Izvoz Leticia

Leticia se je v zadnjih letih delovanja uspešno preselila še izven domačih meja na druga tržišča. Prvovrsten ugled med osebnimi ležišči je zgradila na svoji edinstvenosti, saj kot osebno popolnoma prilagodljivo ležišče ne ponuja le udobnega spanca, temveč tudi ultimativno spalno izkušnjo. Tako se na lestvici najboljših evropskih ležišč počasi uvršča v sam vrh, kar je pred kratkim ujelo pozornost nizozemske revije Bedding business magazine.

Leticia osvaja evropske trge

Izvoz

Da je Leticia znamka, ki cilja vedno višje, je dokazala z razgibanim širjenjem v druge evropske države. Mednje sodijo predvsem zahtevni trgi, kjer med konkurenco že kar mrgoli prvenstvenih izdelkov. Dejstvo, da se vedno bolj uveljavljamo zunaj slovenski meja, govori skoraj samo po sebi o posebnosti osebnih ležišč Leticia.

Trenutno izvažamo v Avstrijo, Nemčijo in na Portugalsko, še posebej velike navdušence nad Leticio pa najdemo v Beneluks državah, kjer bolj kot karkoli drugega cenijo dobro prespane noči. Čeprav je izvažanje v tuje države zgovorno dejanje samo po sebi, tako tudi pove, da z doseganjem novih uporabnikom pridobivamo na znanju o novih tehnologijah in globalnih trednih.

V samem vrhu prvovrstnih ležišč v Evropi

Leticia se je znašla v mednarodnem krogu najbolj priznanih ležišč, kar je pred kratkim dokazal tudi članek v nizozemski reviji Business Bedding magazine. Članek izpostavlja ležišča, ki z napredno tehnologijo merjenja izboljšujejo kvalitetno spanja na osebnih ležiščih. Mednje sodi tudi Leticiin sistem Visual Comfort, ki izmeri vašo idealno trdoto ležišča.

 

 

Leticia je zapeljala tudi Belgijo in Nizozemsko – državi, kjer je največje bogastvo dober spanec

Da je spanec zlata vreden, se najbolj zavedajo prav v Beneluks državah, kjer se je vrednost kvalitetno prespane noči poenotila z vrednostjo res dobrega avta. To sicer ni presenetljivo – spimo namreč kar 1/3 našega življenja in zakaj ga ne bi prespali na ležišču, ki nam nudi najbolj ustrezno podporo? Tako se še posebej v državah, kot sta Belgija in Nizozemska, zavedajo, da bo dober spanec kmalu postal svojevrstna oblika luksuza.