Aktualna akcija

Vzmetnice Leticia - odprodaja

Sanjate o kvalitetnem ležišču, pa sem vam vsa zdijo predraga? Na tej strani najdete seznam bodisi lanskih modelov vzmetnic Leticia bodisi salonskih ali sejemskih ekponatov – vse po znižani ceni.

Če razmišljate, da bi svoje spanje zaupali kakovostnemu in ročno izdelanemu ležišču Leticia in pri tem prihranili, potem si oglejte seznam lanskih modelov, salonskih in sejemskih eksponatov. Ne le, da boste pri tem prihranili, odlično boste poskrbeli za svoje spanje ter svojemu telesu zagotovili popolno psiho-fizično regeneracijo prav vsak dan. Inventurna odprodaja Leticia je torej odlična priložnost za vse ljubitelje zdravega spanja.

DOBRO VEDETI: Na voljo so tudi nekateri modeli ležišča Leticia, ki so vgrajeni v oblazinjeno BoxSpring posteljo

Pohitite in si dobro oglejte spodnjo tabelo. Če boste med navedenimi našli sanjsko Leticio v vaši želeni dimenziji, nas čim prej pokličite za rezervacijo na 01 561 09 00 ali nam pišite na trgovina@maremico.si.

Trenutno žal ni na prodaj noben eksponat ležišča Leticia. Vseeno vljudno vabljeni, da si svojo Leticio izberete v Spalnem centru Maremico.

Seznam ležišč Leticia na odprodaji:

Opomba: večine ležišč Leticia iz seznama nimamo razstavljenih v salonu. Lahko se zgodi, da tabela na spletni strani ni ažurirana in je kakšno ležišče že prodano, kljub temu da v tabeli to ni navedeno. Akcija velja do odprodaje zalog. Akcije se med seboj ne seštevajo. Popust velja za plačilo do dneva dobave.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.