nakup vzmetnice in svetovanje pri nakupu

Ležišče po meri le v nekaj korakih

Ležišče po meri je izdelano hitreje kot si mislite. Potrebnih je le nekaj korakov. Na tej poti pa seveda niste sami. Svetovalke za zdravo spanje vam pot do pravilne odločitve glede izbire ležišča Leticia učinkovito olajšajo. Strokovnjaki za zdravo spanje pa kasneje poskrbijo, da je spanec na novem ležišču Leticia res edinstven. Sledite torej spodnjim korakom in izberite idealno ležišče po meri.

1. KORAK- Prelistajte katalog

Še pred obiskom lahko naša ležišča Leticia, pa tudi vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring (v njen okvir lahko postavite tudi izbrano ležišče Leticia), za prvi vtis spoznate prek pregleda našega kataloga. Ustvarite si prvo sliko glede svojih želj, pripravite morebitna vprašanja, v naslednjem koraku pa se spoznajte z našimi svetovalkami za zdravo spanje.

Lahko pa nas obiščete in katalog prevzamete kar pri nas, v našem Spalnem centru Maremico.

naslovnica katalog scm 1030x1013

2. KORAK – Najprej vi izberete svoje udobje

digitalna meritev telesa leticia vzmetnice po meri

Ob vašem obisku Spalnega centra Maremico, vam s pomočjo sistema Visual Comfort pomagamo poiskati vaše popolno udobje. Napredna tehnologija vam preko elektronske slike pritiskov izjemno natančno pokaže, kako in kje se mora ležišče prilagoditi vašemu telesu.

Naše svetovalke za zdrav spanec se vam bodo popolnoma posvetile in prisluhnile vašim željam in potrebam. Na podlagi vaših navad, telesnih mer in z rezultati sistema Visual Comfort nato pričnemo z izdelavo vašega idealnega ležišča.
Od nas boste odšli zadovoljni, ker ste pravkar opravili dober nakup.

Osebno meritev pa lahko opravite kar sami doma. Za vas smo pripravili MERILNI OBRAZEC. 

MERILNI OBRAZEC

Le po meri izdelane stvari so vam zares ulite, kajne?

V Spalnem centru Maremico se zavedamo, da sta za vaše popolno spalno udobje in ustrezno regeneracijo telesa pomembna kakovost in udobje ležišča. Izpolnite obrazec in že v nekaj minutah boste prejeli meritveni obrazec skupaj s kratkimi navodili. Poslali vam ga bomo tudi na dom, skupaj z našim katalogom, ki vsebuje več informacij o ležiščih Leticia.

Meritve potrebujemo za izdelavo ležišča Leticia MultiModular.

3.  KORAK – Izkušeni strokovnjaki ustvarijo ležišče izključno po vaših merah

Vzmetnica Leticia - slovenska proizvodnja, ročna izdelava.

Ko se vaš nakup zaključi, pričnejo z delom naši strokovnjaki za spanje. Izkušena ekipa z izredno natančnostjo ustvari ležišče, ki ga potrebuje vaše telo. Tukaj šteje vsaka podrobnost. Leticio sestavlja množica modulov v različnih trdotah, ki se prilagodijo vsakemu posamezniku posebej. Tako se ustvari edinstveno ležišče, krojeno samo za vas.

4. KORAK – Plod slovenske kakovosti

Ker želimo le najboljšo kakovost naših izdelkov, je vsaka Leticia proizvedena v Sloveniji. Domača proizvodnja ne omogoča le izjemno kvalitetne proizvodnje, ampak tudi odlične poprodajne storitve in montažo. Preberite intervju z Antonom Merčunom, ki je vodja proizvodnje Leticie.

Sestavljanje vzmetnica Leticia

5. KORAK – Dostava do vrat

Ležišče je pripravljeno in na poti do vas. Dostavimo ga vam kar na dom. Naši profesionalni monterji  ležišče namestijo v vašo spalnico. Tako boste lahko že naslednje jutro odkrili skrivnost popolnega spanca.

Spalni center Maremico brezplačna dostava - Vzmetnice Leticia

ALI VESTE? Izbranemu ležišču Leticia lahko izberete tudi bogato posteljno oblazinjenje BoxSpring, ki bo vaše spanje naredilo še bolj popolno, vaši spalnici pa pridalo luksuzen pridih.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.