Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Posteljni okvirji in postelje BoxSpring. Ležišče Leticia. Excclusive top za enostavno postiljanje.

Exclusive Top postiljanje – udobje in dovršen videz v enem

Exclusive Top postiljanje je način postiljanja, ki vam ga lahko ponudi najbolj osebno ležišče daleč naokoli, ležišče Leticia. Le ta v prvi vrsti skrbi za popolno udobje in naspana jutra vsakega posameznika, saj ga v naši proizvodnji izdelamo glede na vaše mere, spalne navade in morebitne posebnosti. Razvaja in preseneča pa tudi z dodatkom, ki je nameščen na ležišče Leticia – imenuje se Exclusive Top toper. Gre za 6 cm dodatni sloj ležišča, za katerega se odloča vedno več ljubiteljev zdravega in udobnega spanja.

4 razlogi, zakaj ob nakupu ležišča Leticia izbrati Exclusive Top postiljanje

Ker se vsako stvar da še izboljšati, vam ob nakupu ležišča Leticia ponujamo nadgradnjo postelje – Exclusive Top postiljanje. Preberite, zakaj se za ta način postiljanja odloča vedno več ljubiteljev zdravega in udobnega spanja.

1. Enostavnejše postiljanje

Exclusive Top postiljanje (imenovano tudi skandinavski način postiljanja) je posebej prijazno do vseh, ki imajo težave s križem ali pomanjkanjem moči v rokah. Ker boste pri Exclusive Top izvedbi postiljanja v rjuho odeli le zgornji del ležišča, bo postiljanje enostavno, prihranili boste na času in se izognili morebitnim bolečinam v križu.

 

postiljanje exclusive top zgornji sloj

2. Olajšano leganje in vstajanje

Exclusive Top izvedba postiljanja ležišče poviša za debelino toperja (6 cm). To bo poskrbelo, da boste na posteljo lažje legli in z nje lažje vstali, s čimer boste pomembno razbremenili kolena in hrbtenico.

3. Toper ostane na mestu

Exclusive Top toper je pritrjen na notranji del ležišča Leticia, zato se toper ne bo premikal med nočnim obračanjem. Prav tako zjutraj ne boste imeli dodatnega dela s popravljanjem in z nameščanjem toperja v prvotni položaj.

4. Zagotavlja udobje, vas ustrezno podpira in skrbi za zračnost vaše postelje

Exclusive Top toper je na voljo v treh različicah, iz treh različnih materialov. Le od vaših potreb in želja je odvisno, kateri Exclusive Top toper bi bil za vas najprimernejši.

Exclusive Top postiljanje s Spring toperjem: Toper vsebuje mikro vzmeti in je primeren za tiste, ki imajo radi trše ležišče, se močneje potijo in imajo težave z alergijami ali astmo.
Exclusive Top postiljanjem s SoftFeel toperjem: Toper vsebuje polnilo, ki je po strukturi podobno spominskemu, ima certifikat Oeko Tex, razreda 1 in je primeren za tiste, ki imajo radi mehko udobje.
Exclusive Top postiljanje z LetiCell Toperjem: Srednje udoben toper, ki poskrbi za bolj kompaktno udobje in ustrezno zračenje samega ležišča.

Toper Spring Toper Spring

Toper LetiCell Toper LetiCellToper SoftFeel Toper SoftFeel

 Še ena dodatna prednost izbire toperja po svojih željah – pri zakonski postelji lahko partnerja izbereta različna toperja v enojni ali ločeni prevleki.

5. Dovršen videz slovenske BoxSpring postelje

Exclusive Top postiljanje nima prednosti le pri udobju in enostavnejšemu postiljanju. Poskrbi tudi za dovršen videz slovenske BoxSpring postelje. Ker je pri tej postelji spodnji del ležišča očem skrit v kakovostnem oblazinjenju, je zgornji del ležišča v Exclusive Top izvedbi bolj eleganten in minimalističen.

Zato je prav, da Exclusive Top toper oblečete v čudovito kakovostno rjuho Bella Donna La Piccola, ki je znana po vrhunski kvaliteti in številnih barvnih odtenkih.

slovenska boxspring postelja 1200 700

Oglejte si Exclusive Top postiljanje na najbolj prodajanem modelu ležišča Leticia in postelji BoxSpring.

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.