🎁 PRAZNIČNE UGODNOSTI! -10 % na izbrane posteljne dodatke do konca leta 2022. Koda kupona: DECEMBER10 🎁

Ležišče Leticia – po vaši meri

Nasveti in izdelki za uporabnike Leticie

Zgodba vaše Leticie se lahko nadaljuje tudi po mnogo letih. Zasluga za to gre modularnosti ležišča.

Pranje prevleke in vzdrževanje posteljnine - Vzdrževanje vzmetnice Leticia

POSTILJANJE POSTELJE: Svetujemo, da vaša postelja zjutraj ostane »razmetana« vsaj eno uro, da se bo ležišče hitreje posušilo.

Vsako noč namreč v povprečju s potenjem in dihanjem izgubimo do pol litra tekočine, ta pa se v veliki meri zadrži v ležišču, nekaj pa je ostane tudi v posteljnini. Naj bo to dober izgovor, zakaj imate »razmetano« posteljo.

SESANJE PREVLEKE: Sesanje prevleke ležišča odsvetujemo, saj lahko trajno poškodujete nežna in udobna vlakna prevleke. Še posebej to velja za sesanje z globinskim sesalcem. Prevleko raje sprhajte na zraku.

NEPRIJETNE VONJAVE: Če se v ležišču pojavijo neprijetne vonjave, svetujemo, da najprej snamete prevleko in jo operete ter dobro posušite.

Nato poskusite ugotoviti vzrok neprijetnega vonja. Včasih je to prekomerno potenje kot posledica bolezni, hormonskih sprememb, jemanja zdravil, itd. in se ležišče čez dan ne posuši dovolj. Možno je, da vzrok leži tudi v nekvalitetni posteljnini, ki ne omogoča dobrega zračenja ali jo morate zgolj oprati pogosteje.

Pranje prevleke in vzdrževanje posteljnine - Vzdrževanje vzmetnice Leticia

LEŽIŠČE LETICIA

Nasveti za vzdrževanje

PRANJE PREVLEKE: Prevleko lahko s svoje postelje enostavno snamete ter operete v domačem pralnem stroju na 60 °C, če je vaša prevleka po sredini deljena z zadrgo. Če je v celoti iz enega kosa, priporočamo pranje v čistilnici, kjer imajo večje bobne.

S pranjem boste odstranili odmrlo kožo in ostanke potenja, ki so se nabrali v prevleki. Pranje prevleke svetujemo 1x letno v poletnem času, ko je zunaj toplo in se bo hitro posušila. Sušite jo v senci in ne na direktnem soncu, da se ne obarva. Prav tako odsvetujemo sušenje v sušilnem stroju, da se ne skrči. Z rednim pranjem boste uspešno odstranili tudi pršice, česar so veseli predvsem vsi alergiki.

MADEŽ NA PREVLEKI: Če gre za manjši madež krvi ali urina bo najbolje, da prevleko poskusite najprej očistiti lokalno.

Prevleko snemite in z vlažno gobico ter nekaj kapljicami čistila za tekstil tapkajte po madežu, dokler ne izgine ali se zmanjša. Če to ne zadostuje, lahko prevleko snamete ter madež namažete z izbranim čistilom ter operete. Po potrebi pomoč poiščite v čistilnici.

vzmetnnice leticia darilni bon

ZA PRIJATELJE

Lepa beseda
lepo mesto najde

Imate tudi vi prijatelja, ki še vedno spi na neudobni postelji, medtem ko sami kraljujete v udobju svoje Leticie? Predajte mu lepo besedo o udobju spanja na Leticii in se razvajajte z  darilom. Naročite darilni bon v vrednosti 100 EUR in ga podarite prijatelju, zase pa izberite eno izmed praktičnih daril.

LEŽIŠČE LETICIA

Obnova in nadgradnja Leticie

Tudi pri ležišču Leticia! Zakaj bi kupovali novo ležišče, ko pa lahko menjate le dotrajani del.
Na voljo je več obnovitvenih paketov. Katerega potrebujete vi?

Želite informativno ponudbo za obnovo ležišča Leticia? Pokličite nas na 01 561 09 00. Z veseljem vam prisluhnemo.

Leticia TrioComfort, obnova ležišča, zunanja obnova.

Menjava prevleke.

Menjava celotne prevleke, ali le zgornjega dela.

Obdržite obstoječe ležišče.

ZUNANJA OBNOVA: Je vaša prevleka že obrabljena? Zamenjajte le prevleko in obdržite obstoječe ležišče. Izbirate lahko med menjavo samo zgornjega dela prevleke ali celotne prevleke ležišča.

Leticia TrioComfort, obnova ležišča, obnova udobja.

Menjava toperja. Izbirate lahko med tremi trdotami: čvrsto - Spring, udobno - LetiCell in zelo udobno - SoftFeel.

Obdržite obstoječo prevleko.

Obdržite obstoječe ležišče.

OBNOVA UDOBJA: Vam ležišče ni več udobno? Zamenjajte le zgornji toper ležišča in si zagotovite udobje novega ležišča. Izbirate lahko med tremi trdotami.

Leticia TrioComfort, obnova ležišča, obnova podpore.

Obdržite obstoječi toper.

Obdržite obstoječo prevleko.

Menjava osnove ležišča. Izbirate lahko med tremi linijami ležišč: Leticia MultiModular, Leticia Spring ali Leticia TrioComfort.

OBNOVA PODPORE: Vam ležišče ne nudi več optimalne podpore? Zamenjajte le osnovo ležišča. Izbirate lahko med tremi linijami ležišč: Leticia MultiModular, Leticia Spring ali Leticia TrioComfort.

Leticia TrioComfort, obnova ležišča, staro za novo.

Menjava celotnega ležišča.

STARO ZA NOVO: Želite zamenjati celotno ležišče? Pri obnovi Staro za novo vam pripeljemo novo Leticio in brezplačno odpeljemo staro. Po želji lahko obdržite posteljni okvir in posteljno dno.

IZBERITE SVOJEGA

Ostali izdelki, ki lahko polepšajo vaše spanje

Vzglavnik Leticia
po vaši meri

Kvalitetna odeja
ClimaBalance Bedtime

Podporna blazina
Theraline My7

Vrhunska rjuha Bella Donna
v več kot 50 barvah

Vzglavnik Leticia Antiage
proti gubam

POSTELJE BOXSPRING

Nadgradite ležišče
v BoxSpring posteljo

Sedaj pa še priložnost za vse, ki bi želeli v svojo spalnico vnesti malo spremembe in svežine. Najlažje je to storiti z novo oblazinjeno posteljo BoxSpring v vaši najljubši barvi.

Tudi vaša Leticia se lahko prelevi v edinstveno BoxSpring posteljo. Kar morate storiti je, da svojo obstoječo Leticio prepustite našim strokovnjakom. Oblazinili jo bomo v vašo najljubšo barvo, pri tem pa boste lahko izbirali med kar nekaj modeli.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.