Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili

Aktualna akcija

Vzmetnice Leticia - odprodaja

Sanjate o kvalitetnem ležišču, pa sem vam vsa zdijo predraga? Na tej strani najdete seznam bodisi lanskih modelov vzmetnic Leticia bodisi salonskih ali sejemskih ekponatov – vse po znižani ceni.

Če razmišljate, da bi svoje spanje zaupali kakovostnemu in ročno izdelanemu ležišču Leticia in pri tem prihranili, potem si oglejte seznam lanskih modelov, salonskih in sejemskih eksponatov. Ne le, da boste pri tem prihranili, odlično boste poskrbeli za svoje spanje ter svojemu telesu zagotovili popolno psiho-fizično regeneracijo prav vsak dan. Inventurna odprodaja Leticia je torej odlična priložnost za vse ljubitelje zdravega spanja.

DOBRO VEDETI: Na voljo so tudi nekateri modeli ležišča Leticia, ki so vgrajeni v oblazinjeno BoxSpring posteljo

Pohitite in si dobro oglejte spodnjo tabelo. Če boste med navedenimi našli sanjsko Leticio v vaši želeni dimenziji, nas čim prej pokličite za rezervacijo na 01 561 09 00 ali nam pišite na trgovina@maremico.si.

Seznam ležišč Leticia na odprodaji:

 • Ležišče Orbital
  Ležišče Orbital 405,70 EUR

  Ležišče Orbital Leticia s fijem 260 cm, višine 20 cm. Sejemski eksponat. Znižano za 90 % iz 4057,00 EUR.

 • Ležišče Leticia v izvedbi BoxSpring Base
  Ležišče Leticia v izvedbi BoxSpring Base 2.028,00 EUR

  BoxSpring postelja Base dimenzije 180x200 v barvi Nairobi 07 z ležiščem Spring Spring in Spring SoftFeel višine 28 cm in stranico Eltea Retro v širini 180 cm, višini 113 cm in barvi Nairobi 07. Razstavljena na sejmu Dom 2022. Znižana za 25 %, iz 2704,00 EUR.

Opomba: večine ležišč Leticia iz seznama nimamo razstavljenih. Lahko se zgodi, da tabela na spletni strani ni ažurirana in je kakšno ležišče že prodano, kljub temu da v tabeli to ni navedeno. Akcija velja do odprodaje zalog. Akcije se med seboj ne seštevajo. Popust velja za plačilo do dneva dobave.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo.