Za popolno ležišče po meri je potrebnih le nekaj korakov. Na tej poti pa seveda niste sami. Svetovalke za zdravo spanje vam pot do pravilne odločitve glede izbire ležišča Leticia učinkovito olajšajo. Strokovnjaki za zdravo spanje pa kasneje poskrbijo, da je spanec na novem ležišču Leticia res edinstven. Sledite torej spodnjim korakom in izberite idealno ležišče po meri.

 

1. KORAK – Prelistajte katalog

Še pred obiskom lahko naša ležišča Leticia, pa tudi vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring (v njen okvir lahko postavite tudi izbrano ležišče Leticia), za prvi vtis spoznate prek pregleda našega kataloga. Ustvarite si prvo sliko glede svojih želj, pripravite morebitna vprašanja, v naslednjem koraku pa se spoznajte z našimi svetovalkami za zdravo spanje.

 

Lahko pa nas obiščete in katalog prevzamete kar pri nas, v našem Spalnem centru Maremico.

2. KORAK – Najprej vi izberete svoje udobje

nakupOb vašem obisku Spalnega centra Maremico, vam s pomočjo sistema Visual Comfort pomagamo poiskati vaše popolno udobje. Napredna tehnologija vam preko elektronske slike pritiskov izjemno natančno pokaže, kako in kje se mora ležišče prilagoditi vašemu telesu.

Naše svetovalke za zdrav spanec se vam bodo popolnoma posvetile in prisluhnile vašim željam in potrebam. Na podlagi vaših navad, telesnih mer in z rezultati sistema Visual Comfort nato pričnemo z izdelavo vašega idealnega ležišča.
Od nas boste odšli zadovoljni, ker ste pravkar opravili dober nakup.

Osebno meritev pa lahko opravite kar sami doma. Za vas smo pripravili MERILNI OBRAZEC. Kaj vam ta obrazec prinese in kako do njega, izveste tukaj. Naročite ga, zagotovo boste prijetno presenečeni.

ALI VESTE? Izbranemu ležišču Leticia lahko izberete tudi bogato posteljno oblazinjenje BoxSpring, ki bo vaše spanje naredilo še bolj popolno, vaši spalnici pa pridalo luksuzen pridih.

3.  KORAK – Izkušeni strokovnjaki ustvarijo ležišče izključno po vaših merah

Ko se vaš nakup zaključi, pričnejo z delom naši strokovnjaki za spanje. Izkušena ekipa z izredno natančnostjo ustvari ležišče, ki ga potrebuje vaše telo. Tukaj šteje vsaka podrobnost. Leticio sestavlja množica modulov v različnih trdotah, ki se prilagodijo vsakemu posamezniku posebej. Tako se ustvari edinstveno ležišče, krojeno samo za vas.

 

 

4. KORAK – Plod slovenske kakovosti

Ker želimo le najboljšo kakovost naših izdelkov, je vsaka Leticia proizvedena v Sloveniji. Domača proizvodnja ne omogoča le izjemno kvalitetne proizvodnje, ampak tudi odlične poprodajne storitve in montažo. Preberite intervju z Antomom Merčunom, ki je vodja proizvodnje Leticie.

 

 

 

5. KORAK – Dostava do vrat

Ležišče je pripravljeno in na poti do vas. Dostavimo ga vam kar na dom. Naši profesionalni montažerji po želji ležišče še isti dan namestijo v vašo spalnico. Tako boste lahko že naslednje jutro odkrili skrivnost popolnega spanca.

 

 

 

 

Na vrsti ste vi. Obiščite nas v Spalnem centru Maremico, da skupaj ustvarimo vašo pravljico spanja.