sara isakovic leticia vzmetnica mnenje

Sara Isaković spi na ležišču Leticia

Profesionalni športniki se zavedajo, da je kakovostno spanje izrednega pomena za regeneracijo telesa, ki posameznika pripravi na nove izzive in zmage. Kljub temu, da je dobitnica olimpijske medalje, Sara Isaković, bivša profesionalna plavalka, spanju še vedno pripisuje izjemen pomen. Zaupala ga je ležišču Leticia.

Ležišče, ki se prilega širokim plavalskim ramenom

Kot bivša plavalka ima Sara Isaković precej široka ramena. To se pri spanju na neoptimalnem ležišču lahko izrazi v bolečinah v tem predelu. Ležišče Leticia se vsakemu posamezniku prilega individualno, zato se tudi Sara, odkar spi na ležišču Leticia, vsako noč zlije skupaj z ležiščem in se vsako jutro zbuja spočita. Pred tem se je pogosto zbujala z bolečinami v križu in vratu. »Škoda, da nisem imela tega ležišča še pred Pekingom. Mogoče bi bila medalja zlata,« se Sara pošali (ali pa tudi ne).

Celotno Sarino mnenje si poglejte na spodnjem video posnetku.

O pomenu kakovostnega spanja je Sara lansko leto govorila tudi v oddaji Ambienti.

Vas zanima, kateri model ležišča Leticia Sari Isaković omogoča, da se enostavno zlije s posteljo? Gre za ležišče Leticia Multimodular, ki smo ga zanjo izdelali tako, da se 100 % prilagaja njenemu telesu.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.