Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Obnova Leticie v Boxspring izvedbo

INTERVJU S TANO – ležišče Leticia LAHKO obnovite!

Še nedolgo nazaj je bilo težko verjeti, da se lahko izdela ležišče, ki bi bilo prilagojeno izključno po telesnih merah, potrebah in željah naročnika.

Intervju s Tano o obnovah LeticieNo, ležišče Leticia je vsekakor dokaz, da se to DA. To pa še ni vse!
Leticia je ležišče, ki se ga lahko kadar koli po nakupu prilagodi, osveži ali obnovi. Delno ali v celoti.

O tem, katere obnove so na voljo in zaradi katerih razlogov se uporabniki ležišč Leticia odločajo za obnovo, bo spregovorila Tana, vodja prodaje podjetja Maremico.

Se še spomnite, kako ste se počutili, ko ste prodali svojo prvo Leticio? Ste imeli pred tem kaj treme? Navsezadnje gre za drugačno ležišče. Ležišče, ki je izdelano po meri in je čisto nasprotje od tega, česar so ljudje vajeni.

Ja, lahko bi rekla, da je bil kar izziv. Sploh zato, ker so sicer na trgu na voljo le univerzalna, serijsko izdelana ležišča. Jaz pa sem imela na voljo nekomu ponuditi ležišče izdelano po meri vsakega uporabnika posebej. Ko sem se sama prvič srečala z Leticio, sem bila navdušena, ponosna. Nisem mogla verjeti, kako popolno je lahko ležišče. In če se vrnem k vprašanju, ja, počutila sem se dobro. Ko lahko posamezniku ponudiš ležišče, za katerega si prepričan, da mu bo odgovarjalo, trema kar izpuhti, pride pa ponos, tako do izdelka kot do ekipe, ki stoji za tem.

Ležišče Leticia je na trgu že od leta 2009. Prvi uporabniki bi morali ležišče po standardih, ki veljajo po svetu, kmalu zamenjati zaradi dotrajanosti in higieničnosti. A pri modularni zasnovi Leticie je to drugače. Tu se lahko življenjska doba ležišču dobesedno podaljša in tako ni potrebe po nakupu novega. Drži?

Res je. Možnost obnove ležišča Leticia je tisto, s čimer naše uporabnike še posebej navdušujemo. Ležišču podaljšamo življenjsko dobo z bistveno nižjimi stroški, kot je nakup novega. Zamenjamo lahko le dotrajani del, preostali sestavni deli lahko ostanejo isti. Leticio lahko npr. obnovimo le v predelu zadnjice. Ta del je pri večini najbolj obremenjen in se hitreje deformira.

Kaj pa higiena? Ali ni to eden pomembnejših razlogov, da je potrebno ležišče menjati na 7 – 10 let?

Res je, higiena ležišča je zelo pomembna. Menjava med 7 in 10 letom se svetuje zaradi higiene, če prevleke ležišča ne moreš sneti in jo oprati. Pri Leticii je drugače. Tu lahko prevleko snameš in jo opereš doma v pralnem stroju na 60 °C. Kar pride še posebej prav vsem, ki se bolj potijo oz. imajo alergijo na pršice.

Se vam je kdaj zgodilo, da so želeli ležišče obnoviti že hitreje in če so, kakšni so bili razlogi?

Ja, vsake toliko se zgodi, da kdo izrazi željo po spremembi. Najpogosteje nas pokličejo, ko pride do kakšne poškodbe telesa ali bolezenskega stanja. Na primer kalcinacija ramena ali v kolkih. Če model Leticie dopušča prilagoditev v določenem predelu ležišča, to z veseljem storimo.

Se morda spomnite tudi kakšnega manj pogostega primera obnove?

Ja, v spominu mi je ostal primer gospe, ki je po nekaj letih spanja na ležišču Leticia zanosila. Z rastjo nosečniškega trebuščka udobje ni bilo več tako prijetno kot prej. To težavo nam je zaupala malo za šalo in malo zares, ko je obiskala naš salon zaradi nakupa nove rjuhe. Ob prijetnem klepetu smo ji ponudili možnost delne obnove oz. prilagoditve. To smo storili na način, da smo ji obstoječi del ležišča zamenjali z novim, mehkejšim, ki se je bolj podal njenemu telesu. Po porodu smo ležišče povrnili v prvotno stanje in gospa je bila res zadovoljna. Mi pa tudi.

Na voljo imate tudi izdelke za nadgradnjo ležišča. Kakšni izdelki so to? Ali ustrezajo prav vsem modelom ležišč Leticia?

Pri nas je na voljo kar nekaj izdelkov, s katerimi lahko uporabniki Leticie nadgradijo svoje ležišče. Pa naj bo zaradi želje po spremenjenem dizajnu ali glede na spremenjene potrebe. Le pri določenih modeli so možnosti nadgradnje in obnove manjše.

Bi lahko rekli, da z obnovami ležišča Leticia prispevamo tudi k manj onesnaženemu okolju?

Vsekakor. Če lahko življenjsko dobo ležišča podaljšamo, se to pozna tudi na tem področju. Cela zgodba ležišča Leticia je čudovita in je s svojimi inovativnimi rešitvami prijazna tudi do našega planeta.

 

Z LETICIO LAHKO UDOBJE TRAJA DLJE

Ležišče Leticia je bilo izdelano po vaši meri in že takrat smo vas navdušili z njenim modularnim sistemom. Ta omogoča ogromno kombinacij udobja, ki ga dosegamo z inovativnimi pristopi ter številnimi kakovostnimi materiali.

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.