Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Bolečine v vratu

Bolečine v vratu

Zakaj slabo spimo?

Bolečine v vratu in ramenskem obroču so v sodobnem svetu zelo pogoste. Hiter način življenja, malo gibanja, neustrezna drža in veliko sedenja povzročijo, da se mišicie v vratu in ramenskem obroču zategnejo. Ker so vratne mišice povezane z drugimi mišicami v hrbtu, se napetost lahko prenese tudi na mišice zgornjega dela hrbta in ramenskega obroča. Spanje je čas, ko naj bi se mišice v ramenskem obroču sprostile, vratni del hrbtenice pa razbremnil. Vendar le, če je predel glave ustrezno podprt!

Bolečine v vratu pogosto nastanejo tudi zaradi nepravilne drže glave med spanjem, ki je posledica neustreznega vzglavnika. Če nas vzglavnik ne podpre pravilno, so vratne mišice med spanjem napete in nas začnejo boleti. Če je glava v nepravilni legi noč za nočjo, se naša bolečina stopnjuje, lahko pa se razširi še v glavo, ramena, roke in prste.

Kakšen vzglavnik potrebujete?

Za sprostitev vratu in ramen potrebujete vzglavnik, ki je ergonomsko in ortopedsko oblikovan, kar omogoča optimalno lego glave in vratnega dela hrbtenice. Le vzglavnik, ki pravilno podpre vratno-ramenski del omogoča, da se mišice vratu med spanjem sprostijo. Oglejte si vzglavnik Leticia, ki se prilagaja vašemu vratu, ter se tako poslovite od bolečin v vratu.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo.