Prodajni pogoji in garancija

Plačilo

Ob naročilu vodne postelje in dodatkov je potrebno plačilo are v višini 10 % vrednosti predračuna oz. 30 % vrednosti predračuna za izdelke po naročilu. Preostalih 90 % oz. 70 % se plača najkasneje tri delovne dni pred dobavo ali v 12 oz. 24 obrokih.

Plačilo do dneva dobave

Pri plačilu do dneva dobave priznamo 5% gotovinski popust na redno ceno v ceniku. Popust se ne sešteva z drugimi akcijami.

Obročna plačila

(pogoji se lahko spremenijo, zato jih preverite na prodajnem mestu pred nakupom)

  • kredit pri Sberbank banki d.d.: 12 ali 24 obrokov brez obresti in dodatnih stroškov. EOM=0 %. Tudi za nekomitente je enako, vse se lahko uredi na prodajnem mestu v Spalnem centru Maremico. Svetujemo, da nas prej pokličete, da boste zagotovo imeli s sabo vso potrebno dokumentacijo.
  • Diners kartica akcijas kartico Diners na 12 ali 24 obrokov. 12 obrokov brez obresti, pri 24 obrokih pa so dodatni stroški za imetnika kartice. Pogoje preverite pri izdajatelju Erste Card d.o.o.

Dobavni roki

Ležišča in posteljna dna so dobavljiva v 7 do 21 dneh od dneva potrditve naročila z vplačilom are, razen v primeru, da katerega od sestavnih delov ni na zalogi.
Povprečni dobavni rok posteljnega pohištva in vzglavnih stranic izdelanih po naročilu (barva lesa, predali, višina, vzglavna stranica …) je približno 21 do 28 dni od dneva vplačila are.

Nestandardne mere

N povpraševanje lahko pri nekaterih modelih poleg standardnih mer, ki so navedene v ceniku, izdelamo nestandardne mere ležišč. Ob naročilu je potrebno vplačilo are v višini 30 % od vrednosti predračuna. Dobavni rok za nestandardne mere je 6-8 tednov od dneva vplačila are. Garancija varnega nakupa za nestandardne mere ne velja.

Cene

Vse cene so v EUR in vključujejo 22 % DDV. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne napovedi.

Garancija

Ležišča Leticia imajo 2-letno garancijo. Ob nakupu posteljnega dna iz prodajnega programa Leticia pa priznamo podaljšano jamstvo za dobo dodatnih 8 let. V garancijo ne spada normalna obraba sestavnih delov.

Garancija za posteljna dna, posteljno pohištvo, prevleko in druge izdelke je 12 mesecev. Več o garanciji, podaljšanem jamstvu in njunih pogojih preverite na prodajnem mestu pred nakupom.

Certifikati

Ležišča Leticia vsebujejo materiale, ki dosegajo najvišje standarde kakovosti in zadoščajo vsem testiranjem biokompatibilnosti. To dokazujeta certifikata »Oeko-Tex Standard 100, razred 1« in »HygCen«.

Certifikat Oeko-Tex Standard 100, razred 1 prejmejo le tisti materiali, ki so izdelani iz tako neoporečnih sestavin, da jih lahko žveči tudi otrok, mlajši od treh let.

Certifikat HygCen pridobijo materiali, ki so preverjeno varni za neomejeno uporabo v medicini.

Garancija varnega nakupa

  • Pomeni, da lahko kupec ležišče vrne v 30-ih dneh od dobave, če s spanjem na njem ni zadovoljen.
  • Ne velja, če na postelji za eno osebo spita dve osebi.
  • Velja samo za standardne dimenzije ležišč in posteljnih dnov Leticia, ki so navedene v ceniku. Izdelki, ki so izdelani po naročilu (nestandardne mere ležišč in posteljnih dnov, posteljno pohištvo, BoxSpring …), ne spadajo pod garancijo varnega nakupa.
  • Kupcu, ki s spanjem na ležišču Leticia ni zadovoljen in ga želi v 30-ih dneh od dneva dobave vrniti, vrnemo celotno vplačano kupnino za ležišče Leticia. Hkrati zaračunamo stroške obrabnine ležišča v pavšalnem znesku 10 % od vrednosti ležišča.
  • Kupec lahko vrne samo nepoškodovano ležišče. Če so na ležišču madeži, ki se lahko očistijo, dodatno zaračunamo čiščenje v višini 4 % vrednosti ležišča.
  • Kupec, ki je uveljavil garancijo varnega nakupa, ne more kupiti še enega ležišča Leticia.