par na postelji ležanje

Dimenzije ležišč od A do Ž

Oziroma bolje bi bilo, če bi napisali dimenzije ležišč od 80 do 220 cm. Ja, takšen razpon imamo pri ležiščih Leticia! A to še ni vse. Poleg velikega razpona dimenzije ležišč imamo tudi velik razpon udobja in številne kakovostne materiale, ki nam omogočajo, da lahko prav vsakemu med vami izdelamo ležišče, ki bo dobesedno ustvarjeno za vašo hrbtenico. Spoznajte dimenzije ležišč Leticia – najbolj osebnih ležišč, ki narekujejo nove smernice edinstvenega spalnega udobja in postavljajo povsem nove trende ležišč.

V spalnici dajte prednost postelji

Spalnica je prostor, ki je namenjen spanju, ljubljenju, sprostitvi in regeneraciji vašega telesa, vašega uma. Prav je, da pri opremi spalnice date prednost postelji in ne toliko prehodom. Ne podcenjujte dimenzije ležišč, raje se odločite za večjo dimenzijo ležišča oz. postelje.

oblazinjena postelja lezisce vzmetnica nepogresljivi kos spalnice

Katere dimenzije ležišč obstajajo pri enojnih in katere pri zakonskih posteljah

Dimenzije ležišč Leticia v Spalnem centru Maremico se začnejo pri 80×190 cm in vse do 200×220 cm. Tudi daljše, če bi želeli, saj ležišča Leticia izdelujemo po naročilu. Pri nas lahko dobite ležišče dolgo vse do 240 cm. Zares nam lastna proizvodnja ležišč do neke mere omogoča svobodo pri izbiri dimenzije ležišča, zato lahko pri nas govorimo tudi o nestandardnih dimenzijah. Po njih je dandanes vedno več povpraševanja.

Katera je vaša idealna dimenzija ležišča?

Če se poigravate z nestandardno dimenzijo ležišča, ki vam jo vaša spalnica dopušča, nas obiščite v Spalnem centru Maremico. Pogovorili se bomo o vaših želja in poleg idealne dimenzije ležišča skupaj ugotovili katero je vaše idealno spalno udobje. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Dodajte od 10 do 20 cm

Pomembno je, da spite v dovolj dolgi postelji, saj se med spanjem obračate, premikate in spreminjate položaj telesa. Verjetno se ne želite prebujati zaradi bingljanja nog iz postelje. Da se boste temu izognili, izmerite sebe oz. višjega partnerja in tej višini dodajte vsaj 10 cm. To je vaša idealna dolžina ležišča!

Dimenzije ležišč vplivajo na velikosti rjuh, odej, posteljnine in posteljnega okvirja

Ko kupujete novo ležišče imejte v mislih podatek, katere dimenzije rjuh, odej in posteljnine imate doma. Če veste, da imate doma premajhno ležišče in temu primerne rjuhe, odeje in posteljnino, potem je prav, da zamenjate tudi slednje, saj bo za vaše počutje vsekakor bolje, da spite na večjem ležišču za popolno udobje, ki ga potrebujete. Ni pa rečeno, da boste morali ob menjavi ležišča oz. postelje menjati tudi ostale posteljne dodatke.

Spalni center Maremico svetuje

Za zakonsko posteljo od širine 160×200 cm dalje vedno izberite dve ločeni ležišči, ki na zunaj delujeta kot celota – v enojni ali dvojni prevleki. V tem primeru imate popolno svobodo pri izbiri spalnega udobja tako vi kot vaš partner. Zakaj bi pristajali na kompromise, ko imate lahko popolno ležišče v vseh pogledih – tako v udobju kot v velikosti.

strokovno svetovanje pri izbiri ležišča v spalnem centru maremico

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.