Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Mravljinci v nogah

Mravljinci v rokah in nogah

Se zjutraj zbudite z odrevenelimi udi?

Na predelih telesa, ki na ležišče pritiskajo z večjo težo in površino, obstaja tudi večja nevarnost slabše prekrvljenosti in posledično mravljinčastih rok in nog. Jutranje mravljinčenje običajno nastane zaradi pretrdega ležišča, ki premočno pritiska na določene dele telesa in tako oslabi ali celo prekine prekrvavitev.

Kako preprečiti mravljinčavost?

Mravljinčavost lahko preprečite z izborom ležišča, ki bo na določenih delih telesa mehkejše.Ležišče Leticia je zasnovano iz materialov, ki dajejo optimalno podporo telesu, hkrati pa telo mehko objamejo in zagotavljajo popolno udobje brez premočnih pritiskov. Ležišče Leticia se vam bo na izbočenih delih telesa prilagodilo, na vbočenih delih pa vas bo podprlo. Pri ležišču, ki se prilagaja vam, je možno spremeniti navado spalnega položaja iz boka na hrbet, ki pa je v naravi bolj primeren. Tako se lahko izognemo velikim pritiskom na ramena ali roko, s tem pa tudi preprečimo mravljinčenje rok.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo.