvodnji v Ljubljani – ker je vsako izdelano glede na vaše potrebe in želje, jih izdelujemo po naročilu, nikoli serijsko.

»Vsako Leticio sestavim izključno po naročilu in merah bodočega uporabnika. To rad počnem, ker vem, da bo nekdo kmalu spal bolje.«
Sestavljanje vzmetnica Leticia
Anton Merčun
strokovni vodja proizvodnje Leticia

Kako boste postiljali trd jogi, ki je za povrh še težek? Enostavno!

Po izbiri vaše idealne trde vzmetnice, je vredno razmisliti, na kakšen način bi si jo želeli postiljati. Se vam tako vprašanje zdi običajno? Pa ni – v Spalnem centru Maremico namreč lahko izbirate med klasičnim in olajšanim Exclusive Top postiljanjem. Pri slednjem postiljate le zgornji sloj ležišča, ob tem pa si prihranite nepotrebne bolečine v križu.

olajsano postiljanje exclusive top vzmetnice leticia

Si vi želite trde vzmetnice, partner pa mehkejše? Ni problema!

Včasih je obstajala dilema, če sta partnerja v razmerju imela različne želje glede udobja ležišča. Danes ta dilema ne obstaja več. Vsak izmed vaju si lahko izbere popolnoma svoje ležišče, drugačno od partnerjevega. Obe vzmetnici oblečemo v skupno prevleko in tako ustvarimo eno skupno celoto.

Trdo ležišče je lahko tudi obnovljivo

Vedno bolj smo izpostavljeni okoljskemu onesnaževanju – zakaj bi to še spodbujali? Ležišče naj bi menjali na 7 do 12 let, vendar to ne pomeni nujno, da ga morate po toliko letih vreči stran. Ležišče Leticia lahko preprosto obnovite – bodisi njeno jedro, zgornji sloj ali pa prevleko. To nam omogoča lastna proizvodnja in želja biti čim bolj prijazni do okolja.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.