Leticia logo lezeci barvni

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Imate vprašanja glede ležišč Leticia? Preverite, če odgovor lahko dobite na tej strani.

Seveda. Ležišča izdelujemo iz različnih materialov in verjamemo, da se bo med njimi našla najboljša rešitev tudi za vas. Najtrše ležišče, ki ga ponujamo, je vzmetnica Leticia Spring s toperjem Spring. Več o njej si preberite na www.leticia.si/vzmetnice/spring/.

Ne, ročna meritev in digitalni odtis telesa s posteljo Smart Bed sta potrebni zgolj, če se odločite za nakup ležišča, ki se popolnoma prilagodi vašemu telesu v vsega skupaj 20 območjih. Ležišče Leticia MultiModular namreč izdelamo popolnoma po meri vašega telesa. Pri vseh ostalih ležiščih pa meritev ni potrebna.

Več o meritvi si preberite na: www.leticia.si/meritev/.

Če vam izbrano ležišče slučajno ne bo odgovarjalo, vam je na voljo garancija varnega nakupa. Na voljo sta dve možnosti. Pri prvi lahko v 30ih dneh po nakupu brezplačno prilagodimo trdoto izbranega ležišča z menjavo zgornjega toperja. Druga pa pomeni, da lahko ležišče vrnete v roku 30ih dni od dobave, mi pa vam povrnemo 90 % kupnine. 10 % kupnine zadržimo za stroške dostave, odvoza in obrabnino ležišča.

Ležišča Leticia imajo 2-letno garancijo (na jedro ležišča), nudimo pa še 8-letno razširjeno jamstvo. V prvih dveh letih po nakupu bomo napake, ki jih krije garancija, odpravili brezplačno in na svoje stroške (s popravilom, če bo to možno, ali z zamenjavo dela ležišča oziroma ležišča). Od vključno tretjega leta po nakupu se strošek popravila ali zamenjave za del ležišča porazdeli med proizvajalcem in kupcem po lestvici, ki jo najdete na www.leticia.si/prodajni-pogoji/

Pogoj za pridobitev razširjenega jamstva je nakup posteljnega dna Leticia pred ali ob nakupu ležišča Leticia. Če ima kupec posteljno dno drugega proizvajalca, mu pripada 2-letna garancija, 8-letnega razširjenega jamstva pa ne more uveljavljati.

Garancija za posteljna dna, posteljno pohištvo, prevleko in druge izdelke je 1 leto.

Več informacij prejmete na www.leticia.si/prodajni-pogoji/

Nekateri modeli ležišč Leticia omogočajo več personaliziranih prilagoditev, drugi manj. A prav vsem modelom ležišč Leticia je skupno, da vedno nastajajo po naročilu. Nikoli na zalogo. Dobavni rok za vsa ležišča Leticia je do 4 tedne od potrditve naročila z vplačilom are. Če je le mogoče, se z dobavnim rokom vedno trudimo prilagoditi vašim potrebam in ležišče dostavimo tudi prej oz. kasneje.

Ne, naročilo na svetovanje ni obvezno. Pri nas ste vedno dobrodošli. Nam pa v primeru najave vašega obiska nekoliko olajšate delo in vam tako lažje zagotovimo prosto svetovalko.

Tudi posteljno dno lahko kupite pri nas, če je vaše že dotrajano ali ga nimate, ker kupujete na novo celotno posteljo. Izbirate med različnimi vrstami, da bo čim bolj primerno za vaše potrebe. Najdete jih tudi v naši spletni trgovini Maremico: https://www.maremico.si/kategorija-izdelka/posteljna-dna/.

V povprečju svetovanje za izbiro ležišča traja okoli ene ure. Nekaj časa potrebujete, da lahko v miru testirate različna udobja ležišč, se na lastne oči prepričate, kaj je skrivnost naših ležišč in nas povprašate o vsem, kar vas zanima.

Ležišče Leticia MultiModular resnično izdelamo po vaših telesnih merah. Tako prilagodimo ležišče vašim telesnim posebnostim, tudi v primeru zakonskega ležišča. Vsako ležišče posebej prilagodimo telesnim lastnostim: širini ramen, širini bokov, morebitnim zdravstvenim posebnostim … Npr.: imate bolečine v kolkih in v tistem delu potrebujete mehkejše ležišče, da boste še vedno lahko spali na boku.

Da, vse prevleke na ležiščih Leticia so snemljive in pralne doma, v domačem pralnem stroju. Prav tako jih je možno kadar koli v prihodnosti zamenjati.

Alergikom v prvi vrsti svetujemo snemljive, pralne prevleke na ležiščih, kar je na voljo pri vseh ležiščih Leticia. Ležišče iz naše ponudbe, ki je najbolj primerno za alergike, je vzmetnica Leticia Spring: https://www.leticia.si/vzmetnice/spring/. Ta je najbolj zračna, saj pri njej prevladujejo izjemno zračne žepakste vzmeti, ki od vseh materialov, ki jih pri izdelavi ležišč uporabljamo, najhitreje odvaja odvečno vlago. Lahko bi rekli, da vzmetnice Leticia Spring dobesedno dihajo z vami.

Dodatna rešitev za alergike in astmatike pa je uporaba zaščitne rjuhe Respira, ki preprečuje pršicam, da bi iz ležišča prišle na posteljnino in do vas. Nobena umetna obdelava prevleke ležišča ne bo dala tako zanesljivega in trajnega rezultata. Zaščitne rjuhe Respira so vam na voljo na: www.maremico.si/nepremocljiva-zascita-za-jogi/

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.