Do popolne izbire ležišča vam manjka samo par preprostih korakov. Skozi postopek vam pri Leticii z izjemno podporo svetovalk in strokovnjakov za spanje pot do pravilne odločitve učinkovito olajšamo.

 

1. KORAK – Najprej vi izberete svoje udobje

nakupVaša pot do popolnega ležišča se prične z obiskom Spalnega centra Maremico, kjer vam s pomočjo sistema Visual Comfort pomagamo poiskati vaše popolno udobje. Napredna tehnologija vam preko elektronske slike pritiskov izjemno natančno pokaže, kako in kje se mora ležišče prilagoditi vašemu telesu.
Naše svetovalke za zdrav spanec se vam bodo popolnoma posvetile in prisluhnile vašim željam in potrebam. Na podlagi vaših navad, telesnih mer in z rezultati sistema Visual Comfort nato pričnemo z izdelavo vašega idealnega ležišča.
Od nas boste odšli zadovoljni, ker ste pravkar opravili dober nakup.

Osebno meritev pa lahko opravite kar sami doma. Za vas smo pripravili MERILNI OBRAZEC. Kaj vam ta obrazec prinese in kako do njega, izveste tukaj. Naročite ga, zagotovo boste prijetno presenečeni.

2. KORAK – Izkušeni strokovnjaki ustvarijo ležišče samo po vaših merah

Ko se vaš nakup zaključi, pričnejo z delom naši strokovnjaki za spanje. Izkušena ekipa z izredno natančnostjo ustvari ležišče, ki ga potrebuje vaše telo. Tukaj šteje vsaka podrobnost. Leticio sestavlja množica modulov v različnih trdotah, ki se prilagodijo vsakemu posamezniku posebej. Tako se ustvari edinstveno ležišče, krojeno samo za vas.

 

 

3. KORAK – Plod slovenske kakovosti

Ker želimo le najboljšo kakovost naših izdelkov, je vsaka Leticia proizvedena v Sloveniji. Domača proizvodnja ne omogoča le izjemno kvalitetne proizvodnje, ampak tudi odlične poprodajne storitve in montažo. Preberite intervju z Antomom Merčunom, ki je vodja prosizvodnje Leticie.

 

 

 

4. KORAK – Dostava do vrat

Ležišče je pripravljeno in na poti do vas. Dostavimo ga vam kar na dom. Naši profesionalni montažerji po želji ležišče še isti dan namestijo v vašo spalnico. Tako boste lahko že naslednje jutro odkrili skrivnost popolnega spanca.

 

 

 

 

Na vrsti ste vi. Obiščite nas v Spalnem centru Maremico, da skupaj ustvarimo vašo pravljico spanja.