Leticia logo lezeci barvni

Hotelske postelje - Vzmetnice Leticia v hotelih

Številne hotelske postelje dandanes že vsebujejo vzmetnice Leticia. Več kot odlična priložnost za vikend pobeg in preizkus udobja, ko jo hotelska postelja lahko ponudi –  tako v Sloveniji kot v tujini.

Vzmetnice Leticia v Avstriji

Če gostje prisegajo na čvrsta in bolj trda ležišča, lahko v nekaterih hotelih za svojo hotelsko posteljo izberejo posebni toper Spring, ki zagotavlja izjemno zračnost in sproti odvaja odvečno vlago, ki nastane s potenjem.

Vsi, ki si želijo bolj kompaktno, pa vendar prilegajoče ležišče, se odločijo za hotelsko posteljo, ki ponuja udobje s toperjem Leticell.

Ostalim, ki pa želijo izrazito mehko ležišče, je na voljo Softfeel toper, ki ležišče spremeni v izredno udobno cono užitka.

»Spanje a la carte« v tujini odločno spreminja pogled na hotele in njihovo ponudbo. Personalizirana izkušnja udobja na ležiščih Leticia dodaja svojevrsten in inovativen dotik ter gostom zagotavlja, da bodo dopustniške noči prijetno prespali. Spanje na hotelski postelji še nikoli ni bilo tako dovršeno. V nadaljevanju vam predstavljamo lokacije, kjer lahko preizkusite tudi ležišča Leticia.

HOTELSKA POSTELJA – NASPITE SE NA LEŽIŠČU LETICIA

»Spanje a la carte«

Ste tudi sami v pred potovalni mrzlici razmišljali, da bi s seboj najraje vzeli tudi svojo udobno posteljo? Marsikomu namreč pri pripravah na potovanje predstavlja ključen izziv izbira hotela, ki bi zagotovil udobje hotelske postelje. Včasih so ležišča hotelske postelje premehka, pretrda ali preprosto neudobna.

Za mnoge so počitnice namenjene počitku in regeneraciji, kar pa lahko omogoči le spanje na hotelski postelji z udobnim ležiščem, prijaznim do vaše hrbtenice.

Zdaj že vrsta hotelov v svojo ponudbo vključuje »Spanje a la carte«, ki spreminja spanje na hotelski postelji v svojevrstno izkušnjo.

»Spanje a la carte« ponuja gostu individualen užitek spanja kot na domači postelji. S pomočjo Leticiinih integriranih toperjev, gost sam izbere med tremi različnimi udobji hotelske postelje in s tem ležišče prilagodi svojim potrebam.

dvor tacen soba

BINE VOLČIČ UDOBEN SPANEC PRIVOŠČI TUDI SVOJIM GOSTOM

"Res se nenormalno dobro spi"

Priznani kuharski chef Bine Volčič se je z družino preselil na Goričko in si tam uredil svoj novi dom. Vrata pa je pustil odprta tudi za obiskovalce, saj je svoj dom uredil v majhen butični hotel, ki v ospredje ponuja gurmansko razvajanje sredi zelenega raja. 

Pri tem pa ni pozabil na to, kar nam daje energijo – na spanje. Zase in za svoje goste je izbral kvalitetne hotelske postelje – ročno izdelane BoxSpring postelje v naravnih, zemeljskih odtenkih, v katere so všite ročno izdelane vzmetnice Leticia.

boxspring postelje bine volcic monstera

“Za BoxSpring postelje sva se s Katarino v prvi vrsti odločila, ker so narejene v Sloveniji. Oba podpirava slovensko, lokalno. V drugi vrsti pa zato, ker se na BoxSpring postelji res nenormalno dobro spi.

Zase želiva res dober spanec in to nama je zelo pomembno, sploh zato, ker sva od jutra do večera na nogah. Ko sva zvečer utrujena, padeva v posteljo in se zjutraj zbudiva. Ni prekopicavanja po postelji, ko na pol sanjaš, na pol bediš. Samo zbudiš se in zjutraj te kavica počaka in to je the best.”

Bine Volčič
vrhunski chef

V katerih hotelih najdete hotelske postelje z ležiščem Leticia?

Kako in kje spijo slovenski športniki?

Udobno prespanih noči si še posebej želijo gostje, ki potujejo poslovno. Vsako jutro se želijo zbuditi na višku moči in zbrani. Mnogi se namreč bojijo, da bo nekvaliteten spanec vplival na njihovo uspešnost in zmogljivost skozi prihajajoči dan. Hkrati dober spanec omogoča, da se telo ponoči efektivno obnovi.

Mnogi športniki, ki potujejo zaradi treningov ali tekmovanj, se prav tako zavedajo pomembnosti ležišča, na katerem spijo. Pri izbiri hotela tako najbolj pazijo na ustreznost hotelske postelje z ležiščem, ki jim bo ponujalo možnost nočne regeneracije. Med njimi je tudi Alenka Artnik, ki na svoji poti izbira le hotele z vrhunskimi ležišči.

Tudi Sara Isaković se je kot vrhunska športnica srečevala z spanjem v preštevilnih hotelih. In zaveda se, da kvaliteta izbranega ležišča vpliva na kvaliteto spanja in konec koncev tudi na dosežen rezultat. Prav zato ji nikoli ni bilo vseeno kje in kako spi. Doma tudi ona uživa na svoji personalizirani Leticii MultiModular. Kaj vse je povedala o njej, si lahko ogledate v videu.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.