Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Damijan in Kati Jogan

Po novo ležišče iz Finske v Slovenijo!

Damijan in Kati živita na Finskem. Za dopust sta se odločila, da ga preživita v Damijanovi rodni Sloveniji, kamor se še vedno zelo rad vrača. Kako ju je pot zanesla v naš Spalni center Maremico, je precej neverjetna, vendar resnična zgodba.

Že nekaj časa razmišljata o nakupu novega ležišča in obiskujeta salone z ležišči. Z nakupom sta malce odlašata tudi zato, ker so cene ležišč na Finskem precej višje kot v Sloveniji. Zanimalo ju je kakšna je pri nas ponudba ležišč in tako sta nekega dne zavila tudi k nam.

Bila sta prijetno presenečena nad našo ponudbo, kvaliteto, strokovnostjo in gostoljubnostjo. Pri nas sta našla točno to, kar sta iskala. Personalizirano ležišče, ki bo prilagojeno izključno njima. Damijan je večje in močnejše postave, Kati manjše in drobnejše postave.

Kakor sta vesela svojega dopusta, se po drugi strani veselita vrnitve domov, ko se bosta lahko dodobra naspala na svoji Leticii.

Ujeli smo ju kar v salonu. Poglejte!

Po treh tednih sta se nam oglasila iz Finske! Poglejte, kaj sta nam zaupala.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo.