Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili

Leticia »Spanje a la carte«

Vzmetnice Leticia v hotelih

Vzmetnice Leticia lahko preizkusite tudi v različnih hotelih, tako v Sloveniji kot v tujini

Ste tudi sami v pred potovalni mrzlici razmišljali, da bi s seboj najraje vzeli tudi svojo udobno posteljo? Marsikomu namreč pri pripravah na potovanje predstavlja ključen izziv izbira hotela, ki bi nudil udobno posteljo. Včasih so ležišča premehka, pretrda ali preprosto neudobna, za mnoge pa so počitnice namenjene počitku in regeneraciji, kar pa lahko omogoči predvsem ustrezen in prijeten spanec.

Vzmetnice Leticia v Avstriji
Vzmetnice Leticia v Avstriji

Če gostje prisegajo na čvrsta in bolj trda ležišča, lahko za svojo posteljo izberejo posebni toper Spring, ki zagotavlja izjemno zračnost in preprečuje nočno potenje. Vsi, ki si želijo bolj kompaktno, pa vendar prilegajoče ležišče, se odločijo za toper Leticell. Ostalim, ki želijo le najmehkejše ležišče, je na voljo Softfeel toper, ki ležišče spremeni v izredno udobno cono užitka.

»Spanje a la carte« v tujini odločno spreminja pogled na hotele in njihovo ponudbo. Personalizirana izkušnja udobja na ležiščih Leticia dodaja svojevrsten in inovativen dotik ter gostom zagotavlja, da bodo dopustniške noči prijetno prespali. Spanje v hotelih še nikoli ni bilo tako dovršeno. V nadaljevanju vam predstavljamo nekatere izmed njih, kjer lahko preizkusite tudi ležišča Leticia.

NASPITE SE NA LEŽIŠČU LETICIA

»Spanje a la carte«

Zdaj že vrsta hotelov v svojo ponudbo vključuje »Spanje a la carte«, ki spreminja spanje v hotelih v svojevrstno izkušnjo.

»Spanje a la carte« ponuja gostu individualen užitek spanja kot na domači postelji. S pomočjo Leticiinih integriranih toperjev, gost sam izbere med tremi različnimi udobji hotelske postelje in s tem ležišče prilagodi svojim potrebam.

Vzmetnice Leticia, hotel Tacen

V katerih hotelih najdete ležišča Leticia?

Kako in kje spijo slovenski športniki?

Udobno prespanih noči si še posebej želijo gostje, ki potujejo poslovno. Vsako jutro se želijo zbuditi na višku moči in zbrani. Mnogi se namreč bojijo, da bo nekvaliteten spanec vplival na njihovo uspešnost in zmogljivost skozi prihajajoči dan. Hkrati dober spanec omogoča, da se telo ponoči efektivno obnovi.

Mnogi športniki, ki potujejo zaradi treningov ali tekmovanj, se prav tako zavedajo pomembnosti ležišča, na katerem spijo. Pri izbiri hotela tako najbolj pazijo na ustreznost ležišča, ki jim bo ponujalo možnost nočne regeneracije. Med njimi je tudi Alenka Artnik, ki na svoji poti izbira le hotele z vrhunskimi ležišči.

Tudi Sara Isaković se je kot vrhunska športnica srečevala z spanjem v preštevilnih hotelih. In zaveda se, da kvaliteta izbranega ležišča vpliva na kvaliteto spanja in konec koncev tudi na dosežen rezultat. Prav zato ji nikoli ni bilo vseeno kje in kako spi. Doma tudi ona uživa na svoji personalizirani Leticii MultiModular. Kaj vse je povedala o njej, si lahko ogledate v videu.

LETICIA NAGRADE

Nagrade in priznanja

Postelja BoxSpring One je leta 2019 prejela sejemsko priznanje Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

BoxSpring Air Hibrid je leta 2018 prejel srebrno priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije.

Inovativno in patentirano Exclusive top postiljanje je leta 2017 prejelo kar 3 priznanja: priznanje Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, priznanje Celjskega sejma in srebrno priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije.

Modularno ležišče Leticia je prejelo srebrno priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije že leta 2011, leta 2012 pa je prejelo sejemsko priznanje občine Celje.

Hibridna modularna ležišča Lectus in Leticia so leta 2012 prejela zlato priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo.