8urzazdravje

Konferenca 8 ur za zdravje – vzemite si čas zase

Če ste za svoj dober spanec že poskrbeli, imate temelj zdravja že postavljen. Kaj pa njegovi pomembni stebri, ki ”hišico zdravja” držijo pokonci? Ti stebri so: prehrana, gibanje in upravljanje s stresom. Postavite jih 16. maja 2020 skupaj z nami!

”Brez spanja, ni zdravja.”

V to je prepričan Emil Marinšek, ambasador zdravega spanje in pobudnik 1. Konference 8 ur za zdravje, na katero vas vabimo ob tej priložnosti. Ideja za konferenco se mu je porodila ob izredni gledanosti njegovega nastopa na Tedx-u v Ljubljani, kjer je govoril o spanju in ostalih stebrih zdravja.

Konferenca o zdravju – Konferenca o spanju, prehrani, gibanju in stresu

Konferenca 8 ur za zdravje, ki se bo odvijala 16. maja 2020 v Kristalni palači, bo pokrivala vsa področja, ki sestavljajo celostno zdravje. Dejstva in nasvete za udejanjanja zdravega načina življenja, vam bodo podali najboljši slovenski strokovnjaki s področja spanja, prehrane, gibanja in stresa.

Poskrbljeno bo v prvi vrsti za kakovostna predavanja in druženje, vsakega obiskovalca pa ob prihodu na dogodek čaka prav posebno darilo – knjiga Zakaj spimo?, avtorja M. Walkerja.

 

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.