🎁 PRAZNIČNE UGODNOSTI! -10 % na izbrane posteljne dodatke do konca leta 2022. Koda kupona: DECEMBER10 🎁
Najboljši jogi Leticia

Jogi Leticia – Brez kompromisov najboljši

Ročno izdelan jogi Leticia morate spoznati, če želite spati zares dobro in svojemu telesu zagotoviti ustrezno psiho-fizično regeneracijo. Gre za inovativno perfekcijo in za najboljši jogi, ki bo načrtovan in izdelan v želeni dimenziji le za vas – glede na vaše telesne lastnosti, težo, morebitne zdravstvene posebnosti in želje po trdoti udobja.

Značilnosti - Dimenzije - Modeli

Na voljo različna udobja za uresničitev vaših želja.

Zakonski jogi omogoča dve ločeni udobji brez sklepanja kompromisov.

Pralno prevleko lahko snamete in jo operete.

Jogiji na voljo v številnih dimenzijah in za vsak posteljni okvir.

Certificirani, antialergijski in zračni materiali.

Jogi Leticia imate na voljo v treh linijah, ki se med seboj razlikujejo po materialih in možnih variantah osebnega prilagajanja. Vse možnosti dopuščajo, da vam lahko ročno izdelamo jogi, ki vam bo zagotavljal najbolj optimalno podporo in želeno udobje še mnogo let.

Za več informacij o Leticia jogi modelih nas lahko pokličete na 01 561 09 00 ali nas za preizkus in svetovanje obiščete v Spalnem centru Maremico. Z veseljem si bomo vzeli čas za vas in vam prisluhnili.

DIMENZIJE - jogiji Leticia

Če se sprašujete katere dimenzije jogijev Leticia obstajajo za enojne in katere za zakonske postelje, imamo za vas enostaven odgovor. V Spalnem centru Maremico vam lahko izdelamo jogi vseh standardnih in nestandardnih dimenzij. Najmanjša standardna dimenzija jogija Leticia je 80×190 cm. Največja standardna dimenzija Leticia jogija pa meri 200×220 cm.

Če bi želeli daljši jogi, vam ga lahko izdelamo vse do dolžine 240 cm oz. po dogovoru. To nam omogoča lastna proizvodnja jogijev, ki nam daje svobodo pri uresničevanja vaših želja. Kontaktirajte nas na 01/561 09 00 ali na trgovina@maremico.si in nam zaupajte svoje želje glede dimenzije postelje.

Dimenzije jogijev za enojne postelje:
80 x 190 cm
80 x 200 cm
80 x 210 cm
80 x 220 cm
90 x 190 cm
90 x 200 cm
90 x 210 cm
90 x 220 cm
100 x 190 cm
100 x 200 cm
100 x 210 cm
100 x 220 cm
120 x 190 cm
120 x 200 cm
140 x 190 cm
140 x 200 cm

Dimenzije jogijev za zakonske postelje
(lahko različni udobji jogija v skupni prevleki):

160 x 190 cm
160 x 200 cm
180 x 190 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm
180 x 220 cm
200 x 190 cm
200 x 200 cm
200 x 210 cm
200 x 220 cm

MODELI - jogiji Leticia

Jogi Leticia - Leticia MultiModular

Model MultiModular je jogi ležišče, ki predstavlja vrhunec udobja najbolj zahtevnim kupcem. Izdelamo ga ročno in prilagodimo udobje ter podporo po celotni površini (v  20-ih območjih) glede na vaše potrebe, težo, telesne lastnosti, morebitne zdravstvene posebnosti in želje po udobju. Tudi kasneje, ko se določeni deli jogija obrabijo, vam lahko te za vaš jogi zamenjamo. Jogi MultiModular je več kot očitna tehnološka unikatna poslastica, ki se izdela za vsakega uporabnika posebej.

– Na 20 območij ga prilagodimo izključno vašim telesnim lastnostim in potrebam.
– Na voljo različne višine jogija: 20 cm, 28 cm in 30 cm.
– Je trajnostni jogi, ki omogoča, da boste čez čas obrabljene module menjali znotraj samega jogija.
– Priljubljen model za vse, ki imajo široka ramena, bolečine v hrbtenici, bolečine v ramah ali kake druge posebnosti.
– Temu jogiju lahko izberete tudi udobje vrhnjega sloja in prevleko za enostavno postiljanje.

lezisce multimodular zepkaste vzmeti

Jogi Leticia - Leticia TrioComfort

Ročno izdelan jogi je prilagodljiv v 7-ih predelih in omogoča zamenljivo udobje za najbolj pomembne dele telesa – ramena, križ in boke. Gre za trajnostni jogi, saj lahko različno obrabljene module med seboj čez čas zamenjate in s tem jogiju pomembno podaljšate življenjsko dobo. Nudi trdo in srednje trdo udobje.

– 7-območen jogi zagotavlja udobje in ustrezno podpira hrbtenico in ustrezno razbremeni ramenski obroč.
–  Jogi TrioComfort je na voljo v višini 20, 28 in celo 30 cm.
–  Izdelamo ga lahko v standardnih in nestandardnih dimenzijah.
–  Velja za najboljši model med najstniki.
–  Temu jogiju lahko izberete udobje vrhnjega sloja in prevleko za enostavno postiljanje.

Leticia TrioComfort, obnova ležišča, staro za novo.

Jogi Leticia – Leticia Spring

Jogiji z žepkastimi vzmetmi so izjemno priljubljeni. Naša Leticia Spring še posebej, saj nudi čvrsto udobje prilagodljivih in prožnih žepkastih vzmeti po celotni površini ter osebno prilagoditev udobja v vrhnjem sloju jogija, ki si ga sami izberete. Pika na i je zračnost, ki je na najvišjem nivoju. Tegobam, kot so potenje, nagnjenost k alergijam, astmi in podobno, boste z jogiji iz linije Spring lahko resnično rekli adijo.

– Čvrsto prileganje za ljubitelje trde vzmetnice.
– Izjemna prožnost kvalitetnih žepkastih vzmeti, ki traja.
– Ta model je na voljo v višini 28 cm in 30 cm.
– Prva izbira alergikov in ljubiteljev čvrstih jogijev.
– Tu lahko vrhnji sloj jogija izberete v mehkejši različici za srednje trdo udobje.
– Na voljo tudi prevleka za enostavno postiljanje.

Vzmetnica Leticia, model Spring Air.

Za novi jogi izberite enostavni način postiljanja

Izberite ležišče Leticia z Exclusive Top adapterjem
Exclusive Top način postiljanja ni le moderen dizajn, ki poudari oblazinjeni del jogija ter tanek in eleganten vrhnji del jogi vzmetnice. Ta način omogoča, da v rjuho odenete le vrhnji sloj jogija. To pa naredi postiljanje bistveno lažje in hitrejše. Tako lahko ležišče Leticia izberete s klasičnim načinom postiljanja, ko morate privzdigniti vogal jogija v celoti ali z Exclusive Top postiljanjem, ko privzdignete le zgornji, 6 cm visok del jogija.

Ta inovativna pridobitev je pravi balzam za vse, ki imajo težave s hrbtenico, pomanjkanjem moči v rokah ali bi si postiljanje jogija zgolj želeli olajšati. Oglejte si VIDEO enostavnega nameščanja jogi rjuhe.

Jogi Leticia lahko všijemo v slovensko BoxSpring posteljo

Ideja, če kupujete jogi skupaj s posteljnim ogrodjem
Ročno izdelan jogi Leticia vam po lahko vgradimo v vaše obstoječe posteljno ogrodje, lahko pa ga všijemo in oblazinimo v moderno oblazinjeno slovensko BoxSpring posteljo, pri kateri bi izbirali boxspring dizajn, višino postelje in barve čudovitega oblazinjenja. Tako boste v svoj najbolj intimen kotiček doma vnesli pravo spalno harmonijo, ki bo skrbela za udoben spanec in čudovit videz spalnice. Odločitev, kaj boste naredili za dober spanec, naj se ne konča pri izbiri jogija. Tu naj se šele začne. Konča naj se z izbiro kvalitetnega posteljnega pohištva, ki bo ustrezalo vašemu stilu.

BoxSpring postelja - izdelana v Sloveniji

LETICIA – NAGRADE ZA SLOVENSKO ZNANJE IN RAZVOJ

Nagrade in priznanja

Exclusive top postiljanje je leta 2017 prejelo priznanje Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije. Istega leta je prejelo še priznanje Celjskega sejma in srebrno priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije.

Vzglavnik Leticia Antiage je leta 2014 prejel zlato priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije in bronasto priznanje Celjskega sejma.

Hibridna modularna ležišča Lectus in Leticia so leta 2012 prejela zlato priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije. Hibridno modularno ležišče je leta 2010 prejelo nagrado Top 10 sejma Ambient ter 2. nagrado 21. sejma pohištva Ambient Ljubljana.

Modularno ležišče Leticia se lahko pohvali s sejemskim priznanjem občine Celje iz leta 2012 in srebrnim priznanjem za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije. Prav tako je leta 2009 prejelo priznanje Top 10 Pohištvenega sejma Ljubljana.

Modularni vzglavnik Leticia je leta 2010 prejel zlato priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije.

Katalog Leticia

Želite prelistati katalog?
Ni problema. Kliknite na spodnji gumb, vpišite svoj e-naslov in že boste prejeli PDF katalog, ki vam bo na 100-ih straneh predstavil vse naše izdelke za zdravo in udobno spanje ter čudovit videz vaše postelje.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.