🎁 PRAZNIČNE UGODNOSTI! -10 % na izbrane posteljne dodatke do konca leta 2022. Koda kupona: DECEMBER10 🎁

Aktualna akcija

Vzmetnice Leticia - odprodaja

Sanjate o kvalitetnem ležišču, pa sem vam vsa zdijo predraga? Na tej strani najdete seznam bodisi lanskih modelov vzmetnic Leticia bodisi salonskih ali sejemskih ekponatov – vse po znižani ceni.

Če razmišljate, da bi svoje spanje zaupali kakovostnemu in ročno izdelanemu ležišču Leticia in pri tem prihranili, potem si oglejte seznam lanskih modelov, salonskih in sejemskih eksponatov. Ne le, da boste pri tem prihranili, odlično boste poskrbeli za svoje spanje ter svojemu telesu zagotovili popolno psiho-fizično regeneracijo prav vsak dan. Inventurna odprodaja Leticia je torej odlična priložnost za vse ljubitelje zdravega spanja.

DOBRO VEDETI: Na voljo so tudi nekateri modeli ležišča Leticia, ki so vgrajeni v oblazinjeno BoxSpring posteljo

Pohitite in si dobro oglejte spodnjo tabelo. Če boste med navedenimi našli sanjsko Leticio v vaši želeni dimenziji, nas čim prej pokličite za rezervacijo na 01 561 09 00 ali nam pišite na trgovina@maremico.si.

Seznam ležišč Leticia na odprodaji:

  •  Ležišče Leticia v izvedbi BoxSpring One
    Ležišče Leticia v izvedbi BoxSpring One 2.359,50 EUR

    BoxSpring postelja One dimenzije 180x200 v barvi Cambridge 01 z ležiščem Spring LetiCell in Spring Spring višine 30 cm in stranico Sono Retro XL v širini 220 cm, višini 120 cm in barvi Cambridge 01. Razstavljena na sejmu Ambient 2022. Znižana za 25 %, iz 3.146 EUR.

Opomba: večine ležišč Leticia iz seznama nimamo razstavljenih. Lahko se zgodi, da tabela na spletni strani ni ažurirana in je kakšno ležišče že prodano, kljub temu da v tabeli to ni navedeno. Akcija velja do odprodaje zalog. Akcije se med seboj ne seštevajo. Popust velja za plačilo do dneva dobave.

Vzmetnice Leticia. Ležišče po meri. Logotip, znamka.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.