Posteljni okvirji in postelje BoxSpring. Ležišče Leticia.

Vzglavnik Leticia za boleč vrat – kvaliteten vzglavnik, primeren tudi za otroke

Prava izbira vzglavnika zna biti pravi zalogaj, še posebej, če iščete vzglavnik za boleč vrat in/ali vzglavnik za otroke. Pri prvem po vsej verjetnosti želite poskrbeti za kurativo, pri drugem pa za preventivo pred bolečim vratom svojih otrok, do katerih najpogosteje pride, če vzglavnik ni ustrezne višine, naklona in trdote. Če se sprašujete, kakšna je trenutna realnost na trgu vzglavnikov, katera inovativna vzglavnika rešujeta težave pri ljudeh z bolečinami v vratu in sta primerna tudi za najmlajše, berite dalje. S tem boste pridobili koristne informacije in spoznali pravo rešitev zase, pripomogli pa boste tudi k zdravemu razvoju svojega otroka, saj mu boste s pomočjo naših nasvetov znali kupiti vzglavnik, ki mu bo omogočal ustrezno podporo in počitek ter bo lahko na inovativen način »rasel« z njim.

Večna dilema - kateri vzglavnik za boleč vrat izbrati?

Dandanes na trgu najdemo veliko različnih vzglavnikov. Nekateri vzglavniki bolj odgovarjajo spanju na boku, drugi spanju na hrbtu, eni so nižji, drugi višji, eni vzglavniki vsebujejo za polnilo žita, drugi živalsko perje in še bi lahko naštevali. Kaj hitro se izgubimo v poplavi številnih vzglavnikov, ki obljubljajo najboljše rešitve za naš vrat in spalno udobje. Sprašujemo se, katerega kupiti in glede na izkušnje mnogih, zapravimo kar nekaj denarja  in prostora v omari za vzglavnike, preden najdemo pravega.

Nič več dvomov! Slovenci smo za vas razvili inovativen vzglavnik Leticia

Vzglavnik Leticia je prava rešitev in pravo ime za anatomski vzglavnik za boleč vrat. Je tudi pravo ime za kakovosten vzglavnik za otroke, saj je zastavljen zelo inovativno in omogoča, da dobesedno raste z otrokom in se prilagaja njegovemu telesnemu razvoju. Vam pa se bo vzglavnik Leticia prilagajal, kadar koli boste morali spremeniti višino, trdoto ali njegov naklon. Je resnični zmagovalec med vzglavniki, ki ga zaradi izjemne zračnosti in snemljive pralne prevleke pohvalijo tudi alergiki in astmatiki.

Vzglavnik Leticia, vrhunska podpora vratu, za boleč vrat

Normalno je, da vsem ljudem ne ustreza enak vzglavnik, saj se med seboj razlikujemo v številnih pogledih. Prav na tej ideji je zasnovan anatomski vzglavnik Leticia, ki omogoča, da si ga preoblikujete po svojih željah in potrebi po udobju.

Leticia vzglavnik za boleč vrat je sestavljen iz več različnih sestavnih delov oz. modulov. Z njihovim odvzemom ali dodajanjem si boste lahko sami nastavili višino, trdoto in naklon, skupaj v več 100 kombinacijah. Na tak način si boste lahko prilagodili vzglavnik, tako da vam bo optimalno podpiral predel vratu in sprostil celoten ramenski obroč. 

Vzglavnik za otroke – kako izbrati primernega?

Vse kar ste prebrali do sedaj, naj vam bo vodilo pri nakupu vzglavnika za otroke. Prav je, da za zdravje naših otrok poskrbimo že v njihovem otroštvu. Verjetno so tudi vam starši v otroštvu »prigovarjali«, da morate skrbeti za svojo hrbtenico, čeprav ste takrat to najverjetneje poslušali le z enim ušesom. Če ste jih upoštevali, ste jim danes zagotovo hvaležni in veste, da se vlaganje v zdravje vašega otroka na dolgi rok zagotovo izplača.

Zdrav otroški razvoj in ustrezno podporo vratu, brez nepotrebnih bolečin, vsekakor zagotavljata oba inovativna vzglavnika, ki smo ju razvili v našem podjetju: VZGLAVNIK LETICIA  in VZGLAVNIK PILLOW 4 YOU, ki vam ju predstavljamo v nadaljevanju:

Anatomski vzglavnik Leticia

Anatomski vzglavnik Leticia

Anatomski vzglavnik Leticia je vzglavnik, ki mu lahko v nekaj sekundah spremenite višino, trdoto in naklon – kadar koli po nakupu in popolnoma po svojih željah.

Anatomski vzglavnik Leticia sestavljajo sloji različne debeline in naklona, zato si lahko sestavite povsem svojo osebno različico. Zavedamo se namreč, da ima vsak med nami svoje potrebe in želje. Zato smo razvili anatomski vzglavnik Leticia, ki upošteva raznolikost telesnih konstitucij.

Anatomski vzglavnik Leticia je na voljo v velikostih S, M, L in XL. Z različnimi velikostmi smo vam želeli pomagati in olajšati delo pri sestavljanju vaše idealne različice. 

anatomski in ergonomski vrhunski vvzglavnik leticia

Vzglavnik Pillow 4 You

Vzglavnik Pillow 4 You

Vzglavnik Pillow 4 You navdušuje uporabnike z mehko prožnostjo, preprosto nastavljivo višino za ustrezno podporo vratnih vretenc in z enostavnim pranjem celotnega vzglavnika.

Pri ročno izdelanem vzglavniku Pillow 4 You namreč ni pralna le snemljiva prevleka, pralno je tudi polnilo, zato imate priloženo mrežasto vrečko za pranje.

Vzglavnik Pillow 4 You je osebni vzglavnik, pri katerem boste lahko dosegali 4 različne višine vzglavnika: S, M, L in XL višino – za različne telesne konstitucije. Primeren je tudi za potovanja. Priložena vrečka in minimalistično pakiranje sta idealna kombinacija za to.

image
Vzglavnik Leticia Pillow 4 you

DOBRO VEDETI: Razvili poenostavljeno različico vzglavnika za boleč vrat – vzglavnik Pillow 4 You.

Vzglavnik Pillow 4 You - za koga je primeren?

Če se sprašujete, za koga je ta vzglavnik primeren, je odgovor naslednji: radi ga imajo otroci in vsi, ki ne marajo kombinatorike in se jim ne da ukvarjati z nastavitvami več kot 100 možnih variant višine, trdote in naklona. Kar potrebujejo, je ustrezna višina za podporo v predelu vratu in nekaj malega izbire naklona. Pika na i pri tem vzglavniku je enostavno čiščenje, saj vsebuje prevleko in polnilo, ki sta pralna. Zato vzglavniku ob nakupu pripada dodatna mrežasta vrečka, ki služi za pranje polnila v pralnem stroju in za transport. Verjamemo, da vas bo ta vzglavnik za vrat tako navdušil, da ga boste vzeli sabo tudi na dopust ali poslovno pot.

12 opozorilnih znakov, kdaj kupiti nov vzglavnik

Izkušnje so pokazale, da veliko ljudi vzglavniku ne pripisuje velikega pomena. Mnogi vzglavnika ne menjajo niti takrat, ko je ta že zelo obrabljen. Čas menjave vzglavnika pa ne nastopi zgolj ob obrabi vzglavnika, temveč je razlogov za to lahko še veliko več. To velja tako za odrasle, kot za otroke, le da otroci niso toliko pozorni oz. morda ne znajo razložiti svojih občutkov. Za vas smo pripravili 12 opozorilnih znakov, ki nakazujejo, da je čas za nakup novega vzglavnika. Preberite si jih in razmislite, kateri znaki so vam poznani.

Vzglavnik Leticia AntiAge, vzmetnice.

DOBRO VEDETI: Boleč vrat je pogosto posledica nepravilne podpore vzglavnika. Poskusite kupiti vzglavnik za boleč vrat in morda se bo zgodil čudež. Ljudje pogosto prav ob menjavi vzglavnika ugotovijo, da je razlog za boleč vrat tičal zgolj v vzglavniku. Majhen korak za veliko spremembo.

7 vprašanj in 7 nasvetov, če boste kupovali vzglavnik za boleč vrat

Kot strokovnjaki na področju razvoja ležišč in vzglavnikov vam svetujemo, da si vzamete čas, odgovorite na spodnja vprašanja in preberete dopisane nasvete. Kmalu vam bo jasno, zakaj sta vzglavnik Leticia in vzglavnik Pillow 4 you prava vzglavnika za boleč vrat, ki bosta vam in vašemu otroku zagotovila mirne in naspane noči brez nepotrebnih bolečin.

Če pogosto spite na trebuhu ali hrbtu potrebujete nižji vzglavnik – razen, če imate zdravstvene težave, ki zahtevajo višjo podporo. Višjo podporo prav tako potrebujete za spanje na boku, a tudi tu je potrebno vedeti, kakšna je širina vaših ramen. Širša kot so vaša ramena, višji vzglavnik potrebujete.

Potem je lahko nakup vzglavnika za boleč vrat premalo in morate biti pozorni tudi na svoje ležišče. Ležišče se vam mora ustrezno podati v predelu ramen, saj s tem sprostite napetost in prekomerne pritiske na ramenski obroč.

Če imate tovrstne težave, morate biti še posebej pozorni, ko kupujete vzglavnik za boleč vrat. Vzglavnik mora biti izdelan iz kakovostnega, prožnega in zračnega materiala, ki vam bo omogočal, da poljubno nastavite njegovo višino, trdoto in naklon.

bolecine v vratu

Če ste alergik, je za vas pravi vzglavnik za vrat tisti, ki vam bo poleg idealne  podpore omogočal še vrhunsko zračnost. To je možno le, če je vzglavnik izdelan iz kakovostnih umetnih materialov, ki omogočajo sprotno odvajanje potu oz. vlage. Za vas vsekakor ni primeren vzglavnik iz naravnih materialov, saj ta ne omogoča sprotnega sušenja in predstavlja idealen prostor za zadrževanje pršic.

V tem primeru je za vas pravi vzglavnik za vrat tisti, ki ima poleg vseh potrebnih lastnosti, ki jih vi potrebujete, tudi snemljivo pralno prevleko. V primeru alergije na pršice, naj bo ta pralna vsaj na 60 °C. Vsekakor pa je dobrodošlo, če vzglavnik omogoča tudi pranje polnila.

potenje ponoci vzglavnik leticia za otroke

Razlog za prekomerno potenje, predvsem v zatilju, je lahko neustrezen vzglavnik, ki vsebuje polnilo, ki ne diha. Odvečna vlaga, ki ostaja v vzglavniku ni zdrava, zato naj vam bo menjava vzglavnika prioriteta. Izberite vzglavnik, ki bo izdelan iz zračnega materiala, ki diha in poskrbi za sprotno odvajanje vlage. Svetujemo vam, da se izogibate perju, bombažnemu polnilu ter ostalim materialom, ki se slabo sušijo. Za izjemno zračne materiale veljajo pene vrhunske kvalitete, iz katere so izdelana številna kakovostna ležišča, ki so primerna tudi za alergike, astmatike in za vse, ki se prekomerno potijo.

Potem se kar počasi odpravite v trgovino. To še posebej velja, če vaš trenutni vzglavnik nima snemljive pralne prevleke, saj ga niste mogli oprati. Z leti se polnilo deformira, tudi podpora oz. polnilo zgubi na prožnosti. Je pa res, da so dandanes materiali kvalitetnejši in lahko nekateri nudijo ustrezno podporo dlje časa. Svetujemo vam, da zase izberete vzglavnik, ki bo izdelan iz kakovostnega, prožnega in zračnega materiala.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Vabljeni na
sejem Dom

Med 22. in 26. marcem imate priložnost, da spoznate ležišča Leticia in postelje BoxSpring na sejmu Dom v Ljubljani in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.