Leticia vzmetnice

Slovensko ležišče Leticia v družbi najboljših

Slovensko ležišče Leticia se je v zadnjih letih delovanja uspešno preselilo še izven domačih meja na druga tržišča. Leticia je prvovrsten ugled med osebnimi ležišči zgradila na svoji edinstvenosti. Kot osebno, popolnoma prilagodljivo ležišče ne ponuja le udobnega spanca, temveč tudi ultimativno spalno izkušnjo. Tako se na lestvici najboljših evropskih ležišč počasi uvršča v sam vrh. To dejstvo pa je ujelo tudi pozornost nizozemske revije Bedding Business magazine.

V čem je skrivnost slovenskega ležišča Leticia?

Skrivnost ležišča Leticia je v skrbno premišljeni modularni zasnovi, ki jo sestavlja kakovosten material, ki je prožen in hitro sušeč. Leticiina zasnova omogoča individualno nastavitev ležišča po celotni površini. Individualno je prilagojena glede na telesne značilnosti, potrebe, želje po udobju in morebitne zdravstvene posebnosti. Gre za najnaprednejši sistem, ki se lahko prilagodi prav vsakomur med nami in zasluženo predstavlja eno najbolj osebnih ležišč daleč naokoli.

Slovensko ležišče Leticia osvaja evropske trge

Da je Leticia znamka, ki cilja vedno višje, je dokazala z razgibanim širjenjem v druge evropske države. Mednje sodijo predvsem zahtevni trgi, kjer med konkurenco že kar mrgoli prvenstvenih izdelkov. Dejstvo, da se vedno bolj uveljavljamo zunaj slovenskih meja, govori skoraj samo po sebi o posebnosti osebnih ležišč Leticia.

Trenutno izvažamo v Avstrijo, Nemčijo in na Portugalsko, še posebej velike navdušence nad Leticio pa najdemo v Beneluks državah. Prav v slednjih državah bolj kot karkoli drugega cenijo dobro prespane noči. Čeprav je izvažanje v tuje države zgovorno dejanje samo po sebi, pove tudi, da z doseganjem novih uporabnikom pridobivamo na znanju o novih tehnologijah in globalnih trendih.

V samem vrhu prvovrstnih ležišč v Evropi

Slovensko ležišče Leticia se je znašla v mednarodnem krogu najbolj priznanih ležišč, kar je pred kratkim dokazal tudi članek v nizozemski reviji Bedding Bussines magazine. Članek izpostavlja ležišča, ki z napredno tehnologijo merjenja izboljšujejo kvalitetno spanja na osebnih ležiščih. Mednje sodi tudi Leticiin sistem Visual Comfort, ki izmeri vašo idealno trdoto ležišča.

Leticia je zapeljala tudi državi, kjer je največje bogastvo dober spanec – Belgijo in Nizozemsko

Da je spanec zlata vreden, se najbolj zavedajo prav v Beneluks državah, kjer se je vrednost kvalitetno prespane noči poenotila z vrednostjo res dobrega avta. To sicer ni presenetljivo – spimo namreč kar 1/3 našega življenja in zakaj ga ne bi prespali na ležišču, ki nam nudi najbolj ustrezno podporo? Tako se še posebej v državah, kot sta Belgija in Nizozemska, zavedajo, da bo dober spanec kmalu postal svojevrstna oblika luksuza.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Vabljeni na
sejem Dom

Med 22. in 26. marcem imate priložnost, da spoznate ležišča Leticia in postelje BoxSpring na sejmu Dom v Ljubljani in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.