Trend spalne industrije gre v vedno višje vzmetnice. Po njih radi posegajo vsi, ki ljubijo spanje na višjem nivoju, si želijo lažjega postiljanja oz. potrebujejo pomoč pri leganju in vstajanju zaradi bolečin v hrbtenici. Vse to jim vsekakor omogoča nadstandardna višina vzmetnic.

Če spite na visoki vzmetnici, izberite pravo rjuho!

Rjuhe za visoke vzmetnice dandanes ni težko dobiti. Da bo za povrh še kakovostna, to pa vam bo vzelo malce več časa. Večina med nami je že imela kakšno manj prijetno izkušnjo, ko je bila rjuha premajhna ali pa ni dosegala ustrezne kvalitete. Pri tem vam lahko pomagamo. Prave rjuhe za visoke vzmetnice (do 30 cm), ki so na voljo v več kot 50 barvnih odtenkih, so vrhunske Premium rjuhe Bella Donna. Z njimi enostavno ne morete zgrešiti! Primerne so tudi za uporebnike postelje BoxSpring.

vrhunska-rjuha-Bella-Donna-spanje

Rjuhe Bella Donna, rjuhe za visoke vzmetnice v katere se enostavno zaljubite

Gre za nemško kakovost, ki navdušuje z obstojnimi barvami, mehkim udobjem in popolnim prileganjem brez gub ter nepotrebnega pilinga. Z rjuho Bella Donna bo vaša postelja dobesedno zasijala v izbrani barvi, njeno udobje, ki ga boste občutili že s prvim dotikom, pa vas bo zasvojilo za vedno.

Visoke vzmetnice za popoln spanec in popoln videz vaše postelje

Ker so vzmetnice v različnih dimenzijah, morate biti pri nakupu rjuh še posebej pozorni. Kaj hitro se lahko uštejete in za svojo vzmetnico kupite premajhno ali preveliko rjuho. Če je vaša vzmetnica za povrh še visoka, je tu potreba še posebna pozornost.

rjuhe-bella-donna-za-visoke-vzmetnice

Rjuhe Bella Donna v številnih barvah in dimenzijah – Tudi za postelje BoxSpring z Exclusive Top postiljanjem

Za svojo vzmetnico (višine do 30 cm) izberite rjuho, ki bo trajala. Izberite jo v najljubši barvi in ustrezni dimenziji. Na voljo so v naslednjih dimenzijah:
od 90×190 cm do 100×220 cm
od 120×190 cm do 130×220 cm
od 140×190 cm do 160×220 cm
od 180×190 cm do 200×220 cm
od 200×190 cm do 220×240 cm

rjuhe-za-visoke-vzmetnice-in-boxspring-postelje